Vad säger våra kunder om oss på ecobook?

thushara perera
thushara perera
2024-04-19
I’ve recently completed my income tax declaration with Ecobook, and I couldn’t be more satisfied with their service. After struggling to find the right accounting firm for my bookkeeping needs, Ecobook came through with flying colors. Their team not only answered all my tax queries but also provided unparalleled customer service, professionalism, and support throughout the process. I’m thrilled to have found Ecobook, and I highly recommend 👌their accounting services to anyone seeking top-notch assistance.
Emelie Friberg
Emelie Friberg
2024-03-30
Mycket bra! Jag tycker ecobook är tydliga och har snabb service. Det känns att de är kunniga inom sitt område
sydney czajkowska
sydney czajkowska
2024-03-28
Vi på Trade Logistic har anlitat ecobook och är helt klart nöjda. De är alltid tillgänglig och erbjuder snabb service när man behöver hjälp.
Milan Toth
Milan Toth
2024-03-02
Bytte nyligen ecobook och är väldigt nöjd. Jag va först lite skeptiskt till detta med video samtal men jag blev positivt överraskad av deras engagemang. Renommerades starkt!
magnus holmgren
magnus holmgren
2024-02-23
Ecobook har verkligen underlättat vår vardag på vårt företag. Jag tyckte de va lite konstigt att boka videosamtal i början men jag tänker att det är lika naturligt som att träffa en doktor online 😊👍
Nancy Sjöberg
Nancy Sjöberg
2024-02-06
Ecobook erbjöd bäst pris och snabbast svar när jag sökte hjälp med deklarationen. Arbetet utfördes professionellt och vi är nöjda med resultatet. Tack!
Lisa Hallberg
Lisa Hallberg
2024-01-31
Vi har valt att anlita de en längre tid nu. Allt har fungerat väldigt bra. God service, professionella och tillmötesgående. Vi kan start rekommendera ecobook
Johan g Lind
Johan g Lind
2024-01-31
Det va väldigt enkelt att ta ett offert på hemsidan. Jag fick snabb återkoppling och god service. Då bestämde jag mig för att anlita de som vår redovisningsbyrå på vårt byggföretag. De passar oss perfekt o vi e helnöjda
Nikolett “Niko” C
Nikolett “Niko” C
2024-01-24
Jag bytte från min gamla byrå till ecobook Bytet har skötts väldigt proffsigt och bekvämt utan jobbiga ansträngningar för mig. De är väldigt engagerade i vår verksamhet och har en god förståelse. Dom har skött vår bokföring i ca ett år och vi har inga planer på att byta! Rekommenderas varmt!

Effektiv & smidig momsdeklaration

Du kan välja att redovisa moms månadsvis, kvartalsvis och årsvis. Så vilket ska man välja? Generellt rekommenderar vi att lägga upp din momsdeklaration kvartalsvis. Om du har ett mindre företag som bedrivs som etthobbyföretag*räcker det att du redovisar moms en gång om året. Om du omsätter mer än 40 miljoner årligen måste du lägga upp din momsdeklaration månadsvis. Du kan alltid välja att lägga upp din momsredovisning varje månad. På så vis undviker du obehagliga momsskulder i slutet av året.

Med ecobook.se kan du försäkra dig om att in- och utgående moms redovisas på rätt sätt, i rätt tid. I slutet av en aktuell momsperiod kvittasingående momsochutgående moms.Baserat på ert underlag säkerställer vi att ditt företag utnyttjar alla avdrag ni är berättigade. Med momsredovisning genom oss ser vi även över om du ska betala in eller få tillbaka pengar av Skatteverket.

3 smarta skäl att ta hjälp med företagets momsdeklaration

01.
Tillförlitlig momsdeklaration med regelbunden rapportering

Din momsdeklaration ska vara tillförlitlig. Därför ser vi till att både in- och utgående moms är rätt beräknade och redovisas i rätt momsperiod. Vi ser även över vilket bokföringsunderlag som är berättigat avdrag i din momsredovisning. Den regelbundna inrapporteringar sköts löpande under året.

02.
EU-moms & internationell moms

Självklart har vi god erfarenhet av alla momssatser och specifika regler för olika branscher. Om ditt företag exempelvis säljer tjänster och produkter i utlandet behöver det framgå i enperiodisk sammanställning*.Vi har bred och lång erfarenhet av EU-moms och internationell moms också.

03.
Momsredovisning som fungerar digitalt & är oberoende av din lokalisering

Som kund har du alltid ett nära samarbete med en personlig redovisningskonsult. Han eller hon har god insyn och förståelse för din verksamhet då hen sköter den löpande redovisningen. Momsen i sin tur är hårt bunden till ditt bokföringsunderlag. På så vis kan du försäkra dig om att din momsredovisning blir tillförlitlig.

Vi arbetar inte bara med momsredovisning

Vi erbjuder en mängd olika tjänster utöver ekonomisk rådgivning, för att underlätta för dig och ditt företag. Nedan ser du en sammanställning av vårt tjänsteutbud

Momsdeklaration momsredovisning - som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Allt handlar inte om siffror. Ibland behöver man stöd, råd och vägledning i komplexa frågor. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper din personliga kontaktperson dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

Momsdeklaration momsredovisning - starta företag

Starta företag

Visste du att 73.183 företag startades i Sverige under 2022. Med oss på ecobook.se som samarbetspartner ser vi till att hjälpa dig starta företag i Stockholm från ide till uppstart men även under hela resan. Kom igång redan idag med ditt nya företag!

Läs mer

Momsdeklaration momsredovisning - löpande bokföring

Löpande bokföring

Löpande bokföring i Stockholm genom oss innebär att vi garanterar en personlig kontakt som hjälper dig. Med marknadsledande system kan du sköta allt digitalt på dina villkor. Allt du behöver är din mobiltelefon.

Läs mer

Momsdeklaration momsredovisning - lönehantering

Lönehantering

Hade du blivit glad om din lön var försenad? Det hade inte din anställda blivit heller. Genom oss kan du försäkra dig om att alla löner bli rätt, alltid, i tid! På ecobook.se hanterar vi alla moment inom löneadministration åt ditt företag i Stockholm.

Läs mer

Momsdeklaration momsredovisning - deklaration

Deklaration

Visste du om att du som företagare i Stockholm eventuellt är berättigad ett flertal avdrag som gynnar din Inkomstdeklaration. Låt oss hjälpa dig och se över hur du kan spara pengar på din deklaration.

Läs mer

Momsdeklaration momsredovisning - momsredovisning

Momsredovisning

In och utgående moms ska redovisas periodvis beroende på vilken momsperiod du har. Med oss som redovisningsbyrå i Stockholm kan du försäkra dig om att din momsdeklaration deklareras i tid.

Läs mer

Momsdeklaration momsredovisning - bokslut

Bokslut

Ditt bokslut är en sammanställning av företaget löpande bokföring. I slutet av räkenskapsåret gör vi bokslut och årsredovisning som följer reglerna för just ditt bolag. Låt oss hjälpa dig med bland annat utdelning.

Läs mer

Ta ett gratis prisförslag på momsredovisning & bestämdig sen

En icke-bindande offert på 2 minuter – Vi vågar lovar att du inte kommer ångrar dig!

När du väljer oss för momsredovisning vågar vi lova att vi kommer sänka dina kostnader. Låter det för bra för att vara sant? – Testa oss. Ditt prisförslag är inte bindande. Vi har heller aldrig uppsägningstider eller bindningstider. Unna dig ett prisförslag och ta ett beslut när du har ditt prisförslag.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Du är några klick från en kravlös offert. Inom 24 timmar skickar vi dig ett prisförslag som är transparent och helt unikt för ditt företag.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Förena din momsredovisning med en mängd fördelar

  Momsdeklaration momsredovisning - säkert

  100% SÄKERT

  Riskera inte att din bokföring kommer bort eller blir vatten/- brand-skadad. Din bokföring är alltid i säkert förvar med oss genom digital bokföring.

  Momsdeklaration momsredovisning - erfarenhet

  Erfarenhet

  Under åren har vi hjälpt allt från nystartade till stora företag i olika branscher. Vi har mött utmaningar som man inte kan läsa sig till. Vi kallar det erfarenhet.

  Momsdeklaration momsredovisning - Spara pengar

  Spara pengar

  Spara resekostnader, transportkostnader och kostnader som förankras med analog bokföring. Exempelvis frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  Momsdeklaration momsredovisning - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Ladda upp din bokföring när du vill, var du vill! Ja, faktum är att du bestämmer när du har tid att skicka in ditt bokföringsunderlag utan att anpassa dig efter oss.

  Momsdeklaration momsredovisning - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Du kan minska utsläpp av växthusgaser som bidrar till klimatförändring. Om du är mån om miljön bör digital bokföring vara en naturlig del av företagets miljöarbetet.

  Momsdeklaration momsredovisning- rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Vi prioriterar kvalitet före lokalisering. Vi har möjlighet att hjälpa dig i hela Sverige. Tack vare våra digitala tjänster är vi är en rikstäckande redovisningsbyrå.

  Momsdeklaration momsredovisning - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm.

  Momsdeklaration momsredovisning - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Stockholm, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  Momsdeklaration momsredovisning - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Har du en mobiltelefon med kamera? Om svaret är ja har du allt som behövs för att sköta din bokföring digitalt. Du behöver ta ett foto sen är det klart.

  Momsdeklaration momsredovisning - Ingen bindningstid

  INGA BINDNINGSTIDER

  Vill man inte vara kund, ja då vill man inte och då ska man inte vara det. Vi är så övertygade om att vi gör ett bra jobb så du är bara kund så länge du är nöjd med oss på ecobook.se

  Momsdeklaration momsredovisning - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  Momsdeklaration momsredovisning - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort det bekvämt att bokföra digitalt. Speciellt när du kan göra det i soffan eller fåtöljen utan att boka tid eller bry dig om på våra öppettider. Du bestämmer.

  Har du funderingar om momsdeklaration eller vill du bli kontaktad?

  Ett tidseffektivt sätt att bli kontaktad!

  Boka ett möte för ekonomisk rådgivning eller berätta hur vi kan hjälpa dig! Vi står redo att svara på dina frågor, stora som små, välkommen.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Hallå ja, det är vi som hjälper dig med din momsdeklaration!

   Hallå där, det är vi som är ecobook.se. Sedan 2020 har vi hjälpt våra kunder med momsredovisning och andra redovisningstjänster. Vi vet att ditt företag är mer än siffror, analyser eller regelverk. Vår framgång bygger på förståelsen för att vi arbetar med människor i första hand. Här kan du välja att läsa mer om oss genom att klicka på “lär känna oss” eller så kan vi ge dig ett offert specialanpassat efter ditt företag.

   Lär känna oss Få ett prisförslag

   Så här enkelt är det att få hjälp med din momsredovisning

   Momsdeklaration momsredovisning - gratis prisförslag

   1. Gratis prisförslag

   Börja med att ta en kostnadsfritt prisförslag för att se om du vill anlita oss som redovisnings- eller bokföringsbyrå

   Momsdeklaration momsredovisning - kostnadsfritt möte

   2. Kostnadsfritt möte

   Vi bokar ett kostnadsfritt videosamtal för att säkerställa vilka krav och behov du har på en redovisningsbyrå.

   Momsdeklaration momsredovisning - uppstart

   3. Uppstart

   Vi anpassar vårt utbud efter dina krav. Som redovisnings- eller bokföringsbyrå lovar vi skräddarsydda lösningar som passar dig.

   Momsdeklaration momsredovisning - vi gör jobbet

   4. Vi gör jobbet

   Vi får bokföringen gjord, professionellt! Nu börjar vi leverera kvalitativ och tillförlitlig bokföring till dig som företagare.