Vad säger våra kunder om oss på ecobook?

thushara perera
thushara perera
2024-04-19
I’ve recently completed my income tax declaration with Ecobook, and I couldn’t be more satisfied with their service. After struggling to find the right accounting firm for my bookkeeping needs, Ecobook came through with flying colors. Their team not only answered all my tax queries but also provided unparalleled customer service, professionalism, and support throughout the process. I’m thrilled to have found Ecobook, and I highly recommend 👌their accounting services to anyone seeking top-notch assistance.
Emelie Friberg
Emelie Friberg
2024-03-30
Mycket bra! Jag tycker ecobook är tydliga och har snabb service. Det känns att de är kunniga inom sitt område
sydney czajkowska
sydney czajkowska
2024-03-28
Vi på Trade Logistic har anlitat ecobook och är helt klart nöjda. De är alltid tillgänglig och erbjuder snabb service när man behöver hjälp.
Milan Toth
Milan Toth
2024-03-02
Bytte nyligen ecobook och är väldigt nöjd. Jag va först lite skeptiskt till detta med video samtal men jag blev positivt överraskad av deras engagemang. Renommerades starkt!
magnus holmgren
magnus holmgren
2024-02-23
Ecobook har verkligen underlättat vår vardag på vårt företag. Jag tyckte de va lite konstigt att boka videosamtal i början men jag tänker att det är lika naturligt som att träffa en doktor online 😊👍
Nancy Sjöberg
Nancy Sjöberg
2024-02-06
Ecobook erbjöd bäst pris och snabbast svar när jag sökte hjälp med deklarationen. Arbetet utfördes professionellt och vi är nöjda med resultatet. Tack!
Lisa Hallberg
Lisa Hallberg
2024-01-31
Vi har valt att anlita de en längre tid nu. Allt har fungerat väldigt bra. God service, professionella och tillmötesgående. Vi kan start rekommendera ecobook
Johan g Lind
Johan g Lind
2024-01-31
Det va väldigt enkelt att ta ett offert på hemsidan. Jag fick snabb återkoppling och god service. Då bestämde jag mig för att anlita de som vår redovisningsbyrå på vårt byggföretag. De passar oss perfekt o vi e helnöjda
Nikolett “Niko” C
Nikolett “Niko” C
2024-01-24
Jag bytte från min gamla byrå till ecobook Bytet har skötts väldigt proffsigt och bekvämt utan jobbiga ansträngningar för mig. De är väldigt engagerade i vår verksamhet och har en god förståelse. Dom har skött vår bokföring i ca ett år och vi har inga planer på att byta! Rekommenderas varmt!

Vi är en komplett redovisningsbyrå Stockholm

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att underlätta för dig och ditt företag. Med oss som redovisningsbyrå kan du skicka in ditt bokföringsmaterial när det passar dig och slipper boka tid för att lämna det personligen. Vi erbjuder även möjligheten att ladda upp dina dokument via mobilkamera, så att du kan skicka in ditt underlag när du vill, var du än befinner dig.

Låt oss som erfarna ekonomer ta hand om allt det tråkiga arbetet så att du kan fokusera på viktigare saker. Du slipper springa fram och tillbaka till brevlådor och slita med kassar som är fulla med bokföringsunderlag. Dessutom gör du miljön en tjänst genom att använda vår digitala system. Du kan även följa hur långt vi har kommit med din bokföringsprocessen närsomhelst. Vi garanterar kvalitativ bokföring, enkel och smidig.

redovisningsbyrå i Stockholm - Ekonomisk rådgivning som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Allt handlar inte om siffror. Ibland behöver man stöd, råd och vägledning i komplexa frågor. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper din personliga kontaktperson dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - starta företag

Starta företag

Visste du att 10.986 företag startades i Stockholm under 2020. Med oss på ecobook.se som samarbetspartner ser vi till att hjälpa dig starta företag i Stockholm från ide till uppstart men även under hela resan. Kom igång redan idag med ditt nya företag!

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - löpande bokföring

Löpande bokföring

Löpande bokföring i Stockholm genom oss innebär att vi garanterar en personlig kontakt som hjälper dig. Med marknadsledande system kan du sköta allt digitalt på dina villkor. Allt du behöver är din mobiltelefon.

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - lönehantering

Lönehantering

Hade du blivit glad om din lön var försenad? Det hade inte din anställda blivit heller. Genom oss kan du försäkra dig om att alla löner bli rätt, alltid, i tid! På ecobook.se hanterar vi alla moment inom löneadministration åt ditt företag i Stockholm.

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - deklaration

Deklaration

Visste du om att du som företagare i Stockholm eventuellt är berättigad ett flertal avdrag som gynnar din Inkomstdeklaration. Låt oss hjälpa dig och se över hur du kan spara pengar på din deklaration.

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - momsredovisning

Momsredovisning

In och utgående moms ska redovisas periodvis beroende på vilken momsperiod du har. Med oss som redovisningsbyrå i Stockholm kan du försäkra dig om att din momsdeklaration deklareras i tid.

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - bokslut

Bokslut

Ditt bokslut är en sammanställning av företaget löpande bokföring. I slutet av räkenskapsåret gör vi bokslut och årsredovisning som följer reglerna för just ditt bolag. Låt oss hjälpa dig med bland annat utdelning.

Läs mer

Välj en redovisningsbyrå i Stockholm på din villkor.

Det är viktigt att välja en redovisningsbyrå som förstår företags unika behov. Men det räcker inte att förstå om vi inte anpassar oss efter de tjänster ditt företag behöver. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper vi till med det ditt företag är i behov av. Vi finns här från den dagen du funderar på att starta företag. Vi hjälper dig med allt från löpande bokföring, deklarationer, rådgivning, affärsutveckling och bokslut.

01.
Kvalitet före lokalisering

Det är viktigt att välja en redovisningsbyrå som fokuserar på kvalitet i sin verksamhet, oavsett var den befinner sig. Att välja en redovisningsbyrå i Stockholm ger dig tillgång till en stor pool av erfarna och kompetenta redovisningsexperter, men det är viktigt att välja en byrå som lever upp till dina krav på kvalitet.

02.
Enkelhet och flexibilitet

Att hålla koll på företagets ekonomi kan vara tidskrävande och komplicerat. Med oss som redovisningsbyrå i Stockholm kan vi hjälpa dig att förenkla processen och ge dig möjlighet att skicka in ditt bokföringsmaterial när det passar dig, via mobil, dator eller båda. Du kan också få tillgång till din digitala pärm dygnet runt och se hur långt vi kommit med din bokföring.

03.
Pålitlighet och kvalitetssäkring

Om du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm ger vi dig tillgång till en mängd erfarna och kompetenta redovisningsexperter, samt möjlighet till kvalitetssäkring av dina bokföringar. Som redovisningsbyrå är vi en pålitlig samarbetspartner och garanterar kvalitet.

Vanliga frågor när man väljer redovisningsbyrå i Stockholm

Nej, det faktiskt mycket enkelt att byta redovisningsbyrå i Stockholm än vad man kan tro. Det enda du behöver är en SIE-fil av er tidigare redovisningsbyrå. På så vis kan vi ta vid där den föregående redovisningskonsulten slutade direkt. Självfallet kan vi hjälpa dig kontakta din tidigare byrå när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm. Förutsatt att vi har en fullmakt sköter vi dialogen med din tidigare byrå/redovisningskonsult.

Ditt bokföringsunderlag består av tillgångar, skulder, intäkter och kostnader i stora ordalag. Om du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm behöver vi dessa underlag månatligen. Varje specifik affärshändelse som sker i bolaget behöver en specifikation. Några exempel är fakturor från leverantörer, kvitton på inköp eller fakturor du ställt ut till kunder. Likaså behöver löner specifikationer för att kunna följas, bokföras och deklareras. Som redovisningsbyrå i Stockholm kräver vi även utdrag från banken för den aktuella bokföringsperioden. Alternativt kan du ge oss bankaccess för att du ska slippa spara ner transaktionslistor från din bank.

För att vi ska kunna säkerställa att vi möter både dina behov och förväntningar bokar vi ett kostnadsfritt möte. Mötet äger rum via videosamtal. Vi beräknar att ditt möte tar ca 45-60 minuter. Du kan använda dig av mobil eller dator, du väljer själv. Vid behov och special förfrågningar bokar vi även ett andra kostnadsfritt möte. Börja enklast genom ett kostnadsfritt kostnadsförslag. #Prisförslag

För att genomföra mötet du behöver en smartphone eller dator med internetuppkoppling. I de flesta fall skickar vi en länk via sms eller e-post innan mötet börjar. På så vis bjuder vi in till ett FaceTime-samtal som fungerar både för iphone och android-telefoner. Självklart fungerar google-meet, skype, zoom etc också.

Nej. Till skillnad från våra kollegor tar vi enbart betalt för genomfört arbete. Det innebär att du enbart betalar för resultat. Det beror på att vi vill att du ska kunna välja en redovisningsbyrå i Stockholm ger ditt företag möjligheten att växa i lugn och ro.

Det är enbart du och din redovisningskonsult som har tillgång till din digitala pärm. Vid behov kan din redovisningskonsult dela access med en arbetskollega hos oss på ecobook.se. Alla händelser kan spåras beroende på vem eller när ändringar genomförs.

Utöver det har din digitala mapp den högsta tänkbara säkerheten som finns på marknaden. Krypteringen kan likställas med den som används av regeringar och banker.

När du anlitar oss på ecobook.se som redovisningsbyrå i Stockholm tar vi betalt för resultatet. Din faktura beror på arbetets omfattning och tid. Vi tar betalt per påbörjad kvart.

Beroende på arbetsbelastning har är vårt löfte att du ska få din offert inom 24 timmar. Normalt vis tar det bara en till två timmar att få svar, förutsatt att det är en helgfri vardag.

Din offert är alltid kravlös och giltigt i 30 dagar från den dagen offerten skickas till dig. På ecobook.se ringer vi även dig för att följa upp om du har eventuella frågor och eller funderingar kring din offert men det är du som bestämmer.

Ja. Oavsett bolagsform kan vi som redovisningsbyrå i Stockholm hjälp dig.

Efter att du har fått din offert kontaktar vi dig. Om offerten känns rätt bokar vi ett kostnadsfritt möte för att se över era behov av en redovisningsbyrå i Stockholm.

Vi hjälper dig med bland annat bokföring & redovisning. Vi ombesörjer även löner, deklaration och bokslut. Kort och gott är vi en komplett redovisningsbyrå.

Nej. Däremot kan du alltid boka ett möte via videolänk. Utöver videomöte kan vi också ringa, smsa och maila oss.

Nej inte mer än att du driver företag i Sverige. Däremot förbehåller vi oss rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag.

Ta en kravlös offert innan du väljer redovisningsbyrå i Stockholm

En glädjande & förutsättningslös offert på två minuter – Vi lovar att du inte kommer ångrar dig!

Så vad väntar du på? Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en redovisningsbyrå i Stockholm till rätt pris. Som kund i Stockholm erbjuder vi dig transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Du är några klick från en kravlös offert. Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Vi återkopplar meden offert till angiven e-post. Om du inte har ett företagsnamn än skriver du ditt tilltänkta företagsnamn.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Innan du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm bör du känna till dina fördelar

  redovisningsbyrå i Stockholm - säkert

  100% SÄKERT

  Riskera inte att din bokföring kommer bort eller blir vatten/- brand-skadad. Din bokföring är alltid i säkert förvar med oss genom digital bokföring.

  redovisningsbyrå i Stockholm - erfarenhet

  Erfarenhet

  Under åren har vi hjälpt allt från nystartade till stora företag i olika branscher. Vi har mött utmaningar som man inte kan läsa sig till. Vi kallar det erfarenhet.

  redovisningsbyrå i Stockholm - Spara pengar

  Spara pengar

  Spara resekostnader, transportkostnader och kostnader som förankras med analog bokföring. Exempelvis frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  redovisningsbyrå i Stockholm - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Ladda upp din bokföring när du vill, var du vill! Ja, faktum är att du bestämmer när du har tid att skicka in ditt bokföringsunderlag utan att anpassa dig efter oss.

  redovisningsbyrå i Stockholm - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Du kan minska utsläpp av växthusgaser som bidrar till klimatförändring. Om du är mån om miljön bör digital bokföring vara en naturlig del av företagets miljöarbetet.

  redovisningsbyrå i Stockholm - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Vi prioriterar kvalitet före lokalisering. Vi har möjlighet att hjälpa dig i hela Sverige. Tack vare våra digitala tjänster är vi är en rikstäckande redovisningsbyrå.

  redovisningsbyrå i Stockholm - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm.

  redovisningsbyrå i Stockholm - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Stockholm, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  redovisningsbyrå i Stockholm - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Har du en mobiltelefon med kamera? Om svaret är ja har du allt som behövs för att sköta din bokföring digitalt. Du behöver ta ett foto sen är det klart.

  redovisningsbyrå i Stockholm - Ingen bindningstid

  INGA BINDNINGSTIDER

  Vill man inte vara kund, ja då vill man inte och då ska man inte vara det. Vi är så övertygade om att vi gör ett bra jobb så du är bara kund så länge du är nöjd med oss på ecobook.se

  redovisningsbyrå i Stockholm - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  redovisningsbyrå i Stockholm - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort det bekvämt att bokföra digitalt. Speciellt när du kan göra det i soffan eller fåtöljen utan att boka tid eller bry dig om på våra öppettider. Du bestämmer.

  Vill du använda oss som redovisningsbyrå i en annan stad?

  Oavsett var du befinner dig i Sverige kan vi hjälpa dig med ett brett utbud av tjänster, inklusive bokföring, skatterådgivning, revisionsarbete och ekonomisk rådgivning. Om du inte söker en redovisningsbyrå i Stockholm kan du välja den stad som passar dig bäst.

  På ecobook är vi är alltid nära till hands oavsett var du är.

  Hos oss är kundrelationen i fokus. Välj din stad i listan nedan för mer information. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte redan idag för att se över hur vi kan hjälpa dig!

  Boka ett kostnadsfritt möte nu!

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag utan mötivering.

  Gör inte ekonomin krånglig – vi sköter hela biten!

  Att välja en redovisningsbyrå i Stockholm är en viktig beslut för att säkerställa att ditt företag följer alla lagar och regler samt att du har korrekt och up-to-date bokföring. På ecobook.se erbjuder vi en komplett och erfaren tjänst för att hjälpa dig med alla dina bokföringsbehov. Vårt mål är att göra bokföring enkel och smidig för dig, så att du kan fokusera på ditt företags tillväxt och utveckling.

  Lär känna oss Få ett prisförslag

  Upptäck hur enkelt du väljer oss redovisningsbyrå i Stockholm

  redovisningsbyrå i Stockholm - gratis prisförslag

  1. Gratis prisförslag

  Börja med att ta en kostnadsfritt prisförslag för att se om du vill anlita oss som redovisningsbyrå i Stockholm

  redovisningsbyrå i Stockholm - kostnadsfritt möte

  2. Kostnadsfritt möte

  Vi bokar ett kostnadsfritt videosamtal för att säkerställa vilka krav och behov du har på en redovisningsbyrå.

  redovisningsbyrå i Stockholm - uppstart

  3. Uppstart

  Vi anpassar vårt utbud efter dina krav. Som redovisningsbyrå i Stockholm lovar vi skräddarsydda lösningar som passar dig.

  redovisningsbyrå i Stockholm - vi gör jobbet

  4. Vi gör jobbet

  Vi får bokföringen gjord, professionellt! Nu börjar vi leverera kvalitativ och tillförlitlig bokföring till dig som företagare i Stockholm.

  Hur kan vi hjälpa ditt företag i Stockholm?

  Vi står beredda och hjälpa till oavsett om det gäller löpande redovisning eller andra frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig normalt vis inom en timme. Vid fördröjning kontaktar vi dig senast inom 24 timmar. Eller närmaste helgfri vardag.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Tveka inte, ditt prisförslag är helt gratis

   Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en bokföringsbyrå med rätt pris. Vi erbjuder transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

    ANTAL LÖNER PER MÅNADER

    Hur många löner kommer betala ut per månad från företaget?

    .

    Antal löner i månader

    7

    ANTAL FAKTUROR PER MÅNAD

    Hur många fakturor beräknar du att ta emot samt skicka per månaden?

    .

    Antal fakturor per månad

    22

    ANTAL KVITTON PER MÅNAD

    Hur många kvitton beräknar du att lämna till oss månatligen?

    .

    Antal kvitton per månad

    55

    .