Vad säger våra kunder om oss på ecobook?

thushara perera
thushara perera
2024-04-19
I’ve recently completed my income tax declaration with Ecobook, and I couldn’t be more satisfied with their service. After struggling to find the right accounting firm for my bookkeeping needs, Ecobook came through with flying colors. Their team not only answered all my tax queries but also provided unparalleled customer service, professionalism, and support throughout the process. I’m thrilled to have found Ecobook, and I highly recommend 👌their accounting services to anyone seeking top-notch assistance.
Emelie Friberg
Emelie Friberg
2024-03-30
Mycket bra! Jag tycker ecobook är tydliga och har snabb service. Det känns att de är kunniga inom sitt område
sydney czajkowska
sydney czajkowska
2024-03-28
Vi på Trade Logistic har anlitat ecobook och är helt klart nöjda. De är alltid tillgänglig och erbjuder snabb service när man behöver hjälp.
Milan Toth
Milan Toth
2024-03-02
Bytte nyligen ecobook och är väldigt nöjd. Jag va först lite skeptiskt till detta med video samtal men jag blev positivt överraskad av deras engagemang. Renommerades starkt!
magnus holmgren
magnus holmgren
2024-02-23
Ecobook har verkligen underlättat vår vardag på vårt företag. Jag tyckte de va lite konstigt att boka videosamtal i början men jag tänker att det är lika naturligt som att träffa en doktor online 😊👍
Nancy Sjöberg
Nancy Sjöberg
2024-02-06
Ecobook erbjöd bäst pris och snabbast svar när jag sökte hjälp med deklarationen. Arbetet utfördes professionellt och vi är nöjda med resultatet. Tack!
Lisa Hallberg
Lisa Hallberg
2024-01-31
Vi har valt att anlita de en längre tid nu. Allt har fungerat väldigt bra. God service, professionella och tillmötesgående. Vi kan start rekommendera ecobook
Johan g Lind
Johan g Lind
2024-01-31
Det va väldigt enkelt att ta ett offert på hemsidan. Jag fick snabb återkoppling och god service. Då bestämde jag mig för att anlita de som vår redovisningsbyrå på vårt byggföretag. De passar oss perfekt o vi e helnöjda
Nikolett “Niko” C
Nikolett “Niko” C
2024-01-24
Jag bytte från min gamla byrå till ecobook Bytet har skötts väldigt proffsigt och bekvämt utan jobbiga ansträngningar för mig. De är väldigt engagerade i vår verksamhet och har en god förståelse. Dom har skött vår bokföring i ca ett år och vi har inga planer på att byta! Rekommenderas varmt!

Årsbokslut eller årsredovisning – vad gäller?

Syftet med ditt bokslut är att få en rättvis syn över företagets siffror för det gångna räkenskapsåret. Enkelt uttryckt – Ett tydliggörande av hur ditt företag mår ekonomiskt. Så hur avgör man om man behöver årsredovisning eller årsbokslut? Om du driver en enskild firma som omsätter mindre än 3 miljoner räcker det med ett bokslut även kallat förenklat årsbokslut. Om du omsätter mer än 3 miljoner eller driver ett Aktiebolag behöver du ett årsbokslut och årsredovisning.

Bokslut – Även kallat ett förenklat årsbokslut. Ett bokslut består av ett flertal moment. En del av arbetet består av att balans- och resultaträkningen granskas och kompletteras. Skattemässiga justeringarna. Vi ser även över befintliga eller möjligheten till nya periodiseringsfonder. Därefter ska eventuella avskrivningar tas upp i bokslutet. Självklart registrerar vi årets resultat till Skatteverket.

Årsredovisning – Enkelt sagt, ett mer omfattande bokslut. En årsredovisning är en offentlig handling som registrerats hos Bolagsverket. En årsredovisning kompletterar det förenklade bokslutet. Dessa ska bland annat innehålla förvaltningsberättelse*, noter*och revisionsberättelsen*.

3 smarta anledningar att överlåta ditt bokslut & årsredovisning

01.
Ökad trovärdighet och transparens med bokslut i som är i tid

Vill du ha ett gott anseende bland investerare, kunder och andra intressenter? Genom att ditt bokslut och årsredovisning lämnas in i tid hjälper vi dig att öka trovärdigheten i ditt företag. God ekonomistyrning som är öppen och transparent ökar ditt företags förtroende. Med ett färskt bokslut kan ni visa upp er finansiella styrka och era planer för framtiden, vilket kan hjälpa till att stärka företagets relationer.

02.
Vi hjälper dig identifiera problemområden och hur du åtgärdar dessa

Du har alltid en personlig kontakt på ecobook.se. Din personliga kontakt är alltid engagerad och väl insatt i ditt företag. När vi gör ditt bokslut och årsredovisning kan vi hjälpa dig analysera eller tolka ett flertal viktiga faktorer. Vi står beredda att hjälpa dig identifiera problemområden i ditt resultat. Självklart råder vi dig hur du ska åtgärda eventuella utmaningar i framtiden för att förbättra företagets resultat.

03.
Kan bokslut upprättas digitalt & samtidigt vara personlig? – Ja självklart!

Som kund kan du bedriva din verksamhet oberoende av lokalisering. Ditt bokslut och årsredovisning kan upprättas digitalt. På ecobook.se analyserar vi alltid ditt bokslut. För att bibehålla den personliga relationen kan vi alltid boka ett videosamtal. Du väljer den plattform som passar dig bäst, vi anpassar oss. Under vårt samtal går vi igenom företagets bokslutsanalys. Det ger dig värdefull insyn och möjlighet att identifiera utmaningar.

Så mycket mer än bokslut & årsredovisning

Vi erbjuder en mängd olika tjänster utöver ekonomisk rådgivning, för att underlätta för dig och ditt företag. Nedan ser du en sammanställning av vårt tjänsteutbud

Bokslut Årsredovisning - som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Allt handlar inte om siffror. Ibland behöver man stöd, råd och vägledning i komplexa frågor. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper din personliga kontaktperson dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

Bokslut Årsredovisning - starta företag

Starta företag

Visste du att 73.183 företag startades i Sverige under 2022. Med oss på ecobook.se som samarbetspartner ser vi till att hjälpa dig starta företag i Stockholm från ide till uppstart men även under hela resan. Kom igång redan idag med ditt nya företag!

Läs mer

Bokslut Årsredovisning - löpande bokföring

Löpande bokföring

Löpande bokföring i Stockholm genom oss innebär att vi garanterar en personlig kontakt som hjälper dig. Med marknadsledande system kan du sköta allt digitalt på dina villkor. Allt du behöver är din mobiltelefon.

Läs mer

Bokslut Årsredovisning - lönehantering

Lönehantering

Hade du blivit glad om din lön var försenad? Det hade inte din anställda blivit heller. Genom oss kan du försäkra dig om att alla löner bli rätt, alltid, i tid! På ecobook.se hanterar vi alla moment inom löneadministration åt ditt företag i Stockholm.

Läs mer

Bokslut Årsredovisning - deklaration

Deklaration

Visste du om att du som företagare i Stockholm eventuellt är berättigad ett flertal avdrag som gynnar din Inkomstdeklaration. Låt oss hjälpa dig och se över hur du kan spara pengar på din deklaration.

Läs mer

Bokslut Årsredovisning - momsredovisning

Momsredovisning

In och utgående moms ska redovisas periodvis beroende på vilken momsperiod du har. Med oss som redovisningsbyrå i Stockholm kan du försäkra dig om att din momsdeklaration deklareras i tid.

Läs mer

Bokslut Årsredovisning - bokslut

Bokslut

Ditt bokslut är en sammanställning av företaget löpande bokföring. I slutet av räkenskapsåret gör vi bokslut och årsredovisning som följer reglerna för just ditt bolag. Låt oss hjälpa dig med bland annat utdelning.

Läs mer

Ta en gratis offert på löpande redovisningen först

En glädjande & icke-bindande offert på två minuter – Vi lovar att du inte kommer ångrar dig!

Så vad väntar du på? Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en redovisningsbyrå till rätt pris. Som kund erbjuder vi dig transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Du är några klick från en kravlös offert. Inom 24 timmar skickar vi dig ett prisförslag som är transparent och helt unikt för ditt företag.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Förena ditt bokslut & årsredovisning med en mängd fördelar

  Bokslut Årsredovisning - säkert

  100% SÄKERT

  Riskera inte att din bokföring kommer bort eller blir vatten/- brand-skadad. Din bokföring är alltid i säkert förvar med oss genom digital bokföring.

  Bokslut Årsredovisning - erfarenhet

  Erfarenhet

  Under åren har vi hjälpt allt från nystartade till stora företag i olika branscher. Vi har mött utmaningar som man inte kan läsa sig till. Vi kallar det erfarenhet.

  Bokslut Årsredovisning - Spara pengar

  Spara pengar

  Spara resekostnader, transportkostnader och kostnader som förankras med analog bokföring. Exempelvis frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  Bokslut Årsredovisning - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Ladda upp din bokföring när du vill, var du vill! Ja, faktum är att du bestämmer när du har tid att skicka in ditt bokföringsunderlag utan att anpassa dig efter oss.

  Bokslut Årsredovisning - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Du kan minska utsläpp av växthusgaser som bidrar till klimatförändring. Om du är mån om miljön bör digital bokföring vara en naturlig del av företagets miljöarbetet.

  Bokslut Årsredovisning - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Vi prioriterar kvalitet före lokalisering. Vi har möjlighet att hjälpa dig i hela Sverige. Tack vare våra digitala tjänster är vi är en rikstäckande redovisningsbyrå.

  Bokslut Årsredovisning - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm.

  Bokslut Årsredovisning - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Stockholm, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  Bokslut Årsredovisning - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Har du en mobiltelefon med kamera? Om svaret är ja har du allt som behövs för att sköta din bokföring digitalt. Du behöver ta ett foto sen är det klart.

  Bokslut Årsredovisning - Ingen bindningstid

  INGA BINDNINGSTIDER

  Vill man inte vara kund, ja då vill man inte och då ska man inte vara det. Vi är så övertygade om att vi gör ett bra jobb så du är bara kund så länge du är nöjd med oss på ecobook.se

  Bokslut Årsredovisning - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  Bokslut Årsredovisning - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort det bekvämt att bokföra digitalt. Speciellt när du kan göra det i soffan eller fåtöljen utan att boka tid eller bry dig om på våra öppettider. Du bestämmer.

  Har du funderingar om bokslut & årsredovisning eller vill du bli kontaktad?

  Ett tidseffektivt sätt att bli kontaktad!

  Boka ett möte för ekonomisk rådgivning eller berätta hur vi kan hjälpa dig! Vi står redo att svara på dina frågor, stora som små, välkommen.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Hejsan, det är vi som hjälper dig med din bokslut & årsredovisning

   Sedan 2020 har vi på ecobook.se utvecklat en framgångsrik ekonomisk rådgivning för våra kunder. Vår hemlighet är egentligen ingen hemlighet. Hos oss väljer du inte en bokföringsbyrå som som enbart ser över siffror, analyser eller regelverk. Den ekonomiska rådgivning innebär likaså förståelsen för att vi arbetar med människor i första hand. Vidare är vårt engagemang och personliga kontakt avgörande när du anlitar oss för bland annat ekonomisk rådgivning.

   Lär känna oss Få ett prisförslag

   Så här enkelt är det att få hjälp med ditt bokslut

   Bokslut Årsredovisning - gratis prisförslag

   1. Gratis prisförslag

   Börja med att ta en kostnadsfritt prisförslag för att se om du vill anlita oss som redovisnings- eller bokföringsbyrå

   Bokslut Årsredovisning - kostnadsfritt möte

   2. Kostnadsfritt möte

   Vi bokar ett kostnadsfritt videosamtal för att säkerställa vilka krav och behov du har på en redovisningsbyrå.

   Bokslut Årsredovisning - uppstart

   3. Uppstart

   Vi anpassar vårt utbud efter dina krav. Som redovisnings- eller bokföringsbyrå lovar vi skräddarsydda lösningar som passar dig.

   Bokslut Årsredovisning - vi gör jobbet

   4. Vi gör jobbet

   Vi får bokföringen gjord, professionellt! Nu börjar vi leverera kvalitativ och tillförlitlig bokföring till dig som företagare.