Vad säger våra kunder om oss på ecobook?

thushara perera
thushara perera
2024-04-19
I’ve recently completed my income tax declaration with Ecobook, and I couldn’t be more satisfied with their service. After struggling to find the right accounting firm for my bookkeeping needs, Ecobook came through with flying colors. Their team not only answered all my tax queries but also provided unparalleled customer service, professionalism, and support throughout the process. I’m thrilled to have found Ecobook, and I highly recommend 👌their accounting services to anyone seeking top-notch assistance.
Emelie Friberg
Emelie Friberg
2024-03-30
Mycket bra! Jag tycker ecobook är tydliga och har snabb service. Det känns att de är kunniga inom sitt område
sydney czajkowska
sydney czajkowska
2024-03-28
Vi på Trade Logistic har anlitat ecobook och är helt klart nöjda. De är alltid tillgänglig och erbjuder snabb service när man behöver hjälp.
Milan Toth
Milan Toth
2024-03-02
Bytte nyligen ecobook och är väldigt nöjd. Jag va först lite skeptiskt till detta med video samtal men jag blev positivt överraskad av deras engagemang. Renommerades starkt!
magnus holmgren
magnus holmgren
2024-02-23
Ecobook har verkligen underlättat vår vardag på vårt företag. Jag tyckte de va lite konstigt att boka videosamtal i början men jag tänker att det är lika naturligt som att träffa en doktor online 😊👍
Nancy Sjöberg
Nancy Sjöberg
2024-02-06
Ecobook erbjöd bäst pris och snabbast svar när jag sökte hjälp med deklarationen. Arbetet utfördes professionellt och vi är nöjda med resultatet. Tack!
Lisa Hallberg
Lisa Hallberg
2024-01-31
Vi har valt att anlita de en längre tid nu. Allt har fungerat väldigt bra. God service, professionella och tillmötesgående. Vi kan start rekommendera ecobook
Johan g Lind
Johan g Lind
2024-01-31
Det va väldigt enkelt att ta ett offert på hemsidan. Jag fick snabb återkoppling och god service. Då bestämde jag mig för att anlita de som vår redovisningsbyrå på vårt byggföretag. De passar oss perfekt o vi e helnöjda
Nikolett “Niko” C
Nikolett “Niko” C
2024-01-24
Jag bytte från min gamla byrå till ecobook Bytet har skötts väldigt proffsigt och bekvämt utan jobbiga ansträngningar för mig. De är väldigt engagerade i vår verksamhet och har en god förståelse. Dom har skött vår bokföring i ca ett år och vi har inga planer på att byta! Rekommenderas varmt!

Deklaration med rätt avdrag och korrekt skatt

Deklaration är ett brett begrepp som kan avse flera olika moment likaså i företaget men även privat. Några exempel på dessa är. Skattedeklarationer, momsdeklarationer, inkomstdeklarationer, deklaration för aktiebolag och 3:12-reglerna. Eventuellt avser det en deklaration via K10. På ecobook.se tar vi ett helhetsgrepp och hjälper dig med både företagets och din privata deklaration. Även om det avser deklaration för aktiebolaget eller din privata deklaration så står vi beredda att hjälpa till. Genom oss kan du försäkra dig att din slutgiltiga skatt blir rätt samtidigt som du får tillgång till rätt avdrag. I synnerhet kan du försäkra dig om att din deklaration kommer in till Skatteverket i tid.

Vid behov ser vi även över tänkbara avsättningar till periodiseringsfond. Förutsatt att du har möjlighet att göra avsättningar säkerställer vi också om det lönar sig för dig. Skulle du mot förmodan behöva mer tid att komma in med diverse underlag kan vi även hjälpa dig att få anstånd. På så vis slipper du onödiga förseningsavgifter. Med andra ord kan du luta dig tillbaka och förlita dig på att din deklaration sköts av oss.

3 smarta anledningar att ta hjälp med din deklaration.

01.
Som deklarationsombud håller vi håller koll på viktiga datum

Olika deklarationer sker vid olika datum. Vissa deklarationer ska in löpande medan andra rapporteras en gång om året. Som kund på ecobook.se anmäler du oss som deklarationsombud på Skatteverket. På så vis håller vi koll på viktiga datum åt dig. Som deklarationsombud sköter vi även rapportering till skatteverket. Din personliga redovisningskonsult kan dessutom signera din inkomstdeklaration åt dig.

02.
Få rätt avdrag på din deklaration och betalar inte mer i skatt än vad du måste

Vi förstår att du har mycket att göra i ditt företag. Dessutom innefattar deklarationer oftast en hel del arbete. Samtidigt kan du missa viktiga avdrag. Din personliga kontakt har en bred erfarenhet och rätt kompetens. Därför kan du som företagare försäkra dig om att du får tillgång till alla avdrag du är berättigad. Att anlita oss som deklarationsombud innebär att du sparar värdefull tid. Samtidigt kan du försäkra dig om att det blir rätt utan förseningar.

03.
Spara tid och pengar och skatteoptimera eller skatteplanera på distans, digitalt!

Behöver du hjälp med att skatteoptimera eller skatteplanera smart över tid? Eller behöver du hjälp att se över era utdelningsmöjligheter? Om du, precis som många andra prioriterar kvalitet före lokalisering – Ja, då är ecobook.se rätt för dig. Din personliga redovisningskonsult har god insyn i ert företag. Därför kan du enkelt boka digitala möten. Oberoende av var ni är lokaliserade använder vi moderna system för att kunna träffa er digitalt, när det passar er.

Deklaration – ett brett begrepp som berör ett flertal av våra tjänster

Deklarationshjälp är som sagt ett brett begrepp. Det innefattar många redovisningsmoment med varierande frekvens och datum. Nedan har vi sammanställt vårt tjänsteutbud som du får ta del av när du anlitar oss som redovisningsbyrå. Klicka på respektive tjänst eller ikon för att läsa mer ingående.

deklaration - som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Allt handlar inte om siffror. Ibland behöver man stöd, råd och vägledning i komplexa frågor. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper din personliga kontaktperson dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

deklaration - starta företag

Starta företag

Visste du att 73.183 företag startades i Sverige under 2022. Med oss på ecobook.se som samarbetspartner ser vi till att hjälpa dig starta företag i Stockholm från ide till uppstart men även under hela resan. Kom igång redan idag med ditt nya företag!

Läs mer

deklaration - löpande bokföring

Löpande bokföring

Löpande bokföring i Stockholm genom oss innebär att vi garanterar en personlig kontakt som hjälper dig. Med marknadsledande system kan du sköta allt digitalt på dina villkor. Allt du behöver är din mobiltelefon.

Läs mer

deklaration - lönehantering

Lönehantering

Hade du blivit glad om din lön var försenad? Det hade inte din anställda blivit heller. Genom oss kan du försäkra dig om att alla löner bli rätt, alltid, i tid! På ecobook.se hanterar vi alla moment inom löneadministration åt ditt företag i Stockholm.

Läs mer

deklaration - deklaration

Deklaration

Visste du om att du som företagare i Stockholm eventuellt är berättigad ett flertal avdrag som gynnar din Inkomstdeklaration. Låt oss hjälpa dig och se över hur du kan spara pengar på din deklaration.

Läs mer

deklaration - momsredovisning

Momsredovisning

In och utgående moms ska redovisas periodvis beroende på vilken momsperiod du har. Med oss som redovisningsbyrå i Stockholm kan du försäkra dig om att din momsdeklaration deklareras i tid.

Läs mer

deklaration - bokslut

Bokslut

Ditt bokslut är en sammanställning av företaget löpande bokföring. I slutet av räkenskapsåret gör vi bokslut och årsredovisning som följer reglerna för just ditt bolag. Låt oss hjälpa dig med bland annat utdelning.

Läs mer

Ta en offert gratis, utan konstiga krav

En glädjande & icke-bindande offert på två minuter – Vi lovar att du inte kommer ångrar dig!

Så vad väntar du på? Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en redovisningsbyrå till rätt pris. Som kund erbjuder vi dig transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Du är några klick från en kravlös offert. Inom 24 timmar skickar vi dig ett prisförslag som är transparent och helt unikt för ditt företag.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Koppla samman din deklaration med alla dina fördelar hos oss

  deklaration - säkert

  100% SÄKERT

  Riskera inte att din bokföring kommer bort eller blir vatten/- brand-skadad. Din bokföring är alltid i säkert förvar med oss genom digital bokföring.

  deklaration - erfarenhet

  Erfarenhet

  Under åren har vi hjälpt allt från nystartade till stora företag i olika branscher. Vi har mött utmaningar som man inte kan läsa sig till. Vi kallar det erfarenhet.

  deklaration - Spara pengar

  Spara pengar

  Spara resekostnader, transportkostnader och kostnader som förankras med analog bokföring. Exempelvis frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  deklaration - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Ladda upp din bokföring när du vill, var du vill! Ja, faktum är att du bestämmer när du har tid att skicka in ditt bokföringsunderlag utan att anpassa dig efter oss.

  deklaration - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Du kan minska utsläpp av växthusgaser som bidrar till klimatförändring. Om du är mån om miljön bör digital bokföring vara en naturlig del av företagets miljöarbetet.

  deklaration - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Vi prioriterar kvalitet före lokalisering. Vi har möjlighet att hjälpa dig i hela Sverige. Tack vare våra digitala tjänster är vi är en rikstäckande redovisningsbyrå.

  deklaration - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm.

  deklaration - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Stockholm, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  deklaration - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Har du en mobiltelefon med kamera? Om svaret är ja har du allt som behövs för att sköta din bokföring digitalt. Du behöver ta ett foto sen är det klart.

  deklaration - Ingen bindningstid

  INGA BINDNINGSTIDER

  Vill man inte vara kund, ja då vill man inte och då ska man inte vara det. Vi är så övertygade om att vi gör ett bra jobb så du är bara kund så länge du är nöjd med oss på ecobook.se

  deklaration - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  deklaration - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort det bekvämt att bokföra digitalt. Speciellt när du kan göra det i soffan eller fåtöljen utan att boka tid eller bry dig om på våra öppettider. Du bestämmer.

  Behöver du hjälp med din deklaration eller vill du bli kontaktad?

  Ett tidseffektivt sätt att bli kontaktad!

  Boka ett möte för ekonomisk rådgivning eller berätta hur vi kan hjälpa dig! Vi står redo att svara på dina frågor, stora som små, välkommen.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Hej, det är vi som är ditt deklarationsombud

   Hej hej, det är vi som är ecobook.se. Sedan 2020 har vi hjälpt våra kunder med olika typer av deklarationer. Vi vet att ditt företag är mer än siffror, analyser eller regelverk. Vår framgång bygger på förståelsen för att vi arbetar med människor i första hand. Här kan du välja att läsa mer om oss genom att klicka på “lär känna oss” eller så kan vi ge dig ett kostnadsfritt prisförslag specialanpassat efter ditt företag.

   Lär känna oss Få ett prisförslag

   Så här enkelt är det att anlita oss för hjälp med deklaration

   deklaration - gratis prisförslag

   1. Gratis prisförslag

   Börja med att ta en kostnadsfritt prisförslag för att se om du vill anlita oss som redovisnings- eller bokföringsbyrå

   deklaration - kostnadsfritt möte

   2. Kostnadsfritt möte

   Vi bokar ett kostnadsfritt videosamtal för att säkerställa vilka krav och behov du har på en redovisningsbyrå.

   deklaration - uppstart

   3. Uppstart

   Vi anpassar vårt utbud efter dina krav. Som redovisnings- eller bokföringsbyrå lovar vi skräddarsydda lösningar som passar dig.

   deklaration - vi gör jobbet

   4. Vi gör jobbet

   Vi får bokföringen gjord, professionellt! Nu börjar vi leverera kvalitativ och tillförlitlig bokföring till dig som företagare.