Vad säger våra kunder om oss på ecobook?

thushara perera
thushara perera
2024-04-19
I’ve recently completed my income tax declaration with Ecobook, and I couldn’t be more satisfied with their service. After struggling to find the right accounting firm for my bookkeeping needs, Ecobook came through with flying colors. Their team not only answered all my tax queries but also provided unparalleled customer service, professionalism, and support throughout the process. I’m thrilled to have found Ecobook, and I highly recommend 👌their accounting services to anyone seeking top-notch assistance.
Emelie Friberg
Emelie Friberg
2024-03-30
Mycket bra! Jag tycker ecobook är tydliga och har snabb service. Det känns att de är kunniga inom sitt område
sydney czajkowska
sydney czajkowska
2024-03-28
Vi på Trade Logistic har anlitat ecobook och är helt klart nöjda. De är alltid tillgänglig och erbjuder snabb service när man behöver hjälp.
Milan Toth
Milan Toth
2024-03-02
Bytte nyligen ecobook och är väldigt nöjd. Jag va först lite skeptiskt till detta med video samtal men jag blev positivt överraskad av deras engagemang. Renommerades starkt!
magnus holmgren
magnus holmgren
2024-02-23
Ecobook har verkligen underlättat vår vardag på vårt företag. Jag tyckte de va lite konstigt att boka videosamtal i början men jag tänker att det är lika naturligt som att träffa en doktor online 😊👍
Nancy Sjöberg
Nancy Sjöberg
2024-02-06
Ecobook erbjöd bäst pris och snabbast svar när jag sökte hjälp med deklarationen. Arbetet utfördes professionellt och vi är nöjda med resultatet. Tack!
Lisa Hallberg
Lisa Hallberg
2024-01-31
Vi har valt att anlita de en längre tid nu. Allt har fungerat väldigt bra. God service, professionella och tillmötesgående. Vi kan start rekommendera ecobook
Johan g Lind
Johan g Lind
2024-01-31
Det va väldigt enkelt att ta ett offert på hemsidan. Jag fick snabb återkoppling och god service. Då bestämde jag mig för att anlita de som vår redovisningsbyrå på vårt byggföretag. De passar oss perfekt o vi e helnöjda
Nikolett “Niko” C
Nikolett “Niko” C
2024-01-24
Jag bytte från min gamla byrå till ecobook Bytet har skötts väldigt proffsigt och bekvämt utan jobbiga ansträngningar för mig. De är väldigt engagerade i vår verksamhet och har en god förståelse. Dom har skött vår bokföring i ca ett år och vi har inga planer på att byta! Rekommenderas varmt!

Allt du kan förvänta dig av en redovisningsbyrå i Göteborg

Vi erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa dig och ditt företag att fungera smidigare. När du väljer oss som redovisningsbyrå kan du skicka dina bokföringsdokument när det passar dig och du behöver inte boka tid för att lämna dem. Du kan också ladda upp dina dokument med hjälp av mobilkameran. På så vis du kan skicka dem när du vill och var du än befinner dig.

Som erfarna proffs tar vi hand om alla tråkiga uppgifter så att du kan fokusera på att utveckla ditt företag i Göteborg. Du behöver inte längre springa fram och tillbaka till brevlådan eller bära väskor fulla med bokföringsdokument.Att använda ett digitalt system är dessutom miljövänligt. Du kan också när som helst kontrollera hur din bokföring fortskrider. En enkel, smidig och kvalitativ bokföring garanteras.

redovisningsbyrå i Göteborg - Ekonomisk rådgivning som är smart och mätbar

Ekonomisk rådgivning

Siffror är inte allt. Ibland behöver du stöd, råd och vägledning i komplexa frågor. När du väljer oss som din redovisningsbyrå i Göteborg hjälper din redovisningskonsult dig att fatta rätt beslut genom ekonomisk rådgivning.

Läs mer

redovisningsbyrå i Göteborg - starta företag

Starta företag

År 2020 startades 4 932 nya företag i Göteborg. Är det din tur nu? Vi på ecobook.se vill vara din partner och stötta dig genom hela processen att starta ett företag i Göteborg, från idé till start och alla steg däremellan. Starta ditt nya företag idag!

Läs mer

redovisningsbyrå i Göteborg - löpande bokföring

Löpande bokföring

Med oss som redovisningsbyrå i Göteborg garanterar vi en personlig kontakt som hjälper dig med din löpande bokföring. Med vårt marknadsledande system kan du göra allt digitalt. Allt du behöver är en mobiltelefon.

Läs mer

redovisningsbyrå i Göteborg - lönehantering

Lönehantering

Skulle du vara nöjd om du fick betalt för sent? Likadant är det för dina anställda. Samarbeta med oss för att se till att alla löner betalas ut korrekt, i tid, varje gång! ecobook.se tar hand om all lönehantering för ditt företag i Göteborg.

Läs mer

redovisningsbyrå i Göteborg - deklaration

Deklaration

Visste du att om du som bedriver verksamhet i Göteborg har du rätt till olika avdrag som kan gynna din inkomstdeklaration? Låt oss hjälpa dig och ta reda på hur du kan spara pengar på din skattedeklaration.

Läs mer

redovisningsbyrå i Göteborg - momsredovisning

Momsredovisning

Som revisionsbyrå i Göteborg hjälper ser vi till att din momsdeklarationer kommer in till Skatteverket i tid, varje gång. Vi sammanställer ut och ingående moms åt ditt företag varje månad för att alltid ligga steget före.

Läs mer

redovisningsbyrå i Göteborg - bokslut

Bokslut

Bokslutet är en sammanfattning av företagets löpande räkenskaper. I slutet av räkenskapsåret upprättar vi bokslut och årsredovisningar. Vi ser över utdelningar och annan finansiell information.

Läs mer

Välj en redovisningsbyrå i Göteborg som anpassar sig efter dig.

Det är viktigt att välja en redovisningsbyrå som förstår ditt företags unika behov. Enbart förståelse innebär dock inte att de tjänster som ditt företag behöver anpassas efter dina behov. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Göteborg anpassar oss efter ditt företag. Vi står till ditt förfogande från första dagen du beslutar dig för att starta ett företag. Vi kan hjälpa dig med allt från löpande redovisning till skattedeklarationer, rådgivning, affärsutveckling och bokslut.

01.
KVALITET KONTRA LÄGE

När du väljer redovisningsbyrå i Göteborg är det viktigt att välja en byrå som prioriterar kvaliteten på sitt arbete. Om du väljer oss som redovisningsbyrå i Göteborg får du tillgång till ett stort antal erfarna och högkvalificerade redovisningskonsulter som anpassar sig efter dig och ditt företag.

02.
Enkelhet och flexibilitet

Det kan vara tidskrävande och komplicerat att hålla reda på företagets ekonomi. Som redovisningsbyrå i Göteborg kan vi hjälpa dig att förenkla processen och leverera dina bokföringsdokument när det passar dig – från din mobiltelefon, din dator eller båda. Du har också tillgång till din digitala mapp dygnet runt så att du kan se hur vi arbetar med dina böcker.

03.
Förståelse kombinerat med personlig relation

Erfarenhet, kvalitet och förtroende är a och o. Men utan den personliga kontakten blir det utmanande. Även om du och din redovisningskonsult ses över videolänk så är det alltid en och samma person. På så vis får din kontaktperson en bred förståelse och en god relation till dig och ditt företag. Därför är vi övertygade om att vi kan vara din personliga redovisningsbyrå i Göteborg digitalt.

Vanliga frågor innan du väljer din redovisningsbyrå i Göteborg

Jaj, det är faktiskt mycket enklare än du tror att byta redovisningsbyrå i Göteborg. Allt du behöver är ett SIE-fil från din tidigare bokföringsbyrå. På så sätt kan vi fortsätta där den föregående bokföringskonsulten slutade. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Göteborg kan vi naturligtvis också kontakta din tidigare byrå. Vi kommer att prata med din tidigare bokföringsbyrå/konsult efter att vi fått en fullmakt av dig.

I allmänhet består bokföringen av tillgångar, skulder, intäkter och kostnader. Om du väljer oss som din redovisningsbyrå i Göteborg skickar du dessa underlag varje månad. Varje specifik affärshändelse som inträffar i företaget kräver specifikationer. Till exempel fakturor från leverantörer, inköpskvitton på varor och fakturor som utfärdats till kunder. På samma sätt kräver löneadministrationen specifikationer, registrering och rapportering. Som redovisningsbyrå i Göteborg behöver du också kontoutdrag för den aktuella räkenskapsperioden. Genom att ge oss tillgång till banken kan du också spara tid på att lokalisera förteckning över transaktioner

För att säkerställa att vi uppfyller dina behov och förväntningar erbjuder vi dig möjligheten att boka en kostnadsfri konsultation. Mötet genomförs via videosamtal. Vänligen räkna med cirka 45-60 minuter för detta möte. Om du använder en mobiltelefon eller dator är upp till dig. Om det finns särskilda behov eller önskemål bokar du ett andra kostnadsfritt möte. Det enklaste sättet att göra detta är att få en kostnadsfri offert här – Prisförslag.

En smartphone eller dator med internetuppkoppling räcker för att genomföra mötet. Vanligtvis skickas en länk via SMS eller e-post innan mötet startar. På så sätt bjuds du in till ett FaceTime-samtal som fungerar på både iPhone och Android-telefoner. Naturligtvis kan du även använda google-meet, skype, zoom osv.

Nej. Till skillnad från våra kollegor tar vi bara betalt för det arbete vi utför. Det betyder att du bara betalar för resultat. Detta för att vi vill att du ska kunna välja en redovisningsbyrå i Göteborg som ger ditt företag möjlighet att växa i lugn och ro.

Endast du och din redovisningskonsult i Göteborg har tillgång till dina digitala filer. Om så önskas kan våra konsulter dela åtkomst med kollegor på ecobook.se. Alla händelser kan spåras av vem som gjorde ändringarna och när.

Dessutom har alla digitala mappar den bästa möjliga säkerheten som finns på marknaden. Vår kryptering är jämförbart med det som används av regeringar och banker.

När du anlita oss på ecobook.se som redovisningsbyrå i Göteborg så debiteras du för resultatet. Din faktura kommer att bero på omfattningen och tid som läggs på arbetet. Du betalar per påbörjad kvart.

Vi lovar att du erhåller en offert senast 24 timmar efter din begäran. Hur snabbt du får din offert beror på rådande arbetsbelastning. Du kan vanligtvis förvänta dig att få svar inom 1-2 timmar på vad det skulle kosta att anlita oss som redovisningskonsult i Göteborg.

Din offert är alltid förutsättningslös utan förbindelser. Alla prisförslag är giltiga i 30 dagar från den dagen vi skickar ditt prisförslag. Som standard kontaktar vi dig efter ditt prisförslag för eventuella frågor och funderingar. I slutet av dagen är det alltid du som bestämmer om du vill anlita oss.

Tar ni emot alla bolagsformer?
Ja. Oavsett bolagsform kan vi som redovisningsbyrå i Göteborg hjälp dig din med redovisning, bokföring och allt däremellan.

Vi kommer att kontakta dig efter att du fått ditt prisförslag. Om offerten verkar bra, bokar vi ett kostnadsfritt möte för att se över dina behov för en redovisningsbyrå i Göteborg.

Vi hjälper dig med bland annat bokföring & redovisning. Vi ombesörjer även löner, deklaration och bokslut. Kort och gott är vi en komplett redovisningsbyrå.

Nej. Däremot kan du alltid boka ett möte via videolänk. Utöver videomöte kan vi också ringa, smsa och maila oss.

Nej inte mer än att du driver företag i Sverige. Däremot förbehåller vi oss rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag.

Låt oss bjuda på en kravlös offert innan du väljer redovisningsbyrå i Göteborg

Tillfredsställande & villkorslös offert på 2 minuter – vi lovar att du inte kommer att ångra dig!

Det är aldrig för sent att byta eller se över om din redovisningsbyrå i Göteborg erbjuder dig rätt pris. Som företagare i Göteborg erbjuder vi transparenta priser utan bindnings- eller uppsägningstider. Få en kostnadsfri offert skräddarsydd för ditt företag idag!

Steg 1 av 2. Få en prisuppskattning

Du är några klick från en kravlös offert. Priset spel faktiskt roll! – Ta reda på ditt pris här. Vi återkopplar meden offert till angiven e-post. Om du inte har ett företagsnamn än skriver du ditt tilltänkta företagsnamn.

  .

  Antal löner i månader
  7
  Antal fakturor per månad
  22
  Antal kvitton per månad
  55

  .

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitliga bokföringsuppdrag utan motivering.

  Låt oss visa dina fördelar innan du väljer att anförtro dig till en redovisningsbyrå i Göteborg

  redovisningsbyrå i Göteborg - säkert

  100% säker

  Riskera inte att ditt bokföringsunderlag går förlorat eller skadas av vatten eller brand i Göteborg. Ditt konto är alltid säkert genom digital bokföring.

  redovisningsbyrå i Göteborg - erfarenhet

  Erfarenhet

  Genom åren har vi hjälpt allt från startups till stora företag i en mängd olika branscher. Vi har klarat av uppgifter man inte kan läsa sig till. Vi kallar det erfarenhet.

  redovisningsbyrå i Göteborg - Spara pengar

  Spara pengar

  Spara resekostnader, transportkostnader och kostnader som förankras med analog bokföring. Exempelvis frimärken, kuvert, papper och pärmar.

  redovisningsbyrå i Göteborg - öppet 24/7

  Öppet 24/7

  Ladda upp din bokföring när du vill, var du vill! Ja, faktum är att du bestämmer när du har tid att skicka in ditt bokföringsunderlag utan att anpassa dig efter oss.

  redovisningsbyrå i Göteborg - miljövänligt

  MILJÖVÄNLIG BOKFÖRING

  Du kan minska utsläpp av växthusgaser som bidrar till klimatförändring. Om du är mån om miljön bör digital bokföring vara en naturlig del av företagets miljöarbetet.

  redovisningsbyrå i Göteborg - rikstäckande

  Vi finns i hela Sverige

  Vi prioriterar kvalitet före lokalisering. Vi har möjlighet att hjälpa dig i hela Sverige. Tack vare våra digitala tjänster är vi är en rikstäckande redovisningsbyrå.

  redovisningsbyrå i Göteborg - Personligt kontakt

  Personlig kontakt

  Digital redovisning är inte opersonlig. Tvärtom får ditt företag en personlig redovisningskonsult när du väljer oss som redovisningsbyrå i Göteborg.

  redovisningsbyrå i Göteborg - Heltäckande

  Heltäckande

  Precis som en traditionell redovisningsbyrå i Göteborg, är vi en heltäckande byrå. Vi erbjuder alla bokföringstjänster du och ditt företag är i behov av.

  redovisningsbyrå i Göteborg - Digital bokföring

  LADDA UPP MED MOBILEN

  Har du en mobiltelefon med kamera? Om svaret är ja har du allt som behövs för att sköta din bokföring digitalt. Du behöver ta ett foto sen är det klart.

  redovisningsbyrå i Göteborg - Ingen bindningstid

  INGA BINDNGSTIDER

  Vill man inte vara kund, ja då vill man inte och då ska man inte vara det. Vi är så övertygade om att vi gör ett bra jobb så du är bara kund så länge du är nöjd med oss på ecobook.se

  redovisningsbyrå i Göteborg - ingen uppsägningstid

  INGA UPPSÄGNINGSTIDER

  När man har bestämt sig, så har man! Då ska det vara smidigt att avsluta om man vill det. Därför har vi på ecobook.se inga konstiga uppsägningstider.

  redovisningsbyrå i Göteborg - bekväm bokföring

  BEKVÄM BOKFÖRING

  Vi har gjort det bekvämt att bokföra digitalt. Speciellt när du kan göra det i soffan eller fåtöljen utan att boka tid eller bry dig om på våra öppettider. Du bestämmer.

  Vill du använda oss som redovisningsbyrå i en annan stad?

  Var du än befinner dig i Sverige kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster såsom bokföring, skatterådgivning, bokslut och ekonomisk rådgivning. Om du inte letar efter ett redovisnings i Göteborg kan du välja den stad som passar dig bäst.

  ecobook.se är alltid bara ett samtal ifrån dig och ditt företag.

  Vi värdesätter vår relation med våra kunder. Välj en stad i menyn nedan för mer information om hur vi kan vara behjälpliga som redovisningsbyrå åt dig.

  Boka ett kostnadsfritt möte nu!

  Steg 1 av 2. Alla offerter är kostnadsfria. Ecobook förbehåller sig rätten att avböja otillförlitlig bokföringsuppdrag utan mötivering.

  Bokföring behöver inte vara komplicerat om vi sköter allt!

  Att välja en redovisningsbyrå i Göteborg är ett viktigt beslut för att säkerställa att ditt företag har en korrekt och aktuell bokföring. ecobook.se erbjuder en heltäckande och erfaren tjänst för alla dina redovisningsbehov. Vårt mål är att göra bokföringen enkel så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig, exempelvis att satsa samt utveckla ditt företag i Göteborg.

  Lär känna oss Få ett prisförslag

  Så här enkelt väljer du oss redovisningsbyrå i Göteborg

  redovisningsbyrå i Göteborg - gratis prisförslag

  1. Gratis prisförslag

  Överväger du oss som redovisningsbyrå i Göteborg? Då är det enklaste att komma igång med en, kravlös & gratis offert

   

  redovisningsbyrå i Göteborg - kostnadsfritt möte

  2. Kostnadsfritt möte

  Under ett förutsättningslöst möte går vi genom vilka förväntningar du har samtidigt som vi lär känna ditt företag.

  redovisningsbyrå i Göteborg - uppstart

  3. Uppstart

  Om du väljer oss som redovisningsbyrå i Göteborg lovar vi att anpassa vår utbud efter ditt företag. Under uppstarten kommer vi igång.

  redovisningsbyrå i Göteborg - vi gör jobbet

  1. Kontakt

  Som företagare i Göteborg är du i gott sällskap. Vi levererar bokföring som är stabil, tydlig och som alltid stämmer, alla gånger.

  Hur kan vi hjälpa ditt företag i Göteborg?

  Vi står beredda och hjälpa till oavsett om det gäller löpande redovisning eller andra frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig normalt vis inom en timme. Vid fördröjning kontaktar vi dig senast inom 24 timmar. Eller närmaste helgfri vardag.

  Vad behöver du hjälpa med?

  För att hjälpa dig så effektivt som möjligt fyller du enkelt i vad du behöver hjälp med och hur du vill att vi ska återkoppla. Om du är befintlig kund fyller du även i vem din personliga kontakt är.

   .

   Om du inte fått en kostnadsfri offert än kan du klicka HÄR så får du en offert inom några timmar.

   .

   Vill du istället vill bli kontaktad fyller du i namn och telefonnummer/e-post så hjälper vi dig med ditt prisförslag.

   .

   När du fyller i dina uppgifter ovan kommer dina personuppgifter behandlas enligt ecobook.se’s dataskyddspolicy.

   Tveka inte, ditt prisförslag är helt gratis

   Det är aldrig för sent att byta eller unna sig en bokföringsbyrå med rätt pris. Vi erbjuder transparenta priser utan bindningstider eller uppsägningstider. Få ett gratis prisförslag som är anpassat efter ditt företag redan idag.

    ANTAL LÖNER PER MÅNADER

    Hur många löner kommer betala ut per månad från företaget?

    .

    Antal löner i månader

    7

    ANTAL FAKTUROR PER MÅNAD

    Hur många fakturor beräknar du att ta emot samt skicka per månaden?

    .

    Antal fakturor per månad

    22

    ANTAL KVITTON PER MÅNAD

    Hur många kvitton beräknar du att lämna till oss månatligen?

    .

    Antal kvitton per månad

    55

    .