Vad säger våra kunder om oss på ecobook?

thushara perera
thushara perera
2024-04-19
I’ve recently completed my income tax declaration with Ecobook, and I couldn’t be more satisfied with their service. After struggling to find the right accounting firm for my bookkeeping needs, Ecobook came through with flying colors. Their team not only answered all my tax queries but also provided unparalleled customer service, professionalism, and support throughout the process. I’m thrilled to have found Ecobook, and I highly recommend 👌their accounting services to anyone seeking top-notch assistance.
Emelie Friberg
Emelie Friberg
2024-03-30
Mycket bra! Jag tycker ecobook är tydliga och har snabb service. Det känns att de är kunniga inom sitt område
sydney czajkowska
sydney czajkowska
2024-03-28
Vi på Trade Logistic har anlitat ecobook och är helt klart nöjda. De är alltid tillgänglig och erbjuder snabb service när man behöver hjälp.
Milan Toth
Milan Toth
2024-03-02
Bytte nyligen ecobook och är väldigt nöjd. Jag va först lite skeptiskt till detta med video samtal men jag blev positivt överraskad av deras engagemang. Renommerades starkt!
magnus holmgren
magnus holmgren
2024-02-23
Ecobook har verkligen underlättat vår vardag på vårt företag. Jag tyckte de va lite konstigt att boka videosamtal i början men jag tänker att det är lika naturligt som att träffa en doktor online 😊👍
Nancy Sjöberg
Nancy Sjöberg
2024-02-06
Ecobook erbjöd bäst pris och snabbast svar när jag sökte hjälp med deklarationen. Arbetet utfördes professionellt och vi är nöjda med resultatet. Tack!
Lisa Hallberg
Lisa Hallberg
2024-01-31
Vi har valt att anlita de en längre tid nu. Allt har fungerat väldigt bra. God service, professionella och tillmötesgående. Vi kan start rekommendera ecobook
Johan g Lind
Johan g Lind
2024-01-31
Det va väldigt enkelt att ta ett offert på hemsidan. Jag fick snabb återkoppling och god service. Då bestämde jag mig för att anlita de som vår redovisningsbyrå på vårt byggföretag. De passar oss perfekt o vi e helnöjda
Nikolett “Niko” C
Nikolett “Niko” C
2024-01-24
Jag bytte från min gamla byrå till ecobook Bytet har skötts väldigt proffsigt och bekvämt utan jobbiga ansträngningar för mig. De är väldigt engagerade i vår verksamhet och har en god förståelse. Dom har skött vår bokföring i ca ett år och vi har inga planer på att byta! Rekommenderas varmt!

Vilken bolagsform ska man välja när man ska starta företag?

Svarat kanske verkar diffust, men svaret beror på dina preferenser. Kanske du vill starta en enskild firma*eller etthandelsbolag*med en god vän. Eventuellt du vill starta ettaktiebolag*med med flera anställda. Valet av företagsform är beroende av vilken verksamhet du kommer att bedriva. Det är viktigt att känna till likaså för- och nackdelar samt olikheterna med respektive bolagsform när du ska starta företag. Exempelvis rättigheter, skyldigheter och kostnader. Det som är gemensamt för alla företagsformer är att det kräver tid, kunskap och erfarenhet att starta företag

Inte alltför sällan överväger potentiella kunder att köpalagerbolag*.Huvudsakligen för att det går fort och man kan komma igång att driva sin verksamhet snabbt. Du kan läsa mer om lagerbolag på Bolagsverket. Vi vill dock slå ett slag för verksamt.se som har gjort det väldigt enkelt att registrera och starta företag digitalt.

3 utmärkta skäl att starta företag med oss

01.
Låt oss ta hand om det tråkiga när du ska starta företag

Vi förstår att du inte ska starta företag för gräva ner dig i skatteregler, bolagsformer eller registrering av rätt SNI-kod. Självklart vill du precis som alla andra komma igång så fort som möjligt när du bestämt dig för att starta företag. Utöver den löpande bokföringen hjälper vi dig att starta ditt företag och ser till att det blir rätt från början.

02.
Hjälp att hålla reda på småutgifterna när du ska starta företag

Benjamin Franklin sa under 1700-talet: “A Small Leak Will Sink a Great Ship” – på svenska: “En liten läcka kan snart nog sänka ett stort skepp.” Ett slående citat som fortfarande är lika relevant efter flera hundra år. Eftersom vi sköter den löpande redovisningen kan vi hjälpa dig undvika onödiga kostnader när du ska starta företag.

03.
Starta företag digitalt – oberoende av lokalisering!

Självklart träffar vi dig gärna för att hjälpa dig att starta företag. Däremot kan vi hjälpa dig att starta ditt företag oberoende av var du befinner dig. När vi registrerar uppgifter via myndigheter behöver du kunna legitimera dig. Det förutsätter det att du kan legitimera dig med mobilt bank-ID. Tillsammans sparar vi dig värdefull tid och resekostnader. Låt oss hjälpa dig starta företaget digitalt.

Vårt utbud när du väljer att starta företag genom oss

Som ny företagare kan det vara utmanande att navigera bland olika företagstjänster som ditt nya företag är i behov av. Därför har vi på ecobook.se sammanställt hur vi kan hjälpa dig här nedan. Klicka på respektive tjänst för att läsa mer ingående.

starta företag - som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Allt handlar inte om siffror. Ibland behöver man stöd, råd och vägledning i komplexa frågor. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper din personliga kontaktperson dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

starta företag - starta företag

Starta företag

Visste du att 73.183 företag startades i Sverige under 2022. Med oss på ecobook.se som samarbetspartner ser vi till att hjälpa dig starta företag i Stockholm från ide till uppstart men även under hela resan. Kom igång redan idag med ditt nya företag!

Läs mer

starta företag - löpande bokföring

Löpande bokföring

Löpande bokföring i Stockholm genom oss innebär att vi garanterar en personlig kontakt som hjälper dig. Med marknadsledande system kan du sköta allt digitalt på dina villkor. Allt du behöver är din mobiltelefon.

Läs mer

starta företag - lönehantering

Lönehantering

Hade du blivit glad om din lön var försenad? Det hade inte din anställda blivit heller. Genom oss kan du försäkra dig om att alla löner bli rätt, alltid, i tid! På ecobook.se hanterar vi alla moment inom löneadministration åt ditt företag i Stockholm.

Läs mer

starta företag - deklaration

Deklaration

Visste du om att du som företagare i Stockholm eventuellt är berättigad ett flertal avdrag som gynnar din Inkomstdeklaration. Låt oss hjälpa dig och se över hur du kan spara pengar på din deklaration.

Läs mer

starta företag - momsredovisning

Momsredovisning

In och utgående moms ska redovisas periodvis beroende på vilken momsperiod du har. Med oss som redovisningsbyrå i Stockholm kan du försäkra dig om att din momsdeklaration deklareras i tid.

Läs mer

starta företag - bokslut

Bokslut

Ditt bokslut är en sammanställning av företaget löpande bokföring. I slutet av räkenskapsåret gör vi bokslut och årsredovisning som följer reglerna för just ditt bolag. Låt oss hjälpa dig med bland annat utdelning.

Läs mer

Börja med en kravlös offert innan du ska starta företag

En icke-bindande offert på två minuter – Vi vågar lovar att du inte kommer ångrar dig!

Innan du bestämmer dig för att faktist starta företag genom oss föreslår vi att du tar en kravlös, icke-bindande offert. Du får ett transparent prisförslag. Om du anser att vår offert faller dig i smaken och vill anlita oss är det viktigt att veta att vi aldrig har bindningstider eller uppsägningstider. Vänta inte, ta ett gratis prisförslag på 2 minuter.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Du är några klick från en kravlös offert. Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Vi återkopplar meden offert till angiven e-post. Om du inte har ett företagsnamn än skriver du ditt tilltänkta företagsnamn.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Koppla samman ditt äventyr med dina fördelar när du ska starta företag

  starta företag - säkert

  100% SÄKERT

  Riskera inte att din bokföring kommer bort eller blir vatten/- brand-skadad. Din bokföring är alltid i säkert förvar med oss genom digital bokföring.

  starta företag - erfarenhet

  Erfarenhet

  Under åren har vi hjälpt allt från nystartade till stora företag i olika branscher. Vi har mött utmaningar som man inte kan läsa sig till. Vi kallar det erfarenhet.

  starta företag - Spara pengar

  Spara pengar

  Spara resekostnader, transportkostnader och kostnader som förankras med analog bokföring. Exempelvis frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  starta företag - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Ladda upp din bokföring när du vill, var du vill! Ja, faktum är att du bestämmer när du har tid att skicka in ditt bokföringsunderlag utan att anpassa dig efter oss.

  starta företag - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Du kan minska utsläpp av växthusgaser som bidrar till klimatförändring. Om du är mån om miljön bör digital bokföring vara en naturlig del av företagets miljöarbetet.

  starta företag - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Vi prioriterar kvalitet före lokalisering. Vi har möjlighet att hjälpa dig i hela Sverige. Tack vare våra digitala tjänster är vi är en rikstäckande redovisningsbyrå.

  starta företag - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm.

  starta företag - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Stockholm, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  starta företag - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Har du en mobiltelefon med kamera? Om svaret är ja har du allt som behövs för att sköta din bokföring digitalt. Du behöver ta ett foto sen är det klart.

  starta företag - Ingen bindningstid

  INGA BINDNINGSTIDER

  Vill man inte vara kund, ja då vill man inte och då ska man inte vara det. Vi är så övertygade om att vi gör ett bra jobb så du är bara kund så länge du är nöjd med oss på ecobook.se

  starta företag - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  starta företag - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort det bekvämt att bokföra digitalt. Speciellt när du kan göra det i soffan eller fåtöljen utan att boka tid eller bry dig om på våra öppettider. Du bestämmer.

  Vill du att vi ska hjälpa dig komma igång?

  Ett tidseffektivt sätt att bli kontaktad!

  Boka ett möte för ekonomisk rådgivning eller berätta hur vi kan hjälpa dig! Vi står redo att svara på dina frågor, stora som små, välkommen.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Hej, det är vi som hjälper dig starta företag!

   Hej, det är vi som är ecobook.se. Sedan 2020 har vi hjälpt våra kunder att starta företag men även skött den löpande bokföringen åt dessa. Hos oss väljer du inte en bokföringsbyrå som enbart ser över siffror, analyser eller regelverk. Oavsett vilken av våra tjänster du är i behov av. Vår framgång bygger på förståelsen för att vi arbetar med människor i första hand. Vidare är vårt engagemang och personliga kontakt avgörande när du anlitar oss.

   Lär känna oss Få ett prisförslag

   Så här enkelt är det att starta företag genom oss

   starta företag - gratis prisförslag

   1. Gratis prisförslag

   Börja med att ta en kostnadsfritt prisförslag för att se om du vill anlita oss som redovisnings- eller bokföringsbyrå

   starta företag - kostnadsfritt möte

   2. Kostnadsfritt möte

   Vi bokar ett kostnadsfritt videosamtal för att säkerställa vilka krav och behov du har på en redovisningsbyrå.

   starta företag - uppstart

   3. Uppstart

   Vi anpassar vårt utbud efter dina krav. Som redovisnings- eller bokföringsbyrå lovar vi skräddarsydda lösningar som passar dig.

   starta företag - vi gör jobbet

   4. Vi gör jobbet

   Vi får bokföringen gjord, professionellt! Nu börjar vi leverera kvalitativ och tillförlitlig bokföring till dig som företagare.