Vad säger våra kunder om oss på ecobook?

thushara perera
thushara perera
2024-04-19
I’ve recently completed my income tax declaration with Ecobook, and I couldn’t be more satisfied with their service. After struggling to find the right accounting firm for my bookkeeping needs, Ecobook came through with flying colors. Their team not only answered all my tax queries but also provided unparalleled customer service, professionalism, and support throughout the process. I’m thrilled to have found Ecobook, and I highly recommend 👌their accounting services to anyone seeking top-notch assistance.
Emelie Friberg
Emelie Friberg
2024-03-30
Mycket bra! Jag tycker ecobook är tydliga och har snabb service. Det känns att de är kunniga inom sitt område
sydney czajkowska
sydney czajkowska
2024-03-28
Vi på Trade Logistic har anlitat ecobook och är helt klart nöjda. De är alltid tillgänglig och erbjuder snabb service när man behöver hjälp.
Milan Toth
Milan Toth
2024-03-02
Bytte nyligen ecobook och är väldigt nöjd. Jag va först lite skeptiskt till detta med video samtal men jag blev positivt överraskad av deras engagemang. Renommerades starkt!
magnus holmgren
magnus holmgren
2024-02-23
Ecobook har verkligen underlättat vår vardag på vårt företag. Jag tyckte de va lite konstigt att boka videosamtal i början men jag tänker att det är lika naturligt som att träffa en doktor online 😊👍
Nancy Sjöberg
Nancy Sjöberg
2024-02-06
Ecobook erbjöd bäst pris och snabbast svar när jag sökte hjälp med deklarationen. Arbetet utfördes professionellt och vi är nöjda med resultatet. Tack!
Lisa Hallberg
Lisa Hallberg
2024-01-31
Vi har valt att anlita de en längre tid nu. Allt har fungerat väldigt bra. God service, professionella och tillmötesgående. Vi kan start rekommendera ecobook
Johan g Lind
Johan g Lind
2024-01-31
Det va väldigt enkelt att ta ett offert på hemsidan. Jag fick snabb återkoppling och god service. Då bestämde jag mig för att anlita de som vår redovisningsbyrå på vårt byggföretag. De passar oss perfekt o vi e helnöjda
Nikolett “Niko” C
Nikolett “Niko” C
2024-01-24
Jag bytte från min gamla byrå till ecobook Bytet har skötts väldigt proffsigt och bekvämt utan jobbiga ansträngningar för mig. De är väldigt engagerade i vår verksamhet och har en god förståelse. Dom har skött vår bokföring i ca ett år och vi har inga planer på att byta! Rekommenderas varmt!

Kvalitetssäkrad löneadministration

När du anlitar oss på ecobook.se för att sköta din löpande redovisning har du även möjlighet att får hjälp med din löneadministration. Om du betalar lön till dig själv eller till och med har anställda kan vi garantera en trygg och effektiv lönehantering.

Självklart är det bekvämt när vi tar över lönehanteringen åt våra kunder men det är inte det viktigaste. Vi har redan satsat på moderna samt nödvändiga affärssystem vilket innebär att du slipper köpa in dessa. Dessutom har vi bred erfarenhet av ett flertal branschers lönehantering. På så vis kan vi arbeta både säkrare och snabbare. Med ecobook.se kan du försäkra dig om att din lönehantering är kvalitetssäkrad och kostnadseffektiv. Självfallet rapporterar vi alla löner till skatteverket åt dig.

3 smarta anledningar att outsourca din löneadministration

01.
Lönehantering som sparar tid & garanterar kvalitetssäkrad löneadministration

Visst är det fint att spara dyrbar tid på löneadministration? Men ännu viktigare är det att det blir rätt och inte slarvas. På ecobook.se ökar vi tryggheten för dig och dina anställda med våra kvalificerade och auktoriserade lönekonsulter som sköter din löneadministration. Vi garanterar kvalitetssäkrad lönehantering.

02.
Lönehantering med +meny i grundutbudet

På ecobook.se arbetar du alltid med en personlig redovisningskonsult. Alla våra medarbetare har god koll på lagar, regler, skatter, semester, föräldraledighet och mycket mer. På så vis kan vi hjälpa ditt företag på flera olika sätt. Exempelvis tidrapporter, reseräkningar, ledighetsansökningar och skattedeklarationer. Dessutom är din kontaktperson väl insatt i ditt företag.

03.
Molnbaserad löneadministration

Eftersom vår lönehantering är digital kan vi hjälpa dig med lönekörningar oavsett lokalisering. Vi anpassar löneadministrationen efter dig och ditt företag. Du behöver inte rätta dig efter våra öppettider för att skicka in underlag. Du bestämmer även om vi ska sköta delar av eller hela lönehanteringen. Vi lovar helt enkelt en riktigt bra löneadministration.

Vi erbjuden fler tjänster än lönehantering

Vi förstår att alla företag har olika behov av redovisningstjänster. Vissa företag behöver enbart löneadministration. Vissa sköter lönekörningen själv och anlitar oss för att sköta bokföring, bokslut eller skattedeklarationer. Nedan har vi sammanställt hur vi kan hjälpa dig som företagare. Klicka på respektive tjänst eller ikon för att läsa mer ingående om våra redovisningstjänster.

löneadministration lönehantering - som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Allt handlar inte om siffror. Ibland behöver man stöd, råd och vägledning i komplexa frågor. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper din personliga kontaktperson dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

löneadministration lönehantering - starta företag

Starta företag

Visste du att 73.183 företag startades i Sverige under 2022. Med oss på ecobook.se som samarbetspartner ser vi till att hjälpa dig starta företag i Stockholm från ide till uppstart men även under hela resan. Kom igång redan idag med ditt nya företag!

Läs mer

löneadministration lönehantering - löpande bokföring

Löpande bokföring

Löpande bokföring i Stockholm genom oss innebär att vi garanterar en personlig kontakt som hjälper dig. Med marknadsledande system kan du sköta allt digitalt på dina villkor. Allt du behöver är din mobiltelefon.

Läs mer

löneadministration lönehantering - lönehantering

Lönehantering

Hade du blivit glad om din lön var försenad? Det hade inte din anställda blivit heller. Genom oss kan du försäkra dig om att alla löner bli rätt, alltid, i tid! På ecobook.se hanterar vi alla moment inom löneadministration åt ditt företag i Stockholm.

Läs mer

löneadministration lönehantering - deklaration

Deklaration

Visste du om att du som företagare i Stockholm eventuellt är berättigad ett flertal avdrag som gynnar din Inkomstdeklaration. Låt oss hjälpa dig och se över hur du kan spara pengar på din deklaration.

Läs mer

löneadministration lönehantering - momsredovisning

Momsredovisning

In och utgående moms ska redovisas periodvis beroende på vilken momsperiod du har. Med oss som redovisningsbyrå i Stockholm kan du försäkra dig om att din momsdeklaration deklareras i tid.

Läs mer

löneadministration lönehantering - bokslut

Bokslut

Ditt bokslut är en sammanställning av företaget löpande bokföring. I slutet av räkenskapsåret gör vi bokslut och årsredovisning som följer reglerna för just ditt bolag. Låt oss hjälpa dig med bland annat utdelning.

Läs mer

Vad kostar löneadministration? – Ta en kostnadsfri offert så vet du

En glädjande & icke-bindande offert på två minuter – Vi lovar att du inte kommer ångrar dig!

Det behöver faktiskt inte vara svårare. På ca 2 minuter kan du unna dig en kravlös offert. Om du enbart är intresserad av lönekörning fyller du i 0 fakturor och 0 kvitton. Då skräddarsyr vi en offert till ditt företag baserat på antalet löner per månad. Din offert är helt kostnadsfri och alla våra tjänster är utan bindningstid eller uppsägningstid.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Du är några klick från en kravlös offert. Inom 24 timmar skickar vi dig ett prisförslag som är transparent och helt unikt för ditt företag.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Därför ska du anlita oss för lönekörning

  löneadministration lönehantering - säkert

  100% SÄKERT

  Riskera inte att din bokföring kommer bort eller blir vatten/- brand-skadad. Din bokföring är alltid i säkert förvar med oss genom digital bokföring.

  löneadministration lönehantering - erfarenhet

  Erfarenhet

  Under åren har vi hjälpt allt från nystartade till stora företag i olika branscher. Vi har mött utmaningar som man inte kan läsa sig till. Vi kallar det erfarenhet.

  löneadministration lönehantering - Spara pengar

  Spara pengar

  Spara resekostnader, transportkostnader och kostnader som förankras med analog bokföring. Exempelvis frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  löneadministration lönehantering - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Ladda upp din bokföring när du vill, var du vill! Ja, faktum är att du bestämmer när du har tid att skicka in ditt bokföringsunderlag utan att anpassa dig efter oss.

  löneadministration lönehantering - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Du kan minska utsläpp av växthusgaser som bidrar till klimatförändring. Om du är mån om miljön bör digital bokföring vara en naturlig del av företagets miljöarbetet.

  löneadministration lönehantering - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Vi prioriterar kvalitet före lokalisering. Vi har möjlighet att hjälpa dig i hela Sverige. Tack vare våra digitala tjänster är vi är en rikstäckande redovisningsbyrå.

  löneadministration lönehantering - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm.

  löneadministration lönehantering - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Stockholm, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  löneadministration lönehantering - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Har du en mobiltelefon med kamera? Om svaret är ja har du allt som behövs för att sköta din bokföring digitalt. Du behöver ta ett foto sen är det klart.

  löneadministration lönehantering - Ingen bindningstid

  INGA BINDNINGSTIDER

  Vill man inte vara kund, ja då vill man inte och då ska man inte vara det. Vi är så övertygade om att vi gör ett bra jobb så du är bara kund så länge du är nöjd med oss på ecobook.se

  löneadministration lönehantering - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  löneadministration lönehantering - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort det bekvämt att bokföra digitalt. Speciellt när du kan göra det i soffan eller fåtöljen utan att boka tid eller bry dig om på våra öppettider. Du bestämmer.

  Har du frågor om lönehantering eller vill du bli kontaktad?

  Ett tidseffektivt sätt att bli kontaktad!

  Boka ett möte för ekonomisk rådgivning eller berätta hur vi kan hjälpa dig! Vi står redo att svara på dina frågor, stora som små, välkommen.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Hallå där, det är vi som hjälper dig med löneadministration

   Sedan 2020 har vi på ecobook.se utvecklat en framgångsrik ekonomisk rådgivning för våra kunder. Vår hemlighet är egentligen ingen hemlighet. Hos oss väljer du inte en bokföringsbyrå som som enbart ser över siffror, analyser eller regelverk. Den ekonomiska rådgivning innebär likaså förståelsen för att vi arbetar med människor i första hand. Vidare är vårt engagemang och personliga kontakt avgörande när du anlitar oss för bland annat ekonomisk rådgivning.

   Lär känna oss Få ett prisförslag

   Så här enkelt är det att anlita oss för lönekörning

   löneadministration lönehantering - gratis prisförslag

   1. Gratis prisförslag

   Börja med att ta en kostnadsfritt prisförslag för att se om du vill anlita oss som redovisnings- eller bokföringsbyrå

   löneadministration lönehantering - kostnadsfritt möte

   2. Kostnadsfritt möte

   Vi bokar ett kostnadsfritt videosamtal för att säkerställa vilka krav och behov du har på en redovisningsbyrå.

   löneadministration lönehantering - uppstart

   3. Uppstart

   Vi anpassar vårt utbud efter dina krav. Som redovisnings- eller bokföringsbyrå lovar vi skräddarsydda lösningar som passar dig.

   löneadministration lönehantering - vi gör jobbet

   4. Vi gör jobbet

   Vi får bokföringen gjord, professionellt! Nu börjar vi leverera kvalitativ och tillförlitlig bokföring till dig som företagare.