En redovisningsbyrå i Västerås som uppfyller dina förhoppningar

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att underlätta för dig och ditt företag. Med oss som redovisningsbyrå kan du skicka in ditt bokföringsmaterial när det passar dig och slipper boka tid för att lämna det personligen. Vi erbjuder även möjligheten att ladda upp dina dokument via mobilkamera, så att du kan skicka in ditt underlag när du vill, var du än befinner dig.

Med ecobook.se tar en erfaren redovisningskonsult hand om din bokföring så att du kan koncentrera dig på att utveckla ditt företag. Inget mer springande till postlådan eller släpande på väskor fulla med bokföringsdokument. Med den bästa digitala tekniken är ditt bokföringsunderlag uppladdat korrekt, i tid, varje gång och naturligtvis miljövänligt. Som företagare kan du när som helst se dina affärsprocesser online. Vi är en enkel, digital, flexibel och högkvalitativ redovisningsbyrå i Västerås som uppfyller alla dina tänkbara förväntningar.

redovisningsbyrå i Västerås - Ekonomisk rådgivning som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Det handlar inte bara om siffror. Stöd, råd och vägledning är mycket viktigt i komplexa situationer. Om du väljer ecobook.se som din bokföringsbyrå i Västerås hjälper våra rådgivare dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

redovisningsbyrå i Västerås - starta företag

Starta företag

Visste du att det år 2020 startade 1057 nya företag i Västerås? Med oss på ecobook.se som partner kan vi hjälpa startups i Västerås från idé till etablering och allt däremellan. Låt oss diskutera hur du kan starta ditt företag på bästa möjliga sätt.

Läs mer

redovisningsbyrå i Västerås - löpande bokföring

Löpande bokföring

Vi erbjuder den bokföring som ditt företag behöver. Vi kombinerar marknadsledande teknik med personlig bokföring för var och en av våra kunder. Allt kan naturligtvis göras online – allt du behöver är internet och en smartphone.

Läs mer

redovisningsbyrå i Västerås - lönehantering

Lönehantering

Ingen är nöjd om lönen är felaktig eller försenad Lönehanteringen är en viktig och kritisk faktor. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Västerås kan vi hjälpa ditt företag med alla aspekter av lönehantering.

Läs mer

redovisningsbyrå i Västerås - deklaration

Lönehantering

Ingen är nöjd om lönen är felaktig eller försenad Lönehanteringen är en viktig och kritisk faktor. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Västerås kan vi hjälpa ditt företag med alla aspekter av lönehantering.

Läs mer

redovisningsbyrå i Västerås - momsredovisning

Momsredovisning

Att lämna in momsdeklarationer i tid varje gång utan undantag är inget att vara stolt över. Det är en självklarhet som man ska förvänta sig. Vi ser till att ditt företags momsdeklarationer alltid är korrekta och i tid.

Läs mer

redovisningsbyrå i Västerås - bokslut

Bokslut

Räkenskapsåret ska avslutas med en årsredovisning. Företagets räkenskaper måste behandlas, granskas och intygas. I vissa fall måste bokslutet bestyrkas av en auktoriserad revisor, och då kan vi hjälpa dig.

Läs mer

Välj en redovisningsbyrå i Västerås som förstår och kan din verksamhet

När du väljer en redovisningsbyrå i Västerås är det viktigt att de förstår ditt företags specifika behov. Enbart förståelse räcker dock inte för att tillhandahålla de tjänster som ditt företag behöver. När du väljer oss som din redovisningsbyrå i Västerås kan vi hjälpa dig med allt som ditt företag behöver. Vi är med dig från det ögonblick du bestämmer dig för att starta ditt företag. Vi erbjuder daglig bokföring, skattedeklarationer, rådgivning, affärsutveckling, finansiell rapportering och bokslut.

01.
Kvalitet före lokalisering

När du väljer oss som ecobook.se som redovisningsbyrå i Västerås ger vi dig en opretentiös direktkontakt med en professionell redovisningskonsult som känner till och förstår din verksamhet. Vi fokuserar på kvalitativt bokföringsarbete istället för dyra adresser eller flotta kontor.

02.
Enkelhet och flexibilitet

Om du tror att bokföring är tidskrävande och komplicerat, oroa dig inte. Som redovisningsbyrå i Västerås kan vi hjälpa dig att förenkla och förbättra företagets bokföring. Om du har en mobiltelefon med kamera kan du enkelt ta bilder och skicka dokument online. Du kan också komma åt dina digitala filer dygnet runt, vilket sparar restid och resekostnader.

03.
Pålitlighet och kvalitetssäkring

Alla våra redovisningskonsulter i Västerås är utbildade, kvalificerade och erfarna bokföringskonsulter. Du kan vara säker på att vi som redovisningsbyrå i Västerås alltid strävar efter att förbättra oss och ständigt utvecklar våra kunskaper för att hjälpa dig att föra ditt företag framåt.

Vanliga frågor när man väljer redovisningsbyrå i Västerås

Nej, det är svårt. Att byta redovisningsbyrå i Västerås är mycket enklare än du tror. Allt du behöver är en SIE-fil. Du kan begära den från din tidigare bokföringsbyrå via e-post eller USB. Din bokföring kan därefter fortsätta där din tidigare redovisningskonsult slutade. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Västerås kontaktar vi självklart din tidigare redovisningsbyrå för att begära ut din SIE-fil om du vill. Med ditt godkännande underlättar vi processen.

I allmänhet består bokföringen av tillgångar, skulder, intäkter och kostnader. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Västerås måste dessa uppgifter bokföras varje månad. Varje specifik affärshändelse som inträffar i företaget måste vara detaljerad. Exempel på detta är fakturor från leverantörer, inköpskvitton och fakturor som utfärdats till kunder. På samma sätt måste löner specificeras så att den kan spåras, registreras och deklareras. Som redovisningsbyrå i Västerås behöver vi också bankutdrag för den aktuella räkenskapsperioden.

Som redovisningsbyrå i Västerås erbjuder vi ett kostnadsfritt första möte för alla företagare från i Västerås. Inga villkor, inga kostnader, allt är helt gratis. Vi vill att du ska känna dig trygg med att välja oss som din redovisningsbyrå i Västerås. Därför tar vi oss tid att lära känna dig och ditt företag. Mötet sker via videolänk och varar cirka 50-60 minuter. Därefter kan du bestämma om du vill anlita oss som din redovisningsbyrå. För att komma igång kan du kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett kostnadsfritt möte.

Var och hur kommer mötet att äga rum? Som företagare i Västerås är du inte bunden till en specifik adress: Vi kan anordna videokonferenser på olika plattformar som FaceTime, GoogleMeet, Skype eller Zoom. Självklart kan dina kollegor och intressenter också bjudas in till mötet.

Nej! Det finns inga andra kostnader än ditt faktiska timpri. Till skillnad från våra konkurrenter tar vi bara betalt för den faktiska tiden. För att underlätta mätningen tar vi betalt i 25-minutersintervaller. På så sätt är vi övertygade om att du kan växa med oss utan rädsla.

Vid behov kan personalen på ecobook.se få tillgång till din bokföring. Våra standarder kräver dock att endast du och en vald revisningskonsult har tillgång till dina digitala bokföringsfiler. Eftersom alla händelser registreras kan vi se vem som har gjort vad och när.

För att förhindra obehörig åtkomst använder vi samma krypteringsteknik som myndigheter och banker använder. Det innebär att dina digitala filer alltid är säkra och skyddade.

När du anlitar oss på ecobook.se som redovisningsbyrå i Stockholm tar vi betalt för resultatet. Din faktura beror på arbetets omfattning och tid. Vi tar betalt per påbörjad kvart.

Ja, alla erbjudanden är gratis och villkorslösa. Alla offerter är giltiga i 30 dagar från det datum då offerten skickas. När du begär en offert återkopplar vi för att kontrollera om du har några frågor eller funderingar. I slutändan är det alltid ditt beslut att anlita oss som din redovisningsbyrå i Västerås eller inte.

Din offert är alltid kravlös och giltigt i 30 dagar från den dagen offerten skickas till dig. På ecobook.se ringer vi även dig för att följa upp om du har eventuella frågor och eller funderingar kring din offert men det är du som bestämmer.

Ja, vi arbetar med alla typer av företag. Som revisionsbyrå i Västerås arbetar vi med alla typer av företag, från enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag till koncerner och ideella organisationer. Vi har erfarenhet av alla typer av företag.

Erbjudandet skickas först till den e-postadress som du angett när du gör en offertförfrågan. Du kan sedan granska offerten i lugn och ro. Om det finns några oklarheter eller frågor, kontaktar är det fritt fram att kontakta oss. Om du är nöjd med erbjudandet ser vi gemensamt över dina behov och vad du kan förvänta dig av revisionsbyrå i Västerås.

Vi är en heltäckande revisionsbyrå i Västerås. Det finns faktiskt ingen redovisningstjänst som vi inte erbjuder. Men det viktiga är att fastställa vilka tjänster ditt företag behöver. Digital bokföring blir allt vanligare nuförtiden. Det som skiljer oss från andra bokföringsbyråer är vårt individuella och personliga tillvägagångssätt. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitet i vårt redovisningsarbete.

Nej, det kan vi inte. Vi har inget fysiskt kontor i Västerås. Vi anställer kompetenta redovisningskonsulter utifrån deras erfarenhet, inte utifrån var de befinner sig. Oavsett var du befinner dig är det dock möjligt att ha ett telefon- eller videosamtal med en av våra redovisningskonsulter som är bekant med din verksamhet.

Det grundläggande kravet är att företaget ska vara ett svenskt företag eller kommer att drivas som ett svenskt företag. Det spelar ingen roll vilken typ av verksamhet företaget bedriver. Som redovisningsbyrå i Västerås kan vi dock avvisa otillförlitliga redovisningsuppdrag om vi anser att verksamheten är osäker.

När du väljer en redovisningsbyrå i Västerås är priset en viktig faktor.

Begär en specialanpassad offert för ditt företag på 2 minuter

Det är aldrig för sent att byta eller välja redovisningsbyrå i Västerås. Vi återkommer till dig inom några timmar. Som företagare i Västerås får du marknadens mest transparenta erbjudanden. Detta är naturligtvis inget krav att du blir kund. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Västerås står vi till din tjänst var du än är och när det passar dig.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Du är några klick från en kravlös offert. Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Vi återkopplar meden offert till angiven e-post. Om du inte har ett företagsnamn än skriver du ditt tilltänkta företagsnamn.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  kombinera dina dina fördelar med vår utbud när du väljer redovisningsbyrå i Västerås

  redovisningsbyrå i Västerås - säkert

  100% SÄKERT

  Med digital bokföring är bokföringen alltid säker. Vanliga bokföringsposter kan brinna, skadas av vatten eller gå förlorade. Du behöver inte ta sådana risker när du väljer oss.

  redovisningsbyrå i Västerås - erfarenhet

  Erfarenhet

  Vi löser ofta våra kunders redovisningsproblem. Det kan röra sig om bokföringsproblem som man inte kan lära sig i utbildningen. Vi kallar detta för “erfarenhet”.

  redovisningsbyrå i Västerås - Spara pengar

  Spara pengar

  Undvik att spendera pengar på resor och transporter. Ta fram din mobiltelefon och ta bilder. Avveckla kostnader för porto, kuvert, papper, resor och försändelser.

  redovisningsbyrå i Västerås - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Skulle du inte vilja kunna ladda upp dina bokföringsfiler 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, var du än befinner dig? – På ecobook.se gör vi det möjligt!

  redovisningsbyrå i Västerås - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Onlinebokföring kan bidra till att minska utsläppen av växthusgaser och förbättra affärsmiljön. Tillsammans kan vi förbättra och skapa en positiv inverkan på miljön.

  redovisningsbyrå i Västerås - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Oavsett om du reser ofta eller arbetar från en fast plats kan vi hjälpa dig och ditt företag var du än befinner dig. Din plats påverkar inte kvaliteten på våra redovisningstjänster.

  redovisningsbyrå i Västerås - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Att välja oss som din redovisningsbyrå i Västerås innebär att du får direktkontakt med redovisningskonsult som känner till och förstår din verksamhet.

  redovisningsbyrå i Västerås - Heltäckande

  Heltäckande

  Som redovisningsbyrå i Västerås erbjuder vi alla bokföringstjänster som ditt företag behöver utan begränsningar. Självklart i enlighet med ditt företags behov.

  redovisningsbyrå i Västerås - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Om du kan ta ett foto med din mobilkamera har du all kompetens du behöver för digital bokföring. Som redovisningsbyrå i Västerås sköter vi resten.

  redovisningsbyrå i Västerås - Ingen bindningstid

  INGA BINDNGSTIDER

  Om du inte är nöjd är du inte tvungen att ha oss som byrå. Därför har vi ingen uppsägningstid när du väljer oss som din redovisningsbyrå i Västerås.

  redovisningsbyrå i Västerås - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  Om saker och ting skaver förstår vi att du inte vill anlita oss. Om du bestämmer dig för att säga upp avtalet gör vi det snabbt, smidigt, korrekt och enkelt.

  redovisningsbyrå i Västerås - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi förstår att din situation är unik. Vi erbjuder anpassa bokföringen efter din dygnsrytm, din lokalisering och på dina villkor. Vi kallar det “bekväm bokföring”.

  Vill du använda oss som redovisningsbyrå i en annan stad?

  Om du till exempel vill anlita oss, ecobook.se, som redovisningsbyrå i Helsingborg eller någon annan stad, hjälper vi dig gärna. Var du än befinner dig i Sverige erbjuder vi bokföring och redovisning, inklusive löpande bokföring, skatterådgivning, finansiell rapportering och ekonomisk rådgivning.

  På ecobook är vi är alltid nära till hands oavsett var du är.

  Hos oss är kundrelationen i fokus. Välj din stad i listan nedan för mer information. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte redan idag för att se över hur vi kan hjälpa dig!

  Boka ett kostnadsfritt möte nu!

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag utan mötivering.

  Vill du också som att din bokföring ska vara barnslig enkel & tillförlitlig i Västerås?

  Letar du efter sätt att förenkla dina redovisningsprocessen? Där andra ser problem ser vi möjligheter till tillväxt. Där andra ser tråkiga redovisningsuppgifter och komplexitet ser vi möjligheter. Vi älskar siffror, vi älskar att räkna, vi älskar vår organisation och framför allt älskar vi våra kunder. När du väljer oss som din redovisningsbyrå i Västerås väljer du en byrå som brinner för personlig redovisning. Vi upprättar din bokföring med passion, engagemang och hängivenhet. Vi lägger ner vårt hjärta och vår själ på att hitta den bästa lösningen för ditt företag i Västerås och levererar transparenta och tydliga rapporter.

  Lär känna oss Få ett prisförslag

  Om du vill välja oss som redovisningsbyrå i Västerås gör du så här

  redovisningsbyrå i Stockholm - gratis prisförslag

  1. Gratis prisförslag

  Ta inte ett förhastat beslut! Börja med en enkel offert. Därefter är det upp till dig att överväga om du verkligen vill välja oss som din redovisningsbyrå i Västerås.

  redovisningsbyrå i Stockholm - kostnadsfritt möte

  2. Kostnadsfritt möte

  Om ditt prisförslag är intressant ordnar vi ett möte. Vi lär känna varandra och försöker uppfylla dina behov och förväntningar på en redovisningsbyrå.

  redovisningsbyrå i Stockholm - uppstart

  3. Uppstart

  Ditt företag måste ha rätt förutsättningar för att lyckas! Om du vill anlita oss som bokföringsbyrå skräddarsyr vi ditt erbjudande utifrån ditt företags behov.

  redovisningsbyrå i Stockholm - vi gör jobbet

  1. Kontakt

  Som företagare i Västerås är du i gott sällskap. Vi på ecobook.se erbjuder alltid stabila, tydliga och alltid korrekta räkenskaper. Vi lovar att du kommer vara nöjd.

  Hur kan vi hjälpa ditt företag i Västerås?

  Vi står beredda och hjälpa till oavsett om det gäller löpande redovisning eller andra frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig normalt vis inom en timme. Vid fördröjning kontaktar vi dig senast inom 24 timmar. Eller närmaste helgfri vardag.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Tveka inte, ditt prisförslag är helt gratis

   Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en bokföringsbyrå med rätt pris. Vi erbjuder transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

    ANTAL LÖNER PER MÅNADER

    Hur många löner kommer betala ut per månad från företaget?

    .

    Antal löner i månader

    7

    ANTAL FAKTUROR PER MÅNAD

    Hur många fakturor beräknar du att ta emot samt skicka per månaden?

    .

    Antal fakturor per månad

    22

    ANTAL KVITTON PER MÅNAD

    Hur många kvitton beräknar du att lämna till oss månatligen?

    .

    Antal kvitton per månad

    55

    .