Med en redovisningsbyrå i Helsingborg där du har allt under kontroll

Säg hejdå till krångel med kvitton och fakturor, manuellt arbete och sena nätter, och stress och oro över din bokföring. Istället kan du fokusera på det som är viktigast: att driva din verksamhet och ta hand om dina kunder. Med ecobook.se får du en trygg och framgångsrik ekonomi – vi är en redovisningsbyrå som alltid sätter din trygghet och framgång i första hand. Vi brinner för att hjälpa dig som företagare att lyckas och vi sätter alltid din trygghet och framgång i första hand.

Du slipper springa fram och tillbaka till brevlådor för att skicka ditt bokföringsunderlag. Dessutom gör du miljön en tjänst genom att använda vår digitala system. Framförallt sparar du tid och pengar. Vi garanterar kvalitativ bokföring, enkel och smidig. Här ser du vårt tjänsteutbud:

redovisningsbyrå i Stockholm - Ekonomisk rådgivning som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Allt handlar inte om siffror. Ibland behöver man stöd, råd och vägledning i komplexa frågor. När du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper din personliga kontaktperson dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - starta företag

Starta företag

Visste du att 940 företag startades i Helsingborg under 2023. Med oss på ecobook.se som samarbetspartner ser vi till att hjälpa dig starta företag i Stockholm från ide till uppstart men även under hela resan. Kom igång redan idag med ditt nya företag!

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - löpande bokföring

Löpande bokföring

Löpande bokföring i Stockholm genom oss innebär att vi garanterar en personlig kontakt som hjälper dig. Med marknadsledande system kan du sköta allt digitalt på dina villkor. Allt du behöver är din mobiltelefon.

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - lönehantering

Lönehantering

Hade du blivit glad om din lön var försenad? Det hade inte din anställda blivit heller. Genom oss kan du försäkra dig om att alla löner bli rätt, alltid, i tid! På ecobook.se hanterar vi alla moment inom löneadministration åt ditt företag i Stockholm.

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - deklaration

Deklaration

Visste du om att du som företagare i Stockholm eventuellt är berättigad ett flertal avdrag som gynnar din Inkomstdeklaration. Låt oss hjälpa dig och se över hur du kan spara pengar på din deklaration.

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - momsredovisning

Momsredovisning

In och utgående moms ska redovisas periodvis beroende på vilken momsperiod du har. Med oss som redovisningsbyrå i Stockholm kan du försäkra dig om att din momsdeklaration deklareras i tid.

Läs mer

redovisningsbyrå i Stockholm - bokslut

Bokslut

Ditt bokslut är en sammanställning av företaget löpande bokföring. I slutet av räkenskapsåret gör vi bokslut och årsredovisning som följer reglerna för just ditt bolag. Låt oss hjälpa dig med bland annat utdelning.

Läs mer


Byt redovisningsbyrå i Helsingborg – växa med oss

Vi på ecobook.se skräddarsyr lösningar för just ditt företag i Helsingborg, oavsett om du driver en enmansfirma eller ett blomstrande imperium. Vi fixar allt från löpande bokföring och bokslut till deklarationer och skatterättslig rådgivning. Behöver du hjälp med budgetering, prognoser, analyser eller rapportering? Inga problem! Är du redo att slippa redovisningsångest? Ta en kostnadsfri offert på två minuter och låt oss se hur vi kan lyfta ditt företag till nya höjder!

01.
Få koll på din ekonomi – utan att bli gråhårig!

Säg hejdå till Excel och andra krångliga diagram! Med Ecobooks smarta system får du en superenkel och visuell överblick över din ekonomi. Se dina inkomster, utgifter och resultat i realtid, direkt i din smartphone. Som redovisningsbyrå i Helsingborg gör vi det enkelt att driva ditt företag. För att anlita oss behöver du bara veta hur du knäpper en bild med din telefon – resten sköter vi faktiskt – enkelt va?

02.
Nej tack till krångliga möten med rätt redovisningsbyrå i Helsingborg!

Att välja en digital redovisningsbyrå i Helsingborg är lika naturligt som att boka en tid hos doktorn online. Idag sköter vi allt mer digitalt, och din ekonomi är inget undantag. Med en digital redovisningsbyrå slipper du krångliga papperskopior och tidsödande möten. Allt sköts enkelt och smidigt via en säker onlineplattform.

03.
Siffror och skratt – en perfekt kombination! Välkommen till din personliga redovisningsbyrå i Helsingborg

Visst vore det skönt med en redovisningsbyrå som inte bara pratar siffror, utan som bryr sig om just din verksamhet? Hos ecobook.se får du en personlig redovisningsekonom som du kan prata med, oavsett om du vill bolla idéer eller bara behöver lite råd. Vi är visserligen digitala, men det betyder inte att vi glömmer bort den mänskliga kontakten. Tvärtom! Vi tror att en god relation är nyckeln till framgångsrikt samarbete när man väljer redovisningsbyrå i Helsingborg.

Vanliga frågor när man väljer redovisningsbyrå i Helsingborg

Nej, det är faktiskt ganska enkelt. Det enda du behöver är en SIE-fil från din tidigare byrå. Med den kan vi ta vid där den föregående redovisningskonsulten slutade, utan avbrott i ditt arbete.

Vi hjälper dig gärna med hela processen. Vi kan kontakta din gamla byrå för att få SIE-filen och sköta dialogen med dem. Du behöver inte göra något själv!

Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation där vi kan diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Begär en SIE-fil från din gamla byrå. Vi sköter resten! Har du fler frågor? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur enkelt det är att byta till en bättre redovisningsbyrå i Helsingborg!

Bokföringsunderlag är dokument som visar alla affärshändelser som har skett i ditt företag. De är viktiga för att kunna bokföra din verksamhet korrekt och uppfylla kraven i bokföringslagen.
Exempel på bokföringsunderlag:

 • Fakturor från leverantörer
 • Kvitton på inköp
 • Fakturor du har ställt ut till kunder
 • Lönespecifikationer
 • Bankutdrag

Om du saknar bokföringsunderlag kan det bli svårt att bokföra din verksamhet korrekt. Det kan också leda till problem med Skatteverket.

 

Ja, första mötet är kostnadsfritt! För att vi ska kunna säkerställa att vi möter dina behov och förväntningar i Helsingborg bokar vi alltid in ett kostnadsfritt möte. Vi vill lära känna dig och din verksamhet bättre, och du får möjlighet att ställa frågor och få en offert.

Mötet sker via videosamtal, vilket gör det smidigt för dig oavsett var du befinner dig. Du kan använda din mobil eller dator, helt beroende på vad du föredrar. Vi beräknar att mötet tar ca 45-60 minuter.

Har du speciella behov eller frågor utöver det vanliga kan vi boka in ett extra kostnadsfritt möte. För att komma igång, beställ enkelt ett kostnadsfritt prisförslag via vår hemsida!

Mötet kan ske på distans via din smartphone, dator eller surfplatta, oavsett var du befinner dig i Helsingborg. Vi använder vanligtvis FaceTime, men kan anpassa oss till ditt föredragna verktyg, t.ex. Google Meet, Skype eller Zoom. Förberedelserna är enkla:

 • Du behöver en internetuppkoppling.
 • Vi skickar en länk via SMS eller e-post innan mötet.
 • Klicka på länken för att ansluta till mötet.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Nej, vi har ingen minidebitering. Vi tar betalt för den tid vi lägger ner på ditt ärende. Vi anser att detta är det mest rättvisa sättet att debitera våra kunder. Det ger dig möjlighet att fokusera på att driva ditt företag utan att behöva oroa dig för administrativa kostnader. Vi har ett team av erfarna redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med allt från löpande bokföring till bokslut och deklarationer.

Endast du och din redovisningskonsult hos vår redovisningsbyrå i Helsingborg har tillgång till din digitala pärm. Din redovisningskonsult kan, vid behov, dela åtkomst med en kollega på vår byrå. Alla händelser i din pärm spåras, vilket innebär att du alltid kan se vem som gjort ändringar och när de gjordes. Din digitala pärm har den högsta säkerhetsnivån på marknaden. Krypteringen är lika stark som den som används av regeringar och banker. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder en säker och smidig hantering av sitt bokföringsunderlag.

Som redovisningsbyrå i Helsingborg tar betalt för resultatet. Det innebär att du endast betalar för den tid och det arbete vi lägger ner på ditt ärende. Din faktura baseras på:

 • Omfattningen av arbetet: Hur komplext är ditt ärende? Vilka tjänster behöver du?
 • Tidsåtgång: Hur lång tid tar det för oss att utföra arbetet?
  Vi debiterar per påbörjad kvart.

Detta innebär att du aldrig betalar för mer tid än vi faktiskt har använt. Vi anser att detta är det mest rättvisa sättet att debitera våra kunder. Det ger dig möjlighet att fokusera på att driva ditt företag utan att behöva oroa dig för oväntade fakturor. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder en transparent och tydlig prismodell.

Som din redovisningsbyrå i Helsingborg strävar efter att ge dig svar på din offert så snart som möjligt.

Vårt löfte:

Helgfria vardagar: I de flesta fall tar det endast 1-2 timmar att få svar. Vi vet att du behöver besked snabbt för att kunna fatta beslut om ditt företags ekonomi. Därför prioriterar vi alltid offertförfrågningar.

Ja, våra offerter är alltid kravlösa och giltiga i 30 dagar från den dagen du mottar dem. Som din redovisningsbyrå i Helsingborg vill att du ska känna dig trygg med att begära en offert. Därför:

 • Binder du dig inte till något.
 • Du kan tacka nej utan problem.

Vi ringer dig för att besvara eventuella frågor och funderingar du kan ha.
Det är helt upp till dig att bestämma om du vill anlita oss. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i ditt val av redovisningsbyrå i Helsingborg.

Ja, som din redovisningsbyrå i Helsingborg tar vi emot alla bolagsformer. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företagare i alla branscher och med alla typer av bolagsformer.

När du har fått en offert från oss kontaktar vi dig för att besvara eventuella frågor och funderingar du kan ha. Om offerten känns rätt för dig bokar vi gärna in ett kostnadsfritt möte. Under mötet:

 • Går vi igenom dina behov av en redovisningsbyrå i Helsingborg
 • Vi berättar mer om vår byrå och våra tjänster.
 • Du får möjlighet att ställa frågor och lära känna oss bättre.

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i ditt val av redovisningsbyrå. Därför är det viktigt för oss att du får all information du behöver innan du fattar ett beslut. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert!

Vi är en komplett redovisningsbyrå som kan erbjuda dig allt du behöver för att driva ditt företag på ett framgångsrikt sätt.

Vi hjälper dig bland annat med:

 • Bokföring och redovisning: Vi tar hand om allt från löpande bokföring till bokslut och årsredovisning.
 • Löner: Vi kan administrera dina löner, från löneberäkning till skattedeklarationer och arbetsgivaravgifter.
 • Deklaration: Vi hjälper dig med alla typer av deklarationer, både för ditt företag och för dig privat.
 • Bokslut: Vi upprättar ditt bokslut på ett korrekt och professionellt sätt.
 • Rådgivning: Vi kan ge dig rådgivning i alla frågor som rör ekonomi och redovisning.

Vi har ett team av erfarna och kompetenta redovisningskonsulter och ekonomer som alltid sätter dina behov i första hand. Vi är måna om att du ska känna dig trygg och säker med att vi tar hand om din ekonomi.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation!

Nej. Däremot kan du alltid boka ett möte via videolänk. Utöver videomöte kan vi också ringa, smsa och maila oss.

Nej inte mer än att du driver företag i Sverige. Däremot förbehåller vi oss rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag.

Ta en kravlös offert innan du väljer redovisningsbyrå i Stockholm

En glädjande & förutsättningslös offert på två minuter – Vi lovar att du inte kommer ångrar dig!

Så vad väntar du på? Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en redovisningsbyrå i Stockholm till rätt pris. Som kund i Stockholm erbjuder vi dig transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Du är några klick från en kravlös offert. Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Vi återkopplar meden offert till angiven e-post. Om du inte har ett företagsnamn än skriver du ditt tilltänkta företagsnamn.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Innan du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm bör du känna till dina fördelar

  redovisningsbyrå i Stockholm - säkert

  100% SÄKERT

  Riskera inte att din bokföring kommer bort eller blir vatten/- brand-skadad. Din bokföring är alltid i säkert förvar med oss genom digital bokföring.

  redovisningsbyrå i Stockholm - erfarenhet

  Erfarenhet

  Under åren har vi hjälpt allt från nystartade till stora företag i olika branscher. Vi har mött utmaningar som man inte kan läsa sig till. Vi kallar det erfarenhet.

  redovisningsbyrå i Stockholm - Spara pengar

  Spara pengar

  Spara resekostnader, transportkostnader och kostnader som förankras med analog bokföring. Exempelvis frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  redovisningsbyrå i Stockholm - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Ladda upp din bokföring när du vill, var du vill! Ja, faktum är att du bestämmer när du har tid att skicka in ditt bokföringsunderlag utan att anpassa dig efter oss.

  redovisningsbyrå i Stockholm - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Du kan minska utsläpp av växthusgaser som bidrar till klimatförändring. Om du är mån om miljön bör digital bokföring vara en naturlig del av företagets miljöarbetet.

  redovisningsbyrå i Stockholm - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Vi prioriterar kvalitet före lokalisering. Vi har möjlighet att hjälpa dig i hela Sverige. Tack vare våra digitala tjänster är vi är en rikstäckande redovisningsbyrå.

  redovisningsbyrå i Stockholm - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Stockholm.

  redovisningsbyrå i Stockholm - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Stockholm, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  redovisningsbyrå i Stockholm - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Har du en mobiltelefon med kamera? Om svaret är ja har du allt som behövs för att sköta din bokföring digitalt. Du behöver ta ett foto sen är det klart.

  redovisningsbyrå i Stockholm - Ingen bindningstid

  INGA BINDNINGSTIDER

  Vill man inte vara kund, ja då vill man inte och då ska man inte vara det. Vi är så övertygade om att vi gör ett bra jobb så du är bara kund så länge du är nöjd med oss på ecobook.se

  redovisningsbyrå i Stockholm - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  redovisningsbyrå i Stockholm - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort det bekvämt att bokföra digitalt. Speciellt när du kan göra det i soffan eller fåtöljen utan att boka tid eller bry dig om på våra öppettider. Du bestämmer.

  Vill du använda oss som redovisningsbyrå i en annan stad?

  Oavsett var du befinner dig i Sverige kan vi hjälpa dig med ett brett utbud av tjänster, inklusive bokföring, skatterådgivning, revisionsarbete och ekonomisk rådgivning. Om du inte söker en redovisningsbyrå i Stockholm kan du välja den stad som passar dig bäst.

  På ecobook är vi är alltid nära till hands oavsett var du är.

  Hos oss är kundrelationen i fokus. Välj din stad i listan nedan för mer information. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte redan idag för att se över hur vi kan hjälpa dig!

  Boka ett kostnadsfritt möte nu!

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag utan mötivering.

  Gör inte ekonomin krånglig – vi sköter hela biten!

  Att välja en redovisningsbyrå i Stockholm är en viktig beslut för att säkerställa att ditt företag följer alla lagar och regler samt att du har korrekt och up-to-date bokföring. På ecobook.se erbjuder vi en komplett och erfaren tjänst för att hjälpa dig med alla dina bokföringsbehov. Vårt mål är att göra bokföring enkel och smidig för dig, så att du kan fokusera på ditt företags tillväxt och utveckling.

  Lär känna oss Få ett prisförslag

  Upptäck hur enkelt du väljer oss redovisningsbyrå i Stockholm

  redovisningsbyrå i Stockholm - gratis prisförslag

  1. Gratis prisförslag

  Börja med att ta en kostnadsfritt prisförslag för att se om du vill anlita oss som redovisningsbyrå i Stockholm

  redovisningsbyrå i Stockholm - kostnadsfritt möte

  2. Kostnadsfritt möte

  Vi bokar ett kostnadsfritt videosamtal för att säkerställa vilka krav och behov du har på en redovisningsbyrå.

  redovisningsbyrå i Stockholm - uppstart

  3. Uppstart

  Vi anpassar vårt utbud efter dina krav. Som redovisningsbyrå i Stockholm lovar vi skräddarsydda lösningar som passar dig.

  redovisningsbyrå i Stockholm - vi gör jobbet

  4. Vi gör jobbet

  Vi får bokföringen gjord, professionellt! Nu börjar vi leverera kvalitativ och tillförlitlig bokföring till dig som företagare i Stockholm.

  Hur kan vi hjälpa ditt företag i Stockholm?

  Vi står beredda och hjälpa till oavsett om det gäller löpande redovisning eller andra frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig normalt vis inom en timme. Vid fördröjning kontaktar vi dig senast inom 24 timmar. Eller närmaste helgfri vardag.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Tveka inte, ditt prisförslag är helt gratis

   Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en bokföringsbyrå med rätt pris. Vi erbjuder transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

    ANTAL LÖNER PER MÅNADER

    Hur många löner kommer betala ut per månad från företaget?

    .

    Antal löner i månader

    7

    ANTAL FAKTUROR PER MÅNAD

    Hur många fakturor beräknar du att ta emot samt skicka per månaden?

    .

    Antal fakturor per månad

    22

    ANTAL KVITTON PER MÅNAD

    Hur många kvitton beräknar du att lämna till oss månatligen?

    .

    Antal kvitton per månad

    55

    .