Hejsan, vi är
|

I namnet ecobook återfinner vi följande ledord: “economic” som betyder ekonomisk på engelska. Det handlar inte om enskilda arbetsuppgifter. Ekonomiska vanor ska genomsyra hela vår verksamhet och även dig som kund. På så vis kan du försäkra dig om att din bokföring är ett ekonomiskt smart val. Vi håller dina redovisningskostnader nere helt enkelt.

Vidare finns “eco” i vårt namn som syftar på miljövänlig redovisning. Tillsammans minimerar hanteringen av stora pappershögar med digital bokföring. Med miljövänlig redovisning sparar du en hel del tid och pengar. Läs mer om dina fördelar här: #digital bokföring. Slutligen har vi “book” som står för bokföring och ja, det är ju vad vi arbetar med. – välkommen till ecobook

thushara perera
thushara perera
2024-04-19
I’ve recently completed my income tax declaration with Ecobook, and I couldn’t be more satisfied with their service. After struggling to find the right accounting firm for my bookkeeping needs, Ecobook came through with flying colors. Their team not only answered all my tax queries but also provided unparalleled customer service, professionalism, and support throughout the process. I’m thrilled to have found Ecobook, and I highly recommend 👌their accounting services to anyone seeking top-notch assistance.
Emelie Friberg
Emelie Friberg
2024-03-30
Mycket bra! Jag tycker ecobook är tydliga och har snabb service. Det känns att de är kunniga inom sitt område
sydney czajkowska
sydney czajkowska
2024-03-28
Vi på Trade Logistic har anlitat ecobook och är helt klart nöjda. De är alltid tillgänglig och erbjuder snabb service när man behöver hjälp.
Milan Toth
Milan Toth
2024-03-02
Bytte nyligen ecobook och är väldigt nöjd. Jag va först lite skeptiskt till detta med video samtal men jag blev positivt överraskad av deras engagemang. Renommerades starkt!
magnus holmgren
magnus holmgren
2024-02-23
Ecobook har verkligen underlättat vår vardag på vårt företag. Jag tyckte de va lite konstigt att boka videosamtal i början men jag tänker att det är lika naturligt som att träffa en doktor online 😊👍
Nancy Sjöberg
Nancy Sjöberg
2024-02-06
Ecobook erbjöd bäst pris och snabbast svar när jag sökte hjälp med deklarationen. Arbetet utfördes professionellt och vi är nöjda med resultatet. Tack!
Lisa Hallberg
Lisa Hallberg
2024-01-31
Vi har valt att anlita de en längre tid nu. Allt har fungerat väldigt bra. God service, professionella och tillmötesgående. Vi kan start rekommendera ecobook
Johan g Lind
Johan g Lind
2024-01-31
Det va väldigt enkelt att ta ett offert på hemsidan. Jag fick snabb återkoppling och god service. Då bestämde jag mig för att anlita de som vår redovisningsbyrå på vårt byggföretag. De passar oss perfekt o vi e helnöjda
Nikolett “Niko” C
Nikolett “Niko” C
2024-01-24
Jag bytte från min gamla byrå till ecobook Bytet har skötts väldigt proffsigt och bekvämt utan jobbiga ansträngningar för mig. De är väldigt engagerade i vår verksamhet och har en god förståelse. Dom har skött vår bokföring i ca ett år och vi har inga planer på att byta! Rekommenderas varmt!

Någon annan får gärna vara störst

Vi nöjer oss med att bli den bästa redovisningsbyrån.

Rätt kompetens, ett förstklassigt utbud eller moderna verktyg är inget att stoltsera med. Det är en förutsättning för att vi ska kunna hjälpa dig!

Innan ecobook.se arbetade vi själva som inhyrda redovisningskonsulter på en större redovisningsbyrå och upplevde att redovisningsbranschen i sin helhet behöver ett lyft när det gäller service, engagemang och förståelse för kunder och deras företag. Det kräver ett genuint intresse, förståelse, transparens och tillgänglighet oberoende av lokalisering. Ur detta växte ecobook.se fram. En redovisningsbyrå som förstår att vi arbetar med människor och deras företag i första hand.

För investerare

Senast uppdaterad: Februari 2023

Ekonomisk rådgivning - kostnadsfritt möte

Ekonomisk rådgivning - kostnadsfritt möte

Vision

2023-02-01

“Vi ska förenkla små- och medelstora företags vardagar genom oslagbara tjänster inom ekonomi.”

Ekonomisk rådgivning - kostnadsfritt möte

Mission

2023-02-01

Våra ingredienser består av förstklassigt utbud, personlig service, transparens & tillgänglighet överallt. På så vis underlättar vi våra kunders vardag, oberoende av lokalisering.”

Ekonomisk rådgivning - kostnadsfritt möte

Strategi

2023-02-01

Våra ingredienser består av förstklassigt utbud, personlig service, transparens & tillgänglighet överallt. På så vis underlättar vi våra kunders vardag, oberoende av lokalisering.”

prisförslag

Det bästa med ecobook. Allt i ett.

Vi är en komplett bokföringsbyrå. Med moderna och användarvänliga system får ditt företag dem bästa förutsättningarna att effektivisera och förenkla bokföringen. Allt du kan förvänta dig av en traditionell byrå och så mycket mer är nu möjligt. 

Ekonomisk rådgivning - som är smart och mätbar - redovisningsbyrå redovisning bokföring

Ekonomisk rådgivning

Allt handlar inte om siffror. Ibland behöver man stöd, råd och vägledning i komplexa frågor. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper din personliga kontaktperson dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

läs mer

Starta företag - redovisningsbyrå redovisning bokföring

Starta företag

Visste du att 73.183 företag startades i Sverige under 2022. Med oss på ecobook.se som samarbetspartner ser vi till att hjälpa dig starta företag i Stockholm från ide till uppstart men även under hela resan. Kom igång redan idag med ditt nya företag!

läs mer

Löpande bokföring - redovisningsbyrå redovisning bokföring

Löpande bokföring

Löpande bokföring i Stockholm genom oss innebär att vi garanterar en personlig kontakt som hjälper dig. Med marknadsledande system kan du sköta allt digitalt på dina villkor. Allt du behöver är din mobiltelefon.

läs mer

Lönehantering - redovisningsbyrå redovisning bokföring

Lönehantering

Hade du blivit glad om din lön var försenad? Det hade inte din anställda blivit heller. Genom oss kan du försäkra dig om att alla löner bli rätt, alltid, i tid! På ecobook.se hanterar vi alla moment inom löneadministration åt ditt företag i Stockholm.

läs mer

Deklaration - redovisningsbyrå redovisning bokföring

Deklaration

Visste du om att du som företagare i Stockholm eventuellt är berättigad ett flertal avdrag som gynnar din Inkomstdeklaration. Låt oss hjälpa dig och se över hur du kan spara pengar på din deklaration.

läs mer

Momsredovisning - redovisningsbyrå redovisning bokföring

Momsredovisning

In och utgående moms ska redovisas periodvis beroende på vilken momsperiod du har. Med oss som redovisningsbyrå i Stockholm kan du försäkra dig om att din momsdeklaration deklareras i tid.

läs mer

Bokslut - redovisningsbyrå redovisning bokföring

Bokslut

Ditt bokslut är en sammanställning av företaget löpande bokföring. I slutet av räkenskapsåret gör vi bokslut och årsredovisning som följer reglerna för just ditt bolag. Låt oss hjälpa dig med bland annat utdelning.

läs mer

Rex - - redovisningsbyrå redovisning bokföring

Ta en kravlös offert innan du beslutar dig

En glädjande & icke-bindande offert på två minuter – Vi lovar att du inte kommer ångrar dig!

Så vad väntar du på? Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en redovisningsbyrå till rätt pris. Som kund erbjuder vi dig transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

#

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här och låt oss sänka dina kostnader. Du är några klick från en kravlös offert. Inom 24 timmar skickar vi dig ett prisförslag som är transparent och helt unikt för ditt företag.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Alla dina fördelar med smart bokföring

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - säkert

  100% SÄKERT

  Riskera inte att din bokföring kommer bort eller blir vatten/- brand-skadad. Din bokföring är alltid i säkert förvar med oss genom digital bokföring.

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - erfarenhet

  Erfarenhet

  Under åren har vi hjälpt allt från nystartade till stora företag i olika branscher. Vi har mött utmaningar som man inte kan läsa sig till. Vi kallar det erfarenhet.

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - Spara pengar

  Spara pengar

  Spara resekostnader, transportkostnader och kostnader som förankras med analog bokföring. Exempelvis frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Ladda upp din bokföring när du vill, var du vill! Ja, faktum är att du bestämmer när du har tid att skicka in ditt bokföringsunderlag utan att anpassa dig efter oss.

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Du kan minska utsläpp av växthusgaser som bidrar till klimatförändring. Om du är mån om miljön bör digital bokföring vara en naturlig del av företagets miljöarbetet.

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Vi prioriterar kvalitet före lokalisering. Vi har möjlighet att hjälpa dig i hela Sverige. Tack vare våra digitala tjänster är vi är en rikstäckande redovisningsbyrå.

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm.

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Stockholm, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Har du en mobiltelefon med kamera? Om svaret är ja har du allt som behövs för att sköta din bokföring digitalt. Du behöver ta ett foto sen är det klart.

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - Ingen bindningstid

  INGA BINDNINGSTIDER

  Vill man inte vara kund, ja då vill man inte och då ska man inte vara det. Vi är så övertygade om att vi gör ett bra jobb så du är bara kund så länge du är nöjd med oss på ecobook.se

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  redovisningsbyrå redovisning bokföring - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort det bekvämt att bokföra digitalt. Speciellt när du kan göra det i soffan eller fåtöljen utan att boka tid eller bry dig om på våra öppettider. Du bestämmer.

  Hur kan vi hjälpa dig? Boka ett kostnadsfritt möte här

  Boka ett möte för ekonomisk rådgivning eller berätta hur vi kan hjälpa dig! Vi står redo att svara på dina frågor, stora som små, välkommen.

  #

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Upptäck hur enkelt du anlitar oss för ekonomisk rådgivning

   Ekonomisk rådgivning - gratis prisförslag

   1. Gratis prisförslag

   Börja med att ta en kostnadsfritt prisförslag för att se om du vill anlita oss som redovisnings- eller bokföringsbyrå

    

   Ekonomisk rådgivning - kostnadsfritt möte

   2. Kostnadsfritt möte

   Vi bokar ett kostnadsfritt videosamtal för att säkerställa vilka krav och behov du har på en redovisningsbyrå.

   Ekonomisk rådgivning - uppstart

   3. Uppstart

   Vi anpassar vårt utbud efter dina krav. Som redovisnings- eller bokföringsbyrå lovar vi skräddarsydda lösningar som passar dig.

   Ekonomisk rådgivning - vi gör jobbet

   4. Vi gör jobbet

   Vi får bokföringen gjord, professionellt! Nu börjar vi leverera kvalitativ och tillförlitlig bokföring till dig som företagare.