Vad ska man
förvänta sig
av en redovisningsbyrå i Uppsala?

Vi erbjuder en rad olika bokföringstjänster för att underlätta för dig och ditt företag i Uppsala. När du anlitar oss som dina revisorer kan vi utföra arbetet när det passar dig och du behöver inte boka en tid för att leverera eller skicka ditt bokföringsunderlag med snigelpost. Du kan enkelt ladda upp dina bokföringshandlingar med hjälp av kameran i din mobiltelefon. På så vis kan du kan skicka det när och var du vill – bokföring på dina villkor!

Med våra erfarna experter kan du fokusera på att utveckla ditt företag i Uppsala. Du behöver inte längre springa till brevlådan eller bära påsar med bokföringsdokument. Med modern digital teknik blir din bokföring korrekt. Självklart är det också miljövänligt. Som företagare kan du när som helst granska dina processer online. Vi är en enkel, digital, flexibel och högkvalitativ redovisningsbyrå i Uppsala.

redovisningsbyrå i Uppsala - Ekonomisk rådgivning som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Det handlar inte bara om siffror. Stöd, råd och vägledning är viktigt i komplexa frågor. När du väljer oss som din redovisningsbyrå i Uppsala hjälper våra konsulter dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

redovisningsbyrå i Uppsala - starta företag

Starta företag

År 2022 startades 1690 nya företag i Uppsala. Är det din tur att starta företag? Vi på ecobook.se hjälper ditt företag från din första affärsidé till företagsstart till bokslut. Sen börjar vi om igen. Starta ditt nya företag i Uppsala redan idag!

Läs mer

redovisningsbyrå i Uppsala - löpande bokföring

Löpande bokföring

Vi hjälper dig och ditt företag med allt inom löpande bokföring. Kombinerat personlig och skräddarsydd bokföringshjälp. Med våra marknadsledande telefon kan du göra allt online, allt du behöver är internet och en smartphone.

Läs mer

redovisningsbyrå i Uppsala - lönehantering

Löneadministration

Ingen blir glad om lönen är försenad, felaktig eller både och. Noggrannhet i löneadministrationen är en mycket viktig och avgörande faktor. Som redovisningsbyrå i Uppsala kan vi hjälpa dig med alla aspekter av löneadministration.

Läs mer

redovisningsbyrå i Uppsala - deklaration

Deklaration

Vill du ha en fördelaktig deklaration? Du kan spara pengar genom att anlita oss som redovisningskonsult i Uppsala. Vi ser över alla säkerställer vilka avdragen du är berättigad både privat och via ditt företag.

Läs mer

redovisningsbyrå i Uppsala - momsredovisning

Momsredovisning

Att lämna in en momsdeklaration i tid, varje gång, utan undantag, är inget att vara stolt över. Det är en självklarhet. Vi stämmer alltid av ingående samt utgående moms och rapporterar i god tid.

Läs mer

redovisningsbyrå i Uppsala - bokslut

Bokslut

Ett räkenskapsår avslutas med ett bokslut och/eller årsredovisning. Vi stämmer då av och ser över årets bokföring. Vid behov kan bokslutet behöva tillstyrkas av auktoriserad revisor, vilket vi hjälper dig med.

Läs mer

En redovisningsbyrå i Uppsala som förstår ditt företag

Det är viktigt att välja en bokföringsbyrå som förstår ditt företags unika behov. Det räcker dock inte med att förstå om det inte kan anpassas till de tjänster som ditt företag behöver. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Uppsala kan vi hjälpa dig med allt ditt företag behöver. Vi finns vid din sida från det ögonblick du bestämmer dig för att starta ditt företag. Från löpande bokföring till skattedeklaration, rådgivning, affärsutveckling och bokslut. Vi kan hjälpa dig hela vägen.

01.
Kvalitet före lokalisering

När du väljer rätt redovisningsbyrå i Uppsala bör du som företagare prioritera en byrå som fokuserar på kvalitet. Om du väljer ecobook.se som din digitala redovisningsbyrå i Uppsala kommer du alltid att ha en personligt kontakt med en professionell redovisningskonsult som står redo och förstår din verksamhet, så du slipper upprepa information.

02.
Enkelhet och flexibilitet

Om du tycker att företagets ekonomi är tidskrävande och komplicerad är du inte ensam. Som redovisningsbyrå i Uppsala kan vi hjälpa dig. Om du har en mobiltelefon med kamera kan du enkelt ta en bild och skicka in dina dokument. Du kan också få tillgång till dina digitala filer 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och slipper därmed öppettider och telefonköer.

03.
Pålitlighet och kvalitetssäkring

För oss är det en självklarhet att du ska ha en redovisningsbyrå i Uppsala som har en god förståelse för din typ av verksamhet för att tillgodose dina behov. Det är viktigt för dig att veta att våra redovisningskonsulter är erfarna, kvalificerade och har den kompetens som krävs för att hjälpa dig och ditt företag framåt. All vår personal får fortlöpande utbildning för att upprätthålla och utveckla sin kompetens.

Vanliga frågor innan du väljer redovisningsbyrå i Uppsala

Nej, det är det inte. Det är mycket enklare än du tror att byta redovisningsbyrå i Uppsala. Allt du behöver är SIE-fil. Du kan begära ut den från din tidigare redovisningsbyrå via e-post eller USB. På så sätt kan vi fortsätta arbetet på samma plats som din tidigare byrån slutade. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Uppsala kontaktar vi självklart din tidigare byrån om du vill. När vi har fått din fullmakt kontaktar vi din tidigare redovisningsbyrån för att begära ut din unika SIE-fil.

Din bokföringen består av tillgångar, skulder, intäkter och kostnader. Dessa visas till exempel i form av fakturor, kvitton och löner. Vi kallar dessa för affärstransaktioner. Och alla affärstransaktioner måste registreras. Du behöver också en transaktionslista/kontoutdrag från din bank för att se till att inga affärstransaktioner missas. Dina händelser kan enkelt fotograferas med kameran i din mobiltelefon och skickas till oss. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Uppsala kan du ladda upp dina dokument 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Oavsett var du befinner dig, kan vi hjälpa dig.

Som bokföringsbyrå erbjuder vi alla företagare i Uppsala det första mötet gratis. Det finns inga krav eller avgifter och det är helt gratis. Vi vill att du ska välja oss som din redovisningsbyrå i Uppsala för att det känns tryggt och säkert. Därför tar vi oss tid att lära känna dig och ditt företag. Mötet sker via videosamtal och varar cirka 56-60 minuter. Därefter bestämmer du om du vill att vi ska ta över hanteringen av din bokföring. Det enklaste sättet att göra detta är att begära en kostnadsfri offert och boka in ett möte med oss.

Du är inte bunden till en specifik adress i Uppsala. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en mobiltelefon eller dator för att hålla ditt första möte. Platsen kan vara var som helst. Vi bjuder in dig till en videokonferens på vilken plattform som helst – du kan hålla ett möte med hjälp av FaceTime-samtal, Google-meet, Skype, Zoom osv. Du kan välja det forum som passar dig bäst. Självklart kan du bjuda in en kollega eller flera parter till mötet.

Nej, det finns inte. Som redovisningsbyrå i Uppsala förstår vi på ecobook.se att alla börjar smått och vi vill ge våra uppdragsgivare möjlighet att växa i lugn och ro. Till skillnad från andra byråer tar vi endast betalt för resultat. Vi tar enbart betalt för den tiden vi arbetar med ditt företag.

Vid behov kan vi tilldela åtkomsträttigheter internt. Vår standard är att se till att endast du och din utvalda redovisningskonsult har tillgång till ditt digitala bokföringsunderlag. Alla händelser registreras. Det innebär att vi kan se vem som har gjort vad och när i din bokföring. För att förhindra obehörig åtkomst använder vi krypteringsteknik som liknar den som används av myndigheter och banker. På så sätt kan du vara säker på att dina digitala filer alltid är säkra och skyddade.

Om du använder oss som din redovisningsbyrå i Uppsala fakturerar vi dig när det specifika arbetet är slutfört. Betalningsvillkoren av din faktura är 10 dagar. Fakturabeloppet eller slutbeloppet beror på hur lång tid det tar att genomföra arbetet. Vi debiterar per påbörjad kvart. Om du är osäker på vad det ska kosta kan du alltid börja med en kostnadsfri offert. På så vis får du en fingervisning vad det skulle kosta månadsvis.

Vi lovar att skicka dig en offert inom 24 timmar efter din förfrågan. Exakt hur snabbt du får ett prisförslag beror på den nuvarande arbetsbelastning. Vanligtvis kan du få svar inom en till två timmar angående kostnaden för att anlita oss som redovisningsbyrå i Uppsala.

Ja, alla erbjudanden är gratis och utan krav. Alla erbjudanden är giltiga i 30 dagar från och med leveransdatumet. När du har begärt en offert kommer vi att kontakta dig för att kontrollera om du har några frågor eller funderingar. I slutändan är det alltid upp till dig om du vill anlita oss som din redovisningsbyrå i Uppsala eller inte.

Ja, det är det. Det spelar ingen roll vilken typ av företag du har. Som redovisningsbyrå i Uppsala har vi erfarenhet av alla typer av företag och kan stödja dig och ditt företag från start till bokslut och allt däremellan.

Först får du ett prisförslag av oss som skickas via mailen du har angivit i samband med din offertförfrågan. Du kan i lugn och ro granska underlaget. Vi kontaktar dig för att se över om du har eventuella frågor. Om offerten känns bra kommer vi att boka in en kostnadsfri konsultation för att gå igenom dina krav och förhoppningar på oss som redovisningsbyrå i Uppsala.

Det är en fråga som vi ofta får från företagare i Uppsala, och på den frågan besvarar vi med en motfråga som är: “Finns det något vi inte kan hjälpa dig med när det gäller redovisning och bokföring?”. Svaret är enkelt, Nej. Jämfört med en traditionella redovisningsbyrå i Uppsala finns det ingenting som vi inte kan hjälpa dig med. Vi kan hjälpa till med löner, skattedeklarationer och upprättande av bokslut. Dessutom erbjuder vi ekonomisk rådgivning för att hjälpa dig att fatta rätt beslut i komplexa frågor.

Det finns inga särskilda krav förutom att du måste ha en verksamhet i Sverige. Som redovisningsbyrå i Uppsala förbehåller vi oss dock rätten att utan anledning neka opålitligt bokföringsarbete.

Nej inte mer än att du driver företag i Sverige. Däremot förbehåller vi oss rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag.

Välj inte en redovisningsbyrå i Uppsala innan du har fått en kostnadsfri offert

Det tar bara två minuter att få en kostnadsfri offert. Du kommer inte att ångra dig! Vänta inte.

Det är aldrig för sent att byta eller välja redovisningsbyrå i Uppsala. Som företagare i Uppsala får du den mest transparenta offerten på marknaden. Självklart är det förutsättningslöst utan krav. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå är vi alltid tillgängliga oavsett var du befinner dig eller när du har tid. Kom igång med en kostnadsfri offert som är skräddarsydd för ditt företag.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Du är några klick från en kravlös offert. Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Vi återkopplar meden offert till angiven e-post. Om du inte har ett företagsnamn än skriver du ditt tilltänkta företagsnamn.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Se över dina fördelar innan du väljer redovisningsbyrå i Uppsala

  redovisningsbyrå i Uppsala - säkert

  100% SÄKERT

  Varför ska du riskera att ditt bokföringsunderlag blir vattenskadat, försvinner eller förstörs vid brand? Med digital bokföring i molnet är din bokföring alltid säker

  redovisningsbyrå i Uppsala - erfarenhet

  Erfarenhet

  Vi har löst våra kunders redovisningsproblem om och om igen. Då pratar vi om problemlösning som inte lärs ut under utbildningar. Vi kallar detta för “erfarenhet”.

  redovisningsbyrå i Uppsala - Spara pengar

  Spara pengar

  Slösa inte pengar på resor och transportkostnader. Ta fram mobiltelefonen och ta foton så att du slipper betala för frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  redovisningsbyrå i Uppsala - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Vi gillar inte öppettider. Om du känner igen dig själv kanske du vill dra nytta av att du kan kunna ladda upp ditt underlag 24/7 oavsett var du befinner dig

  redovisningsbyrå i Uppsala - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Minska utsläppen av växthusgaser med digital redovisning. Digital redovisning bör vara en naturlig del för att förbättra miljön. Tillsammans kan vi!

  redovisningsbyrå i Uppsala - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Oavsett om du reser ofta eller är stationerad på en plats kan vi hjälpa dig alla timmar på dygnet. Som digital redovisningsbyrå får du hjälp i hela Sverige oavsett var du är.

  redovisningsbyrå i Uppsala - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  ​​När du väljer en redovisningsbyrå i Uppsala får du alltid direkt kontakt med en redovisningskonsult som känner till och förstår din verksamhet.

  redovisningsbyrå i Uppsala - Heltäckande

  Heltäckande

  Som redovisningsbyrå i Uppsala tillhandahåller vi alla tänkbara bokföringstjänster som du och ditt företag kan tänkas behöva, utan begränsning.

  redovisningsbyrå i Uppsala - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Att bevara din bokföring i digitalt format är inte svårare än att ta bilder med mobilkameran. Fotografera dina kvitton, fakturor m.m så sköter vi resten.

  redovisningsbyrå i Uppsala - Ingen bindningstid

  INGA BINDNGSTIDER

  Du är bara kund om är nöjd, svårare är det inte inte! Därför har vi valt att inte ha uppsägningstider när du väljer oss som din redovisningsbyrå i Uppsala.

  redovisningsbyrå i Uppsala - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  Ingen vill fortsätta att utföra arbete om samarbetet inte fungerar. Om du beslutar dig för att avbryta göra vi det snabbt, smidigt och enkelt.

  redovisningsbyrå i Uppsala - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Ladda upp bokföring i solen, i soffan eller på kontoret klockan två på natten. Alla företag i Uppsala är unika. Det är därför vi gjort digital bokföring är bekvämt.

  Vill du använda oss som redovisningsbyrå i en annan stad?

  Om du exempelvis vill anlita oss på ecobook.se som redovisningsbyrå i Linköping eller kanske en annan stad hjälper vi dig gärna. Var du än befinner dig i Sverige erbjuder vi redovisning och bokföringstjänster som löpande bokföring, skatterådgivning, bokslut och ekonomisk rådgivning.

  På ecobook är vi är alltid nära till hands oavsett var du är.

  Hos oss är kundrelationen i fokus. Välj din stad i listan nedan för mer information. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte redan idag för att se över hur vi kan hjälpa dig!

  Boka ett kostnadsfritt möte nu!

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag utan mötivering.

  Vi ser till att din bokföring är okomplicerad!

  Hur får man bokföringen att bli okomplicerad? Där andra ser problem ser vi utvecklingspotential. Det andra kanske upplever som tråkigt och komplicerat tycker vi är kul. Ja, sanningen är den att vi gillar siffror, vi gillar att räkna, vi gillar ordning och reda och framförallt gillar vi våra kunder! När du anlitar oss som redovisningsbyrå i Uppsala väljer du en byrå som brinner för personlig bokföring! Vi sammanställer din bokföring med passion, dedikation och engagemang. Bokföring som drivs av både hjärta och hjärna är okomplicerad och lösningsorienterad.

  Lär känna oss Få ett prisförslag

  Om du vill välja oss som redovisningsbyrå i Uppsala gör du såhär

  redovisningsbyrå i Uppsala - gratis prisförslag

  1. Gratis prisförslag

  Innan du beslutar dig för en redovisningsbyrå i Uppsala är det enklaste att ta en förutsättningslös offert för att få en fingervisning

   

  redovisningsbyrå i Uppsala - kostnadsfritt möte

  2. Kostnadsfritt möte

  Om offerten känns rätt bokar vi ett videosamtal för att lära känna varandra och förstå ditt företag och dina behov. Självklart förutsättningslöst!

  redovisningsbyrå i Uppsala - uppstart

  3. Uppstart

  Vi inleder ett samarbete där vi som uppdragstagare anpassar oss efter dig som uppdragsgivare. Vi anpassar vårt utbud till ditt företag

  redovisningsbyrå i Uppsala - vi gör jobbet

  1. Kontakt

  Nu börjar vi leverera kvalitativa redovisningstjänster åt ditt företag i Uppsala. Vi ser till att arbetet blir rätt i tid, alltid!

  Hur kan vi hjälpa ditt företag i Uppsala?

  Vi står beredda och hjälpa till oavsett om det gäller löpande redovisning eller andra frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig normalt vis inom en timme. Vid fördröjning kontaktar vi dig senast inom 24 timmar. Eller närmaste helgfri vardag.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Tveka inte, ditt prisförslag är helt gratis

   Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en bokföringsbyrå med rätt pris. Vi erbjuder transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

    ANTAL LÖNER PER MÅNADER

    Hur många löner kommer betala ut per månad från företaget?

    .

    Antal löner i månader

    7

    ANTAL FAKTUROR PER MÅNAD

    Hur många fakturor beräknar du att ta emot samt skicka per månaden?

    .

    Antal fakturor per månad

    22

    ANTAL KVITTON PER MÅNAD

    Hur många kvitton beräknar du att lämna till oss månatligen?

    .

    Antal kvitton per månad

    55

    .