Vad ska man se över i valet av redovisningsbyrå i Linköping?

I Linköping erbjuder vi dig som företagare en rad olika redovisningstjänster som hjälpa dig och ditt företag att fungera smidigare. När du anlitar oss som din redovisningsbyrå i Linköping arbetar vi när det passar dig. På så vis behöver inte boka tid för att skicka eller posta dina bokföringsdokument. Du kan enkelt ladda upp dina bokföringsfiler med hjälp av kameran i din mobiltelefon. Du kan sedan skicka dem till oss när som helst och var som helst.

Våra erfarna experter kan hjälpa dig att fokusera på att utveckla ditt företag i Linköping genom att avlasta bokföringen hos oss. Det är slut med att springa till brevlådan eller bära väskor fulla av bokföringsdokument. Med den bästa tänkbara digitala tekniken blir din bokföring korrekt. Och självklart är det miljövänligt. Som företagare kan du när som helst granska dina affärsprocesser online. Vi är en enkel, digital, flexibel och högkvalitativ redovisningsbyrå i Linköping.

redovisningsbyrå i Linköping - Ekonomisk rådgivning som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Det handlar inte bara om siffror. Stöd, råd och vägledning kan vara en avgörande faktor. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Linköping hjälper vi dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

redovisningsbyrå i Linköping - starta företag

Starta företag

Visste du att 968 företag startades i Linköping 2020? Med oss, ecobook.se, som din partner ser vi till att ditt nystartade företag i Linköping går från idé till start-up och allt däremellan. Låt oss se över hur vi startar ditt företag på bästa vis.

Läs mer

redovisningsbyrå i Linköping - löpande bokföring

Löpande bokföring

Vi hjälper ditt företag med alla dina bokföringsbehov. Vi kombinerar personlig och skräddarsydd bokföringshjälp med våra marknadsledande teknik. Självklart kan allt göras online, så länge du har internet och en smartphone.

Läs mer

redovisningsbyrå i Linköping - lönehantering

Löneadministration

Om lönen betalas ut sent, felaktigt eller både och, blir ingen glad. Noggrannhet i lönehanteringen är en mycket viktig och avgörande faktor. Som redovisningsbyrå i Linköping kan vi hjälpa dig med alla aspekter av lönehantering.

Läs mer

redovisningsbyrå i Linköping - deklaration

Deklaration

Vill du ha en förmånlig deklaration? Om du anlitar oss som din redovisningsbyrå i Linköping kan du spara pengar. Vi kontrollerar alla avdrag du har rätt till, både personligen och genom ditt företag.

Läs mer

redovisningsbyrå i Linköping - momsredovisning

Momsredovisning

Att lämna in en momsdeklaration i tid varje gång, utan undantag, är inget att vara stolt över. Det är en självklarhet. Vi ser alltid till att dina ingående och utgående momsrapporter är korrekta.

Läs mer

redovisningsbyrå i Linköping - bokslut

Bokslut

Räkenskapsåret skall avslutas med en bokslut. Årets årsredovisning skall då upprättas och granskas. Vid behov kan bokslutet behöva godkännas av en auktoriserad revisor, och då kan vi hjälpa dig.

Läs mer

Din situation är speciell. Välj en redovisningsbyrå i Linköping som förstår.

När du väljer en redovisningsbyrå i Linköping är det viktigt att byrån förstår ditt företags unika behov. Det räcker dock inte med att förstå om byrån inte kan tillhandahålla de tjänster som ditt företag behöver. När du väljer oss som din redovisningsbyrå i Linköping kan vi hjälpa dig med allt ditt företag behöver. Vi kommer att finnas med dig från det ögonblick du bestämmer dig för att starta ditt företag. Från löpande bokföring till skattedeklarationer, rådgivning, affärsutveckling och finansiell rapportering.

01.
Satsa på kvalitet istället för lokalisering

När du väljer en redovisningsbyrå i Linköping bör du välja ett byrå som fokuserar på kvalitet. Genom att välja ecobook.se som din redovisningsbyrå i Linköping kommer du alltid att ha direktkontakt med en professionell redovisningskonsult som är insatt och förstår din verksamhet så du inte behöver upprepa information.

02.
Enkelhet och flexibilitet

Om du tycker att företagets ekonomi tar för mycket av din tid och energi är du inte ensam. Som redovisningsbyrå i Linköping kan vi hjälpa dig effektivisera din verksamhet. Om du har en mobiltelefon med kamera kan du enkelt ta bilder och skicka dokument till oss online. Du kan också få tillgång till dina digitala filer dygnet runt och slipper kontorstider och telefonköer.

03.
Pålitlighet och kvalitetssäkring

För oss är det självklart att du ska välja en redovisningsbyrå i Linköping som förstår din typ av verksamhet och kan möta dina behov. Våra redovisningskonsulter har den erfarenhet, de kvalifikationer och den kunskap som krävs för att ta dig och ditt företag framåt. All personal får fortlöpande utbildning för att upprätthålla och utveckla sin kompetens.

Vanliga frågor när man väljer redovisningsbyrå i Stockholm

Nej, det är det inte. Att byta redovisningsbyrå i Linköping är mycket enklare än du tror. Allt du behöver är en SIE-fil. Det enda du behöver göra är att begära ut den från din tidigare byrån via e-post eller USB. Vi kan sedan fortsätta arbeta i på samma plats där den tidigare redovisningsbyrån avslutade. Om du väljer oss som ditt redovisningsbyrå i Linköping kontaktar vi självklart din tidigare redovisningsbyrå om du vill det. När vi har fått en fullmakt kontaktar vi din tidigare redovisningsbyrå och begär ut din SIE-fil.

Din bokföring består av tillgångar, skulder, intäkter och kostnader. Dessa visas till exempel i form av fakturor, kvitton och kontoutdrag. Dessa kallas affärstransaktioner. Och alla affärstransaktioner måste registreras. Du behöver också en förteckning över transaktioner/kontoutdrag från din bank för att se till att inga affärstransaktioner utelämnas. Dina händelser kan enkelt fotograferas med en mobiltelefon och skickas till oss. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Linköping kan du ladda upp dina dokument 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Oavsett var du befinner dig kan vi hjälpa dig.

Som redovisningsbyrå i Linköping erbjuder vi ett kostnadsfritt första möte till alla företagare i Linköping. Inga krav, inga avgifter, det är helt gratis. Vi vill att du ska känna dig trygg med att välja oss som din redovisningsbyrå i Linköping. Därför tar vi oss tid att lära känna dig och ditt företag. Mötet sker via videolänk och varar ca 50-60 minuter. Därefter bestämmer du om du vill att vi ska ta hand om din bokföring. Du kommer enklast igång genom att begära en kostnadsfri offert och boka ett möte med oss.

Du är inte bunden till en specifik adress i Uppsal. Förutsatt att du har en telefon eller dator med internetuppkoppling kan vi träffas digitalt när det passar dig. Vi kan hålla videokonferenser på ett flertal plattformar så som FaceTime, GoogleMeet, Skype och Zoom. Naturligtvis kan du också bjuda in kollegor och andra intressenter till mötet.

Nej, det finns inte. Det finns inga andra kostnader än din timdebitering. Du debiteras enbart för den tid som faktiskt läggs på din verksamhet till skillnad från våra kollegor i branschen. För att göra det enkelt att mäta, debiterar vi per påbörjad kvart. På så vis är vi övertygade om att du kan växa i lugn och ro med oss.

Vid behov kan vi bevilja åtkomsträttigheter internt. Vår standard är dock att endast du och din valda redovisningskonsult ska ha tillgång till dina digitala bokföringsunderlag. Alla händelser registreras. Det innebär att vi kan se vem som gjort vad och när. För att förhindra obehörig åtkomst använder vi samma krypteringsteknik som myndigheter och banker använder. På så sätt kan du vara säker på att dina digitala filer alltid är säkra och skyddade.

Om du använder oss som din redovisningsbyrå i Linköping kommer vi att utfärda en faktura när månadens arbetsuppgifter har slutförts. Fakturan ska betalas inom 10 dagar. Fakturabeloppet eller slutbeloppet beror på hur lång tid det tar att slutföra arbetet. Vi fakturerar dig för varje kvart som påbörjas. Om du är osäker på kostnaden kan du alltid börja med en kostnadsfri offert. Då får du en uppfattning om månadskostnaden anpassat för ditt företag.

Vi lovar att skicka dig en offert inom 24 timmar efter din förfrågan. Hur snabbt du får en offert beror på vår nuvarande arbetsbelastning. Vanligtvis får du ett svar inom en till två timmar. Därefter kan du utvärdera kostnaden för att anlita oss som din redovisningsbyrå i Linköping.

Ja, alla erbjudanden är gratis och utan villkor. Alla erbjudanden är giltiga i 30 dagar från och med det datumet vi skickat din offert. När du har begärt en offert kommer vi att kontrollera om du har några frågor eller funderingar. I slutändan är det alltid ditt beslut att anlita oss som din redovisningsbyrå i Linköping.

Är det tillgängligt för alla företagsformer? Ja, vi arbetar med alla företagsformer. Som redovisningsbyrå i Linköping arbetar vi med allt ifrån enskilda företag, kommanditbolag, handelsbolag, aktiebolag till koncernredovisning och ideella föreningar. Vi har erfarenhet av alla företagsformer

Första får du erbjudandet som skickas till den e-post som du angav när du begärde erbjudandet. Du kan därefter kan granska det i lugn och ro. För att säkerställa att allt gått rätt till kommer vi att kontakta dig för att gå igenom eventuella frågor och funderingar. Om du är nöjd med offerten kommer vi att ge dig en kostnadsfri konsultation för att diskutera dina behov och våra förväntningar på oss som redovisningsbyrå i Linköping.

Vi är en komplett redovisningsbyrå. Vi hjälper ditt företag med allt från löpande bokföring, löner och bokslut. Vi kommer erbjuda dig de tjänsterna ditt företag är i behov av. Jämfört med en traditionella redovisningsbyrå i Linköping finns det ingenting som vi inte kan hjälpa dig med. Däremot kan du förvänta dig en mer personlig och förstående redovisningsbyrå som prioriterar kvalitet före lokalisering.

Nej, det kan vi inte. Vi har inget fysiskt kontor i Linköping. Vi anställer kvalificerade redovisningskonsulter utifrån deras kompetens, inte utifrån var de befinner sig. Vi kan dock ordna telefonsamtal eller konferenssamtal med din redovisningskonsult när det passar dig, oavsett var du befinner dig.

Det finns inga särskilda krav, förutom att du måste ha en företagsetablering i Sverige. Som redovisningsbyrå i Linköping kan vi dock vägra opålitligt redovisningsarbete utan motivering

Säkerställt att priset är rätt innan du väljer redovisningsbyrå i Linköping

Det tar bara två minuter att få en kostnadsfri offert. Du kommer inte att ångra dig!

Vänta inte – vi återkommer till dig senast inom 24 timmar. Det är aldrig för sent att byta eller välja redovisningsbyrå i Linköping. Som företagare i Linköping får du den mest transparenta offerten på marknaden. Självklart är det förutsättningslöst, utan krav. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå är vi alltid tillgängliga oavsett var du befinner dig eller när du har tid. Kom igång med en kostnadsfri offert som är skräddarsydd för ditt företag.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Du är några klick från en kravlös offert. Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Vi återkopplar meden offert till angiven e-post. Om du inte har ett företagsnamn än skriver du ditt tilltänkta företagsnamn.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  En redovisningsbyrå i Linköping med många fördelar

  redovisningsbyrå i Linköping - säkert

  100% SÄKERT

  Varför riskera att dina bokföringsuppgifter förstörs på grund av vattenskador, förlust eller brand? Med digital bokföring i molnet är dina handlingar alltid säkra.

  redovisningsbyrå i Linköping - erfarenhet

  Erfarenhet

  Vi har löst våra kunders redovisningsproblem gång på gång. Och vi talar om att lösa problem som inte lärs ut i utbildningar. Vi kallar detta för “erfarenhet”.

  redovisningsbyrå i Linköping - Spara pengar

  Spara pengar

  Du slipper slösa pengar på resor och transporter. Ta fram din mobiltelefon och ta ett foto – inga fler kostnader för frimärken, kuvert, papper eller pärmar.

  redovisningsbyrå i Linköping - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Vore det inte skönt att kunna ladda upp bokföringsfiler var som helst, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året – med digital bokföring kan du det!

  redovisningsbyrå i Linköping - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Digital bokföring minskar växthusgaserna vilket borde vara en del för ditt företags miljöförbättringar. Låt oss göra positiv miljöinsats tillsammans!

  redovisningsbyrå i Linköping - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Oavsett om du reser ofta eller arbetar på en och samma plats kan vi hjälpa var du än befinner dig. Låt inte lokaliseringen påverka kvaliteten på din bokföring.

  redovisningsbyrå i Linköping - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm.

  redovisningsbyrå i Linköping - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Stockholm, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  redovisningsbyrå i Linköping - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Att spara filer i digitalt format är inte svårare än att ta bilder med en mobilkamera. Fotografera dina kvitton och fakturor och låt oss sköta din bokföring i Linköping.

  redovisningsbyrå i Linköping - Ingen bindningstid

  INGA BINDNGSTIDER

  Om du inte är nöjd ska du inte anlita oss med din bokföring. Därför har vi ingen uppsägningstid för dem som väljer oss som sin redovisningsbyrå i Linköping.

  redovisningsbyrå i Linköping - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  Varken du eller vi vill fortsätta att utföra de uppgifter om samarbetet inte är framgångsrikt. Om du bestämmer dig för att avbryta, gör vi det snabbt, smidigt och enkelt.

  redovisningsbyrå i Linköping - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort bokföring i Linköping bekväm! Oavsett om du vill fotografera kl 3 på natten, i solen, i källaren, eller lokalen. Din situation är unik och vi anpassar oss.

  Vill du använda oss som redovisningsbyrå i en annan stad?

  Oavsett var du befinner dig i Sverige kan vi hjälpa dig med ett brett utbud av tjänster, inklusive bokföring, skatterådgivning, revisionsarbete och ekonomisk rådgivning. Om du inte söker en redovisningsbyrå i Stockholm kan du välja den stad som passar dig bäst.

  På ecobook är vi är alltid nära till hands oavsett var du är.

  Hos oss är kundrelationen i fokus. Välj din stad i listan nedan för mer information. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte redan idag för att se över hur vi kan hjälpa dig!

  Boka ett kostnadsfritt möte nu!

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag utan mötivering.

  Vi gör din redovisning enkel i Linköping

  Hur kan vi göra bokföringen enklare? Där andra ser problem ser vi möjligheter till tillväxt. Det som andra tycker är tråkigt och komplicerat tycker vi är roligt. Faktum är att vi älskar siffror, vi älskar att räkna, vi älskar ordning och reda och framför allt älskar vi våra kunder. När du väljer oss som din redovisningsbyrå i Linköping väljer du ett företag som brinner för personlig redovisning. Vi upprättar din bokföring med passion, engagemang och hängivenhet. Med vårt hjärta och hjärna är vår bokföring både lösningsorienterad och lätt att förstå.

  Lär känna oss Få ett prisförslag

  Så här enkelt anlitar du oss som redovisningsbyrå i Linköping

  redovisningsbyrå i Linköping - gratis prisförslag

  1. Gratis prisförslag

  Det enklaste du kan göra är att börja med att ta en förutsättningslös offert för att se om du är intresserad att anlita oss som redovisningsbyrå i Linköping.

  redovisningsbyrå i Linköping - kostnadsfritt möte

  2. Kostnadsfritt möte

  Om priset känns bra behöver vi säkerställa att vi fungerar tillsammans. Det kräver förståelse och erfarenhet. Därför bokar vi ett gratis konsultation via videosamtal.

  redovisningsbyrå i Linköping - uppstart

  3. Uppstart

  Vårt utbud anpassas efter ditt företag. Ditt företag i Linköping matchas även med en personlig redovisningskonsult som är insatt i ditt företag.

  redovisningsbyrå i Linköping - vi gör jobbet

  1. Kontakt

  Vi vågar garantera att du blir 100% nöjd med oss! Vi levererar tillförlitliga redovisningstjänster till dig, som utförs med god kvalitet, i tid, alltid!

  Hur kan vi hjälpa ditt företag i Linköping?

  Vi står beredda och hjälpa till oavsett om det gäller löpande redovisning eller andra frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig normalt vis inom en timme. Vid fördröjning kontaktar vi dig senast inom 24 timmar. Eller närmaste helgfri vardag.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Tveka inte, ditt prisförslag är helt gratis

   Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en bokföringsbyrå med rätt pris. Vi erbjuder transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

    ANTAL LÖNER PER MÅNADER

    Hur många löner kommer betala ut per månad från företaget?

    .

    Antal löner i månader

    7

    ANTAL FAKTUROR PER MÅNAD

    Hur många fakturor beräknar du att ta emot samt skicka per månaden?

    .

    Antal fakturor per månad

    22

    ANTAL KVITTON PER MÅNAD

    Hur många kvitton beräknar du att lämna till oss månatligen?

    .

    Antal kvitton per månad

    55

    .