En redovisningsbyrå i Örebro som möter dina förväntningar.

I Örebro erbjuder vi ett brett utbud av redovisningstjänster för att hjälpa dig och ditt företag att fungera smidigare. När du anlitar oss som din redovisningsbyrå i Örebro arbetar vi på ett sätt som är anpassat efter dig. Det innebär att du inte behöver boka ett möte med oss för att lämna ditt bokföringsunderlag. Du kan enkelt ladda upp dina bokföringsfiler online med hjälp av kameran i din mobiltelefon. När som helst och var som helst.

Med ecobook.se sköts din bokföring av erfarna redovisningskonsulter så att du kan fokusera på att utveckla ditt företag. Du behöver inte längre springa till brevlådan eller bära en väska full av bokföringsdokument. Med den bästa digitala tekniken kommer din bokföring att vara korrekt, i tid, alltid och naturligtvis är det miljövänligt. Som företagare kan du när som helst se dina affärsprocesser online. Vi är ett enkelt, digitalt, flexibelt och högkvalitativt redovisningsbyrå i Örebro som möter alla dina tänkbara förväntningar.

redovisningsbyrå i Örebro - Ekonomisk rådgivning som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Det handlar inte bara om siffror. I komplexa fall är stöd, råd och vägledning väldigt viktigt. Om du väljer ecobook.se som din redovisningsbyrå i Örebro kan våra konsulter hjälpa dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

redovisningsbyrå i Örebro - starta företag

Starta företag

Visste du att det år 2022 startade 990 nya företag i Örebro? Med oss på ecobook.se som partner kan vi hjälpa startups i Örebro från idé till etablering och allt däremellan. Låt oss diskutera hur du kan starta ditt företag på bästa möjliga sätt.

Läs mer

redovisningsbyrå i Örebro - löpande bokföring

Löpande bokföring

Vi erbjuder den redovisningshjälp som ditt företag behöver. Vi kombinerar personlig och skräddarsydd redovisningsstöd med marknadsledande teknik. Naturligtvis kan du göra allt online – allt du behöver är internet och en smartphone.

Läs mer

redovisningsbyrå i Örebro - lönehantering

Lönehantering

Ingen är glad om lönen är felaktig, försenad eller både och. Noggrannhet i lönehanteringen är en kritisk och viktig faktor. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Örebro kan vi hjälpa dig och ditt företag med alla aspekter av lönehanteringen.

Läs mer

redovisningsbyrå i Örebro - deklaration

Deklaration

Har du rätt till en bra deklaration. Du kan spara pengar genom att anlita oss som din redovisningsbyrå i Örebro. Vi kontrollerar alla avdrag du har rätt till, antingen som privatperson eller via ditt företag.

Läs mer

redovisningsbyrå i Örebro - momsredovisning

Momsredovisning

Att lämna in en momsdeklaration i tid varje gång utan undantag är inget att vara stolt över. Det är en självklarhet du ska förvänta dig. Vi ser till att företagets momsdeklaration stämmer och kommer in i tid.

Läs mer

redovisningsbyrå i Örebro - bokslut

Bokslut

Räkenskapsåret ska avslutas med ett bokslut. Företagets bokslut ska bearbetas, granskas och godkännas. I vissa fall ska ditt bokslut godkännas av en auktoriserad revisor, och då kan vi hjälpa dig också.

Läs mer

En redovisningsbyrå i örebro som vet att inget företag är det andra likt

När du väljer en redovisningsbyrå i Örebro är det viktigt att byrån förstår ditt företags specifika behov. Enbart förståelse räcker dock inte för att ge ditt företag de tjänster det behöver. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Örebro kan vi hjälpa dig med allt ditt företag behöver. Vi finns med dig från det ögonblick du bestämmer dig för att starta ditt företag. Från daglig bokföring, skattedeklarationer, rådgivning, affärsutveckling och finansiell rapportering till bokslut.

01.
Prestigelöst kombinerat med personlig kontakt

När du väljer en redovisningsbyrå i Örebro bör du välja ett företag som fokuserar på kvalitet istället för flotta adresser och dyra möbler. På ecobook.se erbjuder vi prestiglös direktkontakt med en professionella redovisningskonsult som känner till och förstår din verksamhet så.

02.
Enkelhet och flexibilitet

Om du tycker att företagets ekonomi tar mycket tid och är komplicerad är det ingen fara, du är du inte ensam. Som redovisningsbyrå i Örebro kan vi hjälpa dig att förenkla och effektivisera ditt företag. Om du har en telefon med kamera kan du enkelt ta bilder och skicka dokument online. Du kan också få tillgång till dina digitala filer dygnet runt, vilket sparar restid och transportkostnader.

03.
Driftsäkert och värdefullt

Även om alla våra redovisningskonsulter i Örebro är väl utbildade, kvalificerade och erfarna så är vi övertygade om att ingen någonsin är fullärd. I ett ständigt förbättringsarbete kan du försäkra dig om att du väljer en redovisningsbyrå i Örebro som kontinuerlig breddar sin kunskap för att hjälpa dig att driva ditt företag framåt.

Vanliga frågor när man väljer redovisningsbyrå i Stockholm

Nej, det är inte svårt. Att byta redovisningsbyrå i Örebro är mycket enklare än du tror. Allt du behöver är ett SIE-fil. Be din tidigare firma att skicka din SIE-fil via e-post eller USB. Normalt vis kostar det inget att få sin egen SIE-fil. När vi tagit del av den kan vi fortsätta jobba på samma ställe som din tidigare redovisningsbyrå avslutade. Väljer du oss som din redovisningsbyrå i Örebro kontaktar vi självklart din tidigare redovisningsbyrå om du vill.

Bokföring omfattar tillgångar, skulder, intäkter och kostnader. Informationen består till exempel i av fakturor, kvitton och lönespecifikation. Dessa kallas affärstransaktioner. Alla affärstransaktioner måste registreras. Du behöver också en transaktionslista/bankutdrag från din bank för att säkerställa att det inte finns några utelämnanden i dina affärstransaktioner. Dina transaktioner kan enkelt registreras och skickas till oss via din mobiltelefon. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Örebro kan du ladda upp dina dokument dygnet runt, 7 dagar i veckan. Oavsett var du befinner dig finns vi alltid där för dig.

Som redovisningsbyrå i Örebro erbjuder vi kostnadsfria inledande möten till alla företagare i Örebro. Det finns inga krav, inga avgifter och det är helt gratis. Vi vill att du ska känna dig trygg med att välja oss som din redovisningsbyrå i Örebro. Därför tar vi oss tid att lära känna dig och ditt företag. Mötena sker via videolänk och varar ungefär 50-60 minuter. Därefter kan du bestämma om du vill ha oss som din redovisningsbyrå. För att komma igång kan du kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett kostnadsfritt möte.

Du är inte bunden till en specifik adress i Örebro. Vi anordnar möten digitalt när det passar dig om du har en mobiltelefon eller en dator som är ansluten till internet – Vi kan anordna videokonferenser på olika plattformar som FaceTime, GoogleMeet, Skype och Zoom. Naturligtvis kan du också involvera kollegor och intressenter i mötet.

Nej, det finns inte. Det finns ingen annan kostnad än din timavgift. Till skillnad från våra konkurrenter tar vi bara betalt för den tid som faktiskt används. För att göra det enkelt att mäta tar vi betalt för per påbörjad kvart. På detta sätt är vi övertygade om att du kan växa med oss utan rädsla.

Vid behov kan medarbetare på ecobook.se få tillgång till ditt bokföringsunderlag. Våra standarder kräver dock att endast du och din utvalda redovisningskonsult har tillgång till dina digitala bokföringsfiler. Alla händelser registreras. Det innebär att vi kan se vem som gjort vad och när. För att förhindra obehörig åtkomst använder vi samma krypteringsteknik som myndigheter och banker använder. På så sätt är dina digitala filer alltid säkra och skyddade.

Om du anlitar oss som redovisningsbyrå i Örebro fakturerar vi dig efter en månads arbete. Fakturan ska vara betald inom 10 dagar. Det slutliga beloppet eller fakturan beror på hur lång tid det tar att slutföra arbetet. Fakturor utfärdas för varje påbörjat kvart. Om du är osäker på kostnaden kan du börja med en kostnadsfri offert. Då får du en allmän uppfattning om månadskostnaden. Självklart är din offert skräddarsydd efter ditt företag.

Vi lovar att skicka ett svar inom 24 timmar efter din offertförfrågan. Hur snabbt du får ett svar på din offertförfrågan beror på din nuvarande arbetsbelastning. Vanligtvis får du ett svar inom en till två timmar. Du kommer då att kunna utvärdera kostnaden för att anlita oss som din redovisningsbyrå i Örebro.

Är mitt erbjudande helt gratis och utan förpliktelser? Ja, alla erbjudanden är gratis och utan krav. Alla erbjudanden är giltiga i 30 dagar från det datum då erbjudandet skickas. När du begär en offert kommer vi att kontrollera om du har några frågor eller funderingar genom att ringa dig. I slutändan är det alltid upp till dig att avgöra om du vill anlita oss som din redovisningsbyrå i Örebro.

Ja, vi arbetar med alla typer av företag. Som redovisningsbyrå i Örebro arbetar vi med alla typer av företag, från enskilda firmor, handelsbolag, kommanditbolag till koncerner och ideella organisationer. Vi har erfarenhet av att hantera alla typer av företag.

Först skickas erbjudandet till den e-postadress som du angav när du fyllde i offertförfrågan. Du kan sedan granska det i lugn och ro. För att säkerställa att det inte finns frågor eller funderingar som är oklara kommer vi att kontakta dig. Om du är nöjd med erbjudandet diskuterar vi gärna dina behov och dina förväntningar på oss som redovisningsbyrå i Örebro.

Vi är en heltäckande redovisningsbyrå i Örebro. Det finns egentligen ingen bokföringstjänst som vi inte hanterar. Det viktiga är däremot att säkerställa vilka tjänster just ditt företag är i behov av. Digitalisering och bokföring online är allt vanligare idag. Den konkreta skillnad mellan oss och andra redovisningsbyråer är den specialanpassade, personliga kontakten. Vi strävar ständigt efter att erbjuda kvalitativ bokföring vilket vi anser är viktigare än lokalisering.

Nej, det kan du inte. Vi har inget fysiskt kontor i Örebro. Vi anställer kvalificerade redovisningskonsulter på baserat deras kompetens, inte på baserat på var de befinner sig. Oavsett var du befinner dig kan vi dock organisera en telefon- eller videokonferens med den redovisningskonsulten som är insatt i din bokföring.

Grundkravet är att du driver eller ska driva ett svensk företag. Vilket företagsform du kommer att driva har ingen betydelse. Som redovisningsbyrå i Örebro kan vi dock avböja opålitligt redovisningsarbete utan motivering om vi känner att din verksamhet känns ostabil eller osäker.

Vi tycker priset är viktigt när du väljer redovisningsbyrå i Örebro

Begär ett prisförslag som är specialanpassat efter ditt företag på 2 minuter

Det är aldrig för sent att byta eller välja redovisningsbyrå i Örebro. Det finns ingen anledning att vänta – vi återkommer till dig med svar senast inom 24 timmar. Som företagare i Örebro får du den mest transparenta offerten på marknaden. Detta är givetvis utan några krav om att bli kund. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Örebro är vi alltid tillgängliga, oavsett var du befinner dig eller när du har tid.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Du är några klick från en kravlös offert. Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Vi återkopplar meden offert till angiven e-post. Om du inte har ett företagsnamn än skriver du ditt tilltänkta företagsnamn.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Vänta, välj inte än! Se över dina fördelar innan du väljer en redovisningsbyrå i Örebro.

  redovisningsbyrå i Örebro - säkert

  100% SÄKERT

  Med digital bokföring är ditt bokföringsunderlag alltid säkert. Vanligt underlag kan brinna upp, vattenskadas eller komma bort. Nu slipper du ta de riskerna.

  redovisningsbyrå i Örebro - erfarenhet

  Erfarenhet

  Vi har många gånger löst våra kunders redovisningsproblem. Bokföringsproblem som man inte kan lära sig under utbildningar. Vi kallar det “erfarenhet”.

  redovisningsbyrå i Örebro - Spara pengar

  Spara pengar

  Undvik att slösa pengar på resor och transporter. Ta fram din mobiltelefon och ta bilder. Inga fler kostnader för porto, kuvert, papper och resor eller försändelser.

  redovisningsbyrå i Örebro - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Hur trevligt skulle det inte vara om du kunde ladda upp dina bokföringsfiler var som helst, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Genom oss kan du nu göra det.

  redovisningsbyrå i Örebro - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Bokföring online minska utsläppen av växthusgaser och bidra till att förbättra företagsmiljön. Tillsammans kan vi ha en positiv inverkan på miljön.

  redovisningsbyrå i Örebro - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Oavsett om du reser ofta eller arbetar från en plats kan vi hjälpa dig var du än befinner dig. Den platsen du är på påverkar inte kvaliteten på ditt redovisningsarbete.

  redovisningsbyrå i Örebro - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Att välja oss som din redovisningsbyrå i Örebro innebär att du kommer att ha direktkontakt med en redovisningskonsult som känner till och förstår ditt företag.

  redovisningsbyrå i Örebro - Heltäckande

  Heltäckande

  Som redovisningsbyrå i Örebro erbjuder vi alla de redovisningstjänster som ditt företag behöver, utan begränsningar. Självklart skräddarsytt efter dina behov.

  redovisningsbyrå i Örebro - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Om du kan ta ett foto med din mobilkamera har du all kompetens du behöver för digitalt bokföring. Som redovisningsbyrå i Örebro sköter vi resten.

  redovisningsbyrå i Örebro - Ingen bindningstid

  INGA BINDNGSTIDER

  Om du inte är nöjd ska du inte tvingas anlita oss för att göra din bokföring. Det är därför vi inte har någon uppsägningstid för dem som väljer oss som redovisningsbyrå i Örebro.

  redovisningsbyrå i Örebro- ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  redovisningsbyrå i Örebro - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Bekväma bokningar i Örebro utlovas! Oavsett om det är en fotografering klockan 3 på morgonen, i solen, i källaren eller på fältet. Din situation är unik och vi anpassar oss.

  Vill du använda oss som redovisningsbyrå i en annan stad?

  Om du till exempel vill anlita oss på ecobook.se som en redovisningsbyrå i Västerås eller någon annan stad hjälper vi dig gärna. Oavsett var du befinner dig i Sverige erbjuder vi redovisnings- och bokföringstjänster, inklusive löpande bokföring, skatterådgivning, finansiell rapportering och ekonomisk rådgivning.

  På ecobook är vi är alltid nära till hands oavsett var du är.

  Hos oss är kundrelationen i fokus. Välj din stad i listan nedan för mer information. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte redan idag för att se över hur vi kan hjälpa dig!

  Boka ett kostnadsfritt möte nu!

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag utan mötivering.

  Håller du med om att bokföringen ska vara enkel & tillförlitlig i Örebro?

  Du kanske undrar hur du kan förenkla din bokföringsprocess? Där andra ser problem ser vi möjligheter till tillväxt. Där andra ser tråkiga redovisningsuppgifter och komplexitet ser vi möjligheter. Vi älskar siffror, vi älskar att räkna, vi älskar ordning och reda och framför allt älskar vi våra kunder. När du väljer oss som din redovisningsbyrå i Örebro väljer du ett företag som brinner för personlig redovisning. Vi upprättar din bokföring med passion, engagemang och hängivenhet. Vi lägger ner vårt hjärta och vår själ i att hitta lösningar och tillhandahålla transparenta och lättförståeliga rapporter som passar ditt företag i Örebro.

  Lär känna oss Få ett prisförslag

  Så här enkelt anlitar du oss som redovisningsbyrå i Örebro

  redovisningsbyrå i Örebro - gratis prisförslag

  1. Börja med ett GRATIS PRISFÖRSLAG

  Ta inga förhastade beslut! Börja med ett enkelt prisförslag. Därefter är det upp till dig att faktist överväga om du vill välja oss som redovisningsbyrå i Örebro.

  redovisningsbyrå i Örebro - kostnadsfritt möte

  2. KOSTNADSFRITT och kravlöst MÖTE

  Om du tycker din offert är intressant bokar vi ett förutsättningslöst möte. Vi lär känna varandra och säkerställer att vi kan leva upp till era krav och förväntningar.

  redovisningsbyrå i Örebro - uppstart

  3. onboarding och anpassning

  Du och ditt företag ska få rätt förutsättningar att lyckas! Skulle du vilja anlita oss som redovisningsbyrå i Örebro skräddarsyr vi ditt utbud baserat på ditt företags behov av våra tjänster.

  redovisningsbyrå i Örebro - vi gör jobbet

  4. Vi ser till att jobbet blir gjort

  Som företagare i Örebro är du i gott sällskap. Vi på ecobook.se levererar bokföring som är stabil, tydlig och som alltid stämmer, alla gånger. Vi garanterar att du blir nöjd.

  Hur kan vi hjälpa ditt företag i Örebro?

  Vi står beredda och hjälpa till oavsett om det gäller löpande redovisning eller andra frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig normalt vis inom en timme. Vid fördröjning kontaktar vi dig senast inom 24 timmar. Eller närmaste helgfri vardag.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Tveka inte, ditt prisförslag är helt gratis

   Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en bokföringsbyrå med rätt pris. Vi erbjuder transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

    ANTAL LÖNER PER MÅNADER

    Hur många löner kommer betala ut per månad från företaget?

    .

    Antal löner i månader

    7

    ANTAL FAKTUROR PER MÅNAD

    Hur många fakturor beräknar du att ta emot samt skicka per månaden?

    .

    Antal fakturor per månad

    22

    ANTAL KVITTON PER MÅNAD

    Hur många kvitton beräknar du att lämna till oss månatligen?

    .

    Antal kvitton per månad

    55

    .