Vad säger våra kunder om oss på ecobook?

thushara perera
thushara perera
2024-04-19
I’ve recently completed my income tax declaration with Ecobook, and I couldn’t be more satisfied with their service. After struggling to find the right accounting firm for my bookkeeping needs, Ecobook came through with flying colors. Their team not only answered all my tax queries but also provided unparalleled customer service, professionalism, and support throughout the process. I’m thrilled to have found Ecobook, and I highly recommend 👌their accounting services to anyone seeking top-notch assistance.
Emelie Friberg
Emelie Friberg
2024-03-30
Mycket bra! Jag tycker ecobook är tydliga och har snabb service. Det känns att de är kunniga inom sitt område
sydney czajkowska
sydney czajkowska
2024-03-28
Vi på Trade Logistic har anlitat ecobook och är helt klart nöjda. De är alltid tillgänglig och erbjuder snabb service när man behöver hjälp.
Milan Toth
Milan Toth
2024-03-02
Bytte nyligen ecobook och är väldigt nöjd. Jag va först lite skeptiskt till detta med video samtal men jag blev positivt överraskad av deras engagemang. Renommerades starkt!
magnus holmgren
magnus holmgren
2024-02-23
Ecobook har verkligen underlättat vår vardag på vårt företag. Jag tyckte de va lite konstigt att boka videosamtal i början men jag tänker att det är lika naturligt som att träffa en doktor online 😊👍
Nancy Sjöberg
Nancy Sjöberg
2024-02-06
Ecobook erbjöd bäst pris och snabbast svar när jag sökte hjälp med deklarationen. Arbetet utfördes professionellt och vi är nöjda med resultatet. Tack!
Lisa Hallberg
Lisa Hallberg
2024-01-31
Vi har valt att anlita de en längre tid nu. Allt har fungerat väldigt bra. God service, professionella och tillmötesgående. Vi kan start rekommendera ecobook
Johan g Lind
Johan g Lind
2024-01-31
Det va väldigt enkelt att ta ett offert på hemsidan. Jag fick snabb återkoppling och god service. Då bestämde jag mig för att anlita de som vår redovisningsbyrå på vårt byggföretag. De passar oss perfekt o vi e helnöjda
Nikolett “Niko” C
Nikolett “Niko” C
2024-01-24
Jag bytte från min gamla byrå till ecobook Bytet har skötts väldigt proffsigt och bekvämt utan jobbiga ansträngningar för mig. De är väldigt engagerade i vår verksamhet och har en god förståelse. Dom har skött vår bokföring i ca ett år och vi har inga planer på att byta! Rekommenderas varmt!

En redovisningsbyrå i Malmö där dina förväntningar möter verklighet

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa ditt företag i Malmö att få bättre resultat. På ecobook.se vet vi om att många företagare i Malmö har mycket att stå i. Att du ska behöva anpassa dig efter våra öppettider, är en förlegad filosofi som inte är optimal. Om du väljer som redovisningsbyrå i Malmö kommer du att kunna skicka dina redovisningshandlingar till oss när du vill. Du kan också ladda upp dokument med telefonens kamera. På så sätt kan du skicka det från var som helst, när som helst.

Som erfarna experter tar vi hand om allt hårt arbete så att du kan fokusera på att växa ditt företag i Malmö. Du slipper springa till brevlådan eller bära en väska full med redovisningsunderlag. Tack vare moderna digitala metoder blir din bokföring professionellt. För att inte tala att du gör miljön en tjänst. Som företagare kan du när som helst kontrollera processen online. Vi är en enkel, digital, flexibel och kvalitativ redovisningsbyrå i Malmö.

Redovisningsbyrå i Malmö - Ekonomisk rådgivning som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Allt kan inte alltid handla om siffror. För komplexa frågor kan stöd, råd och vägledning vara avgörande. När du väljer oss som din redovisningsbyrå i Malmö hjälper våra redovisningskonsulter dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

Redovisningsbyrå i Malmö - starta företag

Starta företag

År 2021 startades 3382 nya företag i Malmö. Är det din tur nu? Vi på ecobook.se hjälper ditt företag från din första affärsidé till företagsstart till bokslut. Sen börjar vi om igen. Starta ditt nya och spännande företag i Malmö redan idag!

Läs mer

Redovisningsbyrå i Malmö - löpande bokföring

Löpande bokföring

Med oss som redovisningsbyrå i Malmö har du alltid en personlig kontakt för att hjälpa dig med den löpande bokföringen. Våra marknadsledande system låter dig göra allt digitalt. Allt du behöver är din smartphone.

Läs mer

Redovisningsbyrå i Malmö - lönehantering

Lönehantering

Det finns nog ingen som blir glad om lönen är sen. Att din lönehantering eller löneadministration är korrekt, är en vital och avgörande faktor. På ecobook.se ombesörjer vi alla moment som ditt företag i Malmö är i behov av.

Läs mer

Redovisningsbyrå i Malmö - deklaration

Deklaration

Vill du få en mer fördelaktig deklaration? Vi ser över alla tänkbara alternativ för att kunna göra rätt avdrag för ditt företag. På så vis vet du att du sparar pengar när du väljer oss som redovisningskonsult i Malmö.

Läs mer

Redovisningsbyrå i Malmö - momsredovisning

Momsredovisning

Att deklarera moms till Skatteverket i tid, alltid, alla gånger är inget att hurra för. Det är en naturlig del av vårt arbete. Vi sammanställer företagets in- och ut-gående moms för den aktuella momsperioden.

Läs mer

Redovisningsbyrå i Malmö - bokslut

Bokslut

När det dags att avsluta ett räkenskapsår stänger vi bokföringsåret med ett bokslut och årsredovisning. I samband med bokslutet sammanställer den löpande bokföringen och ser över hur så allt stämmer.

Läs mer

Din situation är unik. Välj en redovisningsbyrå i Malmö som förstår ditt företag.

Förståelse är viktigt när du ska välja redovisningsbyrå i Malmö. Men att bara förstå ditt företag garanterar inte att de tjänster som ditt företag behöver kommer tillgodose dina krav. Om du väljer oss som redovisningsbyrå anpassar vi oss till just din verksamhet. Vi är alltid redo att hjälpa dig från första dagen du bestämmer dig för att starta ditt företag. Vi kan göra allt från löpande redovisning till skattedeklarationer, rådgivning, affärsutveckling och bokslut.

01.
Satsa på kvalitet istället för lokalisering

För att välja rätt en redovisningsbyrå i Malmö bör du som företagare prioritera en byrå som värdesätter kvaliteten i sitt arbeta. När du väljer ecobook.se som din digitala redovisningsbyrå i Malmö har du alltid en personlig professionell redovisningskonsult som är insatt i just ditt företag. På så vis får du en personlig kontakt där du slipper förklara eller saker som redan tydliggjorts.

02.
Okomplicerade och agila

Du är inte ensam om du tycker att ekonomi kan vara bökigt och tidskrävande. Som redovisningsbyrå i Malmö kan vi hjälpa dig. Om du har en mobil med kamera kan du med ett enkelt foto skicka in ditt underlag. Vi ger dig också tillgång till dina digitala mapp dygnet runt så du slipper anpassa dig efter öppettider och telefonköer.

03.
En redovisningsbyrå i malmö som kontinuerligt utbildar sig för din skull

För oss som redovisningsbyrå i Malmö är det viktigt att våra redovisningskonsulter är erfarna, kvalificerade och besitter kompetens för att hjälpa dig och ditt företag framåt. Alla våra medarbetare genomgår löpande utbildning för att bibehålla och utveckla sin kompetens

Vanliga frågor innan våra kunder väljer redovisningsbyrå i Malmö

Nej, att byta redovisningsbyrå i Malmö är mycket lättare än du tror. Allt du behöver är en SIE-fil. Den kan du begära av din gamla redovisningsbyrå via mail, usb eller valfri molntjänst. På så sätt kan på samma ställe som den föregående redovisningsbyrån avslutade. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Malmö kontaktar vi självklart din tidigare redovisningskonsult om du vill. Efter att vi fått din fullmakt kommer vi att kontakta din tidigare redovisnings-/konsultbyrå.

Ditt bokföringsunderlag består av tillgångar, skulder, intäkter och kostnader. Dessa kommer exempelvis som fakturor, kvitton, löner och så vidare. Dessa kallar vi för affärshändelser. Alla affärshändelser behöver i sin tur underlag för att bokföras på rätt vis. Vi behöver även en transaktionslista/kontoutdrag från banken för att följa att vi inte missat någon affärshändelse. Dina händelser fotograferar du enkelt med din mobilkamera för att sen skicka till oss. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Malmö kan du ladda upp underlaget 24 timmar om dygnet. Oavsett var du befinner dig.

Som redovisningsbyrå bjuder vi på det första mötet. Det är helt förutsättningslöst utan krav eller kostnader. Vi vill att du ska välja oss som redovisningsbyrå i Malmö för att det känns bra och tryggt. För att möjliggöra det investerar vi tid i att lära känna dig och ditt företag. Ditt mötet genomförs via videosamtal och tar ca 56-60 minuter. Därefter vet du om du vill anlita oss för att sköta din redovisning. Det enklaste sättet är alltid att ta ett kostnadsförslag för att få en fingervisning och sedan boka ditt möte där vi ser över ert företags behov.

Om du har internetuppkoppling och en mobil eller dator kan vi genomföra ditt första möte. Det har ingen betydelse var du du befinner dig. Vi bjuder in till videokonferens via valfri plattform. Vi kan hålla möten via FaceTime-samtal, Google-meet, Skype, Zoom osv. Du väljer det forum som passar dig bäst

Nej. Som redovisningsbyrå i Malmö förstår vi på ecobook.se att alla är små i början och vill ge våra kunder möjlighet att växa i lugn och ro. Till skillnad från andra byråer tar vi enbart betalt för resultat. Vi tar inte betalt för tid vi (inte) arbetat med ditt företag.

Vid behov kan vi tilldela access internt med redovisningskonsulter på ecobook.se. Vår standard är att enbart du och ansvarig redovisningskonsult ska ha tillgång till ditt digitala bokföringsunderlag. Alla händelser loggas, vilket innebär att vi ser vem som gjort vad och när med din bokföring. För att obehöriga inte ska ha tillgång är krypteringen som används jämförbart med den som används av regeringar och banker. På så vis kan du försäkra dig om att din digitala mapp alltid är säker och trygg

Om du anförtror dig till oss som redovisningsbyrå i Malmö faktureras du efter utfört arbete. Du har 10 dagar på dig att betala din faktura. Fakturabeloppet eller det slutgiltliga beloppet beror på hur lång tid ditt arbete tar att göra klart. Vi tar betalt per påbörjad kvart.

Normalt vis tar det bara någon timme att få svar när du gör en prisförfrågan. Beroende på rådande arbetsbelastning tar det som mest en dag (24 timmar) att få svar. Du får marknadens mest transparenta prisförslag för att underlätta ditt val av redovisningskonsult i Malmö.

Ja, alla offerter är gratis utan krav. Alla erbjudanden är giltiga i 30 dagar från det datum de skickas. Efter din prisförfrågan följer vi upp för att se om det finns eventuella frågor och/eller funderingar. I slutändan är beslutet alltid ditt och du väljer om du vill anlita oss som redovisningsbyrå i Malmö.

Ja. Vilken bolagsform du har är orelevant. Som redovisningsbyrå i Malmö har vi erfarenhet av alla företagsformer och hjälper dig och ditt företag med allt från uppstart till bokslut och allt däremellan.

Efter att du fått ett kostnadsförslag av oss kontaktar vi dig för att se över offerten i första hand. Om allt känns rätt bokar vi in ett kostnadsfritt konsultationsmöte för att se över era krav och förväntningar en redovisningsbyrå i Malmö

Även om vi får denna frågan ofta av företagare i malmö, anser vi att svaret bör omformuleras till en motfråga som lyder: “vad kan vi inte hjälpa till med inom bokföring och redovisnings?” – Svaret blir enkelt. Det finns inget vi inte kan leverera i jämförelse med en traditionell redovisningsbyrå i Malmö. Vi hjälper dig med löner, deklaration och bokslut. Dessutom hjälper vi dig med ekonomisk rådgivning för att du ska kunna ta rätt beslut i komplexa frågor.

Nej. Eftersom vi anlitar våra kunniga redovisningskonsulter baserat på kompetens före lokalisering kan vi inte garantera att din redovisningskonsult sitter i Malmö. Du kan däremot träffa din konsult via videokonferens och/eller boka telefonmöte när det passar dig, oavsett var du befinner dig.

Bortsett från att du driver ett företag i Sverige har vi inga krav. Som redovisningsbyrå i Malmö har vi däremot rätt att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

Välj inte redovisningsbyrå i Malmö innan du fått ett kostnadsfritt prisförslag

Det tar bara två minuter, sen får du din kostnadsfria offert – vi vågar lovar att du inte ångra dig!

Vänta inte! Det är aldrig försent att byta eller välja rätt redovisningsbyrå i Malmö. Som företagare i Malmö får du marknadens mes transparenta prisförslag. Självklart är det förutsättningslöst. Skulle du sen välja oss som redovisningsbyrå är det alltid utan bindningstid eller uppsägningstid. Börja med ett kostnadsfritt prisförslag som är specialanpassat till ditt företag.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Du är några klick från en kravlös offert. Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Vi återkopplar meden offert till angiven e-post. Om du inte har ett företagsnamn än skriver du ditt tilltänkta företagsnamn.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Välj inte redovisningsbyrå i Malmö innan du sett över dina fördelar

  Redovisningsbyrå i Malmö - säkert

  100% SÄKERT

  Med digital bokföring slipper du riskera att ditt bokföringsunderlag blir vattenskadat eller förstörs vid brand. Din digitala bokföring är alltid säker i molnet.

  Redovisningsbyrå i Malmö - erfarenhet

  Erfarenhet

  Vi har lyckats lösa bokföringsuppgifter år våra kunder som man inte kan läsa sig till eller lära sig under utbildningen som redovisningskonsult. Vi kallar det erfarenhet.

  Redovisningsbyrå i Malmö- Spara pengar

  Spara pengar

  Spendera inte onödiga pengar på resor eller transport. Ta fram din mobil och fota så slipper du betala för frimärken, kuvert, papper eller pärmar.

  Redovisningsbyrå i Malmö - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Trött på öppettider eller telefonköer? – Vi också! Med oss laddar du upp när du vill på dygnet oavsett var du befinner dig. Du bestämmer när, vi anpassar oss.

  Redovisningsbyrå i Malmö - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Med digital bokföring minskar utsläpp av växthusgaser. Digital bokföring bör vara en naturlig del av ert miljöarbete. Tillsammans kan förbättra miljön!

  Redovisningsbyrå i Malmö - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Oavsett om du reser mycket eller är stationerad på en och samma plats kan vi hjälpa dig i hela Sverige. Med våra digitala tjänster är vi rikstäckande.

  Redovisningsbyrå i Malmö - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  När du väljer oss redovisningsbyrå i Malmö har du alltid en personlig kontakt med din redovisningskonsult som är väl insatt och förstår ditt företag.

  Redovisningsbyrå i Malmö - Heltäckande

  Heltäckande

  Vi är en komplett redovisningsbyrå i Malmö. Vi sköter bland annat löneadministration, deklarationer, löpande bokföring, uppstart och bokslut.

  Redovisningsbyrå i Malmö - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Det är inte svårare att sköta bokföringen digitalt än att ta en bild med din mobilkamera. Knäpp en bild på ditt kvitto, faktura eller löneunderlag så sköter vi resten.

  Redovisningsbyrå i Malmö - Ingen bindningstid

  INGA BINDNGSTIDER

  På ecobook.se vill vi inte att du ska va kund om du själv inte vill det. Därför har vi inga finstilta bindningstider. Du är bara kund om du är nöjd, svårare är det inte.

  Redovisningsbyrå i Malmö- ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  Varken du eller vi har lust att fortsätta genomföra arbeten som är påtvingade. När man bestämmer sig att avsluta ska det gå snabbt, smidigt och enkelt.

  redovisningsbyrå i Stockholm - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Digitalt bokföring är bekäm! Bokför i solstolen, soffan eller på kontoret kl 2 på natten. Din situation är unik precis som alla andra företag i Malmö. Därför har vi anpassat oss.

  Vill du använda oss som redovisningsbyrå i en annan stad?

  Oavsett var du befinner dig i Sverige kan vi hjälpa dig med ett brett utbud av tjänster, inklusive bokföring, skatterådgivning, revisionsarbete och ekonomisk rådgivning. Om du inte söker en redovisningsbyrå i Malmö kan du välja den stad som passar dig bäst.

  På ecobook är vi är alltid nära till hands oavsett var du är.

  Hos oss är kundrelationen i fokus. Välj din stad i listan nedan för mer information. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte redan idag för att se över hur vi kan hjälpa dig!

  Boka ett kostnadsfritt möte nu!

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag utan mötivering.

  Företagets ekonomi behöver inte vara klyddig – vi sköter alles åt dig!

  Som företagare står man inför ett viktigt beslut när man ska välja redovisningsbyrå i Malmö. Självklart är det viktigt att alla siffror stämmer, alltid. Många gånger är det även vara avgörande ur ekonomiska.Vi på ecobook.se erbjuder har möjligheten att erbjuda just de Redovisningstjänster som ditt företag är i behov av. Vi tar hand om det andra tycker är tråkigt och komplicerat så kan du fokusera på det som är viktigt – att utveckla ditt företag i Malmö!

  Lär känna oss Få ett prisförslag

  Det behöver inte vara svårare än såhär att välja oss som redovisningsbyrå i Malmö

  Redovisningsbyrå i Malmö - gratis prisförslag

  1. Gratis prisförslag

  Om du funderar på att välja oss som redovisningsbyrå i Malmö kan du enkelt börja med att ta ett förutsättningslöst prisförslag.

   

  Redovisningsbyrå i Malmö - kostnadsfritt möte

  2. Kostnadsfritt möte

  Vi tar ett förutsättningslöst möte för att utvärdera ert behov av en redovisningsbyrå och vilka tjänster du är i behov av.

  Redovisningsbyrå i Malmö - uppstart

  3. Uppstart

  De redovisningstjänster du och ditt företag är i behov av anpassas och förbereds. I uppstarten anpassar vi utbudet för ditt företag.

  Redovisningsbyrå i Malmö - vi gör jobbet

  1. Vi gör jobbet

  Nu börjar ett stabilt, kvalitativt arbete. Vi sköter den löpande bokföringen åt ditt företag och ser till att det rätt och i tid, alltid!

  Hur kan vi hjälpa ditt företag i Malmö?

  Vi står beredda och hjälpa till oavsett om det gäller löpande redovisning eller andra frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig normalt vis inom en timme. Vid fördröjning kontaktar vi dig senast inom 24 timmar. Eller närmaste helgfri vardag.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Tveka inte, ditt prisförslag är helt gratis

   Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en bokföringsbyrå med rätt pris. Vi erbjuder transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

    ANTAL LÖNER PER MÅNADER

    Hur många löner kommer betala ut per månad från företaget?

    .

    Antal löner i månader

    7

    ANTAL FAKTUROR PER MÅNAD

    Hur många fakturor beräknar du att ta emot samt skicka per månaden?

    .

    Antal fakturor per månad

    22

    ANTAL KVITTON PER MÅNAD

    Hur många kvitton beräknar du att lämna till oss månatligen?

    .

    Antal kvitton per månad

    55

    .