Vad säger våra kunder om oss på ecobook?

thushara perera
thushara perera
2024-04-19
I’ve recently completed my income tax declaration with Ecobook, and I couldn’t be more satisfied with their service. After struggling to find the right accounting firm for my bookkeeping needs, Ecobook came through with flying colors. Their team not only answered all my tax queries but also provided unparalleled customer service, professionalism, and support throughout the process. I’m thrilled to have found Ecobook, and I highly recommend 👌their accounting services to anyone seeking top-notch assistance.
Emelie Friberg
Emelie Friberg
2024-03-30
Mycket bra! Jag tycker ecobook är tydliga och har snabb service. Det känns att de är kunniga inom sitt område
sydney czajkowska
sydney czajkowska
2024-03-28
Vi på Trade Logistic har anlitat ecobook och är helt klart nöjda. De är alltid tillgänglig och erbjuder snabb service när man behöver hjälp.
Milan Toth
Milan Toth
2024-03-02
Bytte nyligen ecobook och är väldigt nöjd. Jag va först lite skeptiskt till detta med video samtal men jag blev positivt överraskad av deras engagemang. Renommerades starkt!
magnus holmgren
magnus holmgren
2024-02-23
Ecobook har verkligen underlättat vår vardag på vårt företag. Jag tyckte de va lite konstigt att boka videosamtal i början men jag tänker att det är lika naturligt som att träffa en doktor online 😊👍
Nancy Sjöberg
Nancy Sjöberg
2024-02-06
Ecobook erbjöd bäst pris och snabbast svar när jag sökte hjälp med deklarationen. Arbetet utfördes professionellt och vi är nöjda med resultatet. Tack!
Lisa Hallberg
Lisa Hallberg
2024-01-31
Vi har valt att anlita de en längre tid nu. Allt har fungerat väldigt bra. God service, professionella och tillmötesgående. Vi kan start rekommendera ecobook
Johan g Lind
Johan g Lind
2024-01-31
Det va väldigt enkelt att ta ett offert på hemsidan. Jag fick snabb återkoppling och god service. Då bestämde jag mig för att anlita de som vår redovisningsbyrå på vårt byggföretag. De passar oss perfekt o vi e helnöjda
Nikolett “Niko” C
Nikolett “Niko” C
2024-01-24
Jag bytte från min gamla byrå till ecobook Bytet har skötts väldigt proffsigt och bekvämt utan jobbiga ansträngningar för mig. De är väldigt engagerade i vår verksamhet och har en god förståelse. Dom har skött vår bokföring i ca ett år och vi har inga planer på att byta! Rekommenderas varmt!

Hur ska den löpande bokföring skötas?

Alla som driver företag i någon form måste enligt Bokföringslagen (1999:1078) bokföra alla ekonomiska händelser. På ecobook.se hanteras din löpande bokföring i enlighet med god redovisningssed. Det innebär att att alla affärshändelser registreras ikronologisk ordning*.För att vi ska kunna sköta din löpande bokföring behöver vi underlag på affärshändelsen. Därför behöver du förse oss med med underlag på dina affärshändelser. Underlaget kallas för verifikationer och kan bestå av kvitton,leverantörsfakturor*,kundfakturor*etc. Dessa underlag är bevis på dina affärshändelser som vi i vår tur bokför löpande.

För att förenkla processen brukar vi ta emot ditt underlag månadsvis. Du kan skicka dem digitalt genom att fotografera med mobilen och ladda upp dessa till oss när som helst på dygnet.

3 utmärkta skäl att anlita oss för löpande bokföring

01.
Rätt beslut vid rätt tillfälle med ekonomisk rådgivning

Ekonomiska beslut i ditt företag är oftast förankrade med skatter och regelverk. Dessutom kan tajmingen också påverka ditt ekonomiska beslut. Normalt ger ett negativt resultat ingen skatt. Däremot påverkar ett negativt eller lågt resultat möjligheten att få framtida krediter. Tillsammans kan vi hjälpa dig att få en tydlig insikt i företagets ekonomi vilket gör att du kan ta stabila och säkra beslut. Rätt beslut vid rätt tillfälle helt enkelt.

02.
Ekonomisk Rådgivning som är lätt att förstå

Ibland behöver du ta komplexa beslut eller vidta svåra åtgärder. Oroa dig inte, med oss som bokföringsbyrå är du inte själv. Vi hjälper dig bryta ner beslut och åtgärder till konkreta och lättförståeliga beslut. Vi har valt skippa komplicerade och byråkratiska formuleringar. Vi anser att det ska vara kul att driva företag. Tillsammans ser vi till att din rådgivning blir lätt att förstå och göra verklig nytta. Dessutom är det alltid din personliga kontaktperson som hjälper dig och ditt företag.

03.
Ekonomisk rådgivning oberoende av din lokalisering

Att träffas är självklart både trevligt och möjligt men inte ett krav. Vi erbjuder dig ekonomisk rådgivning oberoende av din lokalisering. På så vis slipper du resekostnader och sparar tid när du behöver det som mest. Vi arbetar med ett flertal konferensverktyg såsom zoom, teams, google meet, facetime etc. Vi anpassar oss efter dig!

Löpande bokföring på steroider + allt annat

Vi erbjuder en mängd olika tjänster utöver ekonomisk rådgivning, för att underlätta för dig och ditt företag. Nedan ser du en sammanställning av vårt tjänsteutbud

bokföring - som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Allt handlar inte om siffror. Ibland behöver man stöd, råd och vägledning i komplexa frågor. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper din personliga kontaktperson dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

bokföring - starta företag

Starta företag

Visste du att 73.183 företag startades i Sverige under 2022. Med oss på ecobook.se som samarbetspartner ser vi till att hjälpa dig starta företag i Stockholm från ide till uppstart men även under hela resan. Kom igång redan idag med ditt nya företag!

Läs mer

bokföring - löpande bokföring

Löpande bokföring

Löpande bokföring i Stockholm genom oss innebär att vi garanterar en personlig kontakt som hjälper dig. Med marknadsledande system kan du sköta allt digitalt på dina villkor. Allt du behöver är din mobiltelefon.

Läs mer

bokföring - lönehantering

Lönehantering

Hade du blivit glad om din lön var försenad? Det hade inte din anställda blivit heller. Genom oss kan du försäkra dig om att alla löner bli rätt, alltid, i tid! På ecobook.se hanterar vi alla moment inom löneadministration åt ditt företag i Stockholm.

Läs mer

bokföring - deklaration

Deklaration

Visste du om att du som företagare i Stockholm eventuellt är berättigad ett flertal avdrag som gynnar din Inkomstdeklaration. Låt oss hjälpa dig och se över hur du kan spara pengar på din deklaration.

Läs mer

bokföring - momsredovisning

Momsredovisning

In och utgående moms ska redovisas periodvis beroende på vilken momsperiod du har. Med oss som redovisningsbyrå i Stockholm kan du försäkra dig om att din momsdeklaration deklareras i tid.

Läs mer

bokföring - bokslut

Bokslut

Ditt bokslut är en sammanställning av företaget löpande bokföring. I slutet av räkenskapsåret gör vi bokslut och årsredovisning som följer reglerna för just ditt bolag. Låt oss hjälpa dig med bland annat utdelning.

Läs mer

En kravlös offert för att se vad löpande bokföring skulle kosta ditt företag

En icke-bindande offert på 2 minuter – Vi vågar lovar att du inte kommer ångrar dig!

Ta inte ett förhastat beslut. Det enklaste och smartaste du kan göra när du överväger att anlita oss för löpande bokföring är att ta en icke-bindande offert. Unna dig ett prisförslag på mindre än 2 minuter. Därefter kan du avgöra om det är relevant eller inte. Ha även i åtanke att vi aldrig har uppsägningstider eller bindningstider

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Du är några klick från en kravlös offert. Inom 24 timmar skickar vi dig ett prisförslag som är transparent och helt unikt för ditt företag.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Alla dina fördelar när du väljer löpande bokföring genom oss

  bokföring - säkert

  100% SÄKERT

  Riskera inte att din bokföring kommer bort eller blir vatten/- brand-skadad. Din bokföring är alltid i säkert förvar med oss genom digital bokföring.

  bokföring - erfarenhet

  Erfarenhet

  Under åren har vi hjälpt allt från nystartade till stora företag i olika branscher. Vi har mött utmaningar som man inte kan läsa sig till. Vi kallar det erfarenhet.

  bokföring - Spara pengar

  Spara pengar

  Spara resekostnader, transportkostnader och kostnader som förankras med analog bokföring. Exempelvis frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  bokföring - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Ladda upp din bokföring när du vill, var du vill! Ja, faktum är att du bestämmer när du har tid att skicka in ditt bokföringsunderlag utan att anpassa dig efter oss.

  bokföring - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Du kan minska utsläpp av växthusgaser som bidrar till klimatförändring. Om du är mån om miljön bör digital bokföring vara en naturlig del av företagets miljöarbetet.

  bokföring - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Vi prioriterar kvalitet före lokalisering. Vi har möjlighet att hjälpa dig i hela Sverige. Tack vare våra digitala tjänster är vi är en rikstäckande redovisningsbyrå.

  bokföring - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm.

  bokföring - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Stockholm, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  bokföring - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Har du en mobiltelefon med kamera? Om svaret är ja har du allt som behövs för att sköta din bokföring digitalt. Du behöver ta ett foto sen är det klart.

  bokföring - Ingen bindningstid

  INGA BINDNINGSTIDER

  Vill man inte vara kund, ja då vill man inte och då ska man inte vara det. Vi är så övertygade om att vi gör ett bra jobb så du är bara kund så länge du är nöjd med oss på ecobook.se

  bokföring - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  bokföring - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort det bekvämt att bokföra digitalt. Speciellt när du kan göra det i soffan eller fåtöljen utan att boka tid eller bry dig om på våra öppettider. Du bestämmer.

  Har du frågor om löpande bokföring eller vill du bli kontaktad?

  Ett tidseffektivt sätt att bli kontaktad!

  Boka ett möte för ekonomisk rådgivning eller berätta hur vi kan hjälpa dig! Vi står redo att svara på dina frågor, stora som små, välkommen.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Hallå, det är vi som hjälper dig med löpande bokföring!

   Sedan 2020 har vi på ecobook.se utvecklat en framgångsrik ekonomisk rådgivning för våra kunder. Vår hemlighet är egentligen ingen hemlighet. Hos oss väljer du inte en bokföringsbyrå som som enbart ser över siffror, analyser eller regelverk. Den ekonomiska rådgivning innebär likaså förståelsen för att vi arbetar med människor i första hand. Vidare är vårt engagemang och personliga kontakt avgörande när du anlitar oss för bland annat ekonomisk rådgivning.

   Lär känna oss Få ett prisförslag

   Så här enkelt är det att anlita oss för löpande bokföring

   bokföring - gratis prisförslag

   1. Gratis prisförslag

   Börja med att ta en kostnadsfritt prisförslag för att se om du vill anlita oss som redovisnings- eller bokföringsbyrå

   bokföring - kostnadsfritt möte

   2. Kostnadsfritt möte

   Vi bokar ett kostnadsfritt videosamtal för att säkerställa vilka krav och behov du har på en redovisningsbyrå.

   bokföring - uppstart

   3. Uppstart

   Vi anpassar vårt utbud efter dina krav. Som redovisnings- eller bokföringsbyrå lovar vi skräddarsydda lösningar som passar dig.

   bokföring - vi gör jobbet

   4. Vi gör jobbet

   Vi får bokföringen gjord, professionellt! Nu börjar vi leverera kvalitativ och tillförlitlig bokföring till dig som företagare.