#

Saknar du information?

Det tar ca 2 minuter att att skicka in ett förslag på ändring eller uppdatering. Vi uppdaterar Söksurfaren kontinuerligt och din insats gör stor skillnad.

  Kontonummer *

  Sökord

  Information

  Låt oss hjälpas åt

  Gratis är alltid trevligt, eller hur? Precis som du drar nytta av Söksurfaren kan du också hjälpa andra användare.

  Dela gärna dina åsikter och funderingar! Din input är ovärderlig för att vi ska kunna hålla Söksurfaren relevant och uppdaterad. Saknar du ett kontonummer eller vill du uppdatera eller lägga till information? Gör det gärna!

  Vi har redan googlat åt dig

  Att minnas hundratals kontonummer är orimligt, oavsett om du är expert eller nybörjare. Därför har vi skapat Söksurfaren – en gratis funktion för både erfarna och oerfarna.

  Informationen i Söksurfaren kommer från tillförlitliga källor, som ‘BAS 2024’, Bokföringsnämnden (BFN) och Skatteverket. Per-Olof Lodin, en auktoriserad redovisningskonsult med över 40 års erfarenhet, har också bidragit till Söksurfaren och ja, sjävklart har vi googlat en hel del också.


  KÄLLFÖRTECKNING: Kontoplan – BAS | BokföringsnämndenSkatteverket.se  | Per-Olof Lodin

  Sök enkelt på kontonummer, benämningar eller sökord

  Du får förslag på hur du ska bokföra din affärshändelse. Du behöver ange minst 4 siffror eller bokstäver för att få ett resultat.

  För att skapa Söksurfaren har vi sammanställt information från relevanta källor. Informationen är lagrad i vårt system. Vi har även kopplat specifika sökord till alla kontonummer. Vi har inga begränsningar på antalet sökningar som du kan göra. Söksurfaren är optimerad för datorer, men du kan använda den på alla enheter.


  REKOMMENDERAT: Prisbasbelopp | Sveriges RiksbankStatslåneräntan

  Ansvar för din bokföring

  Din bokföring är ditt eget ansvar om du inte anlitar en redovisningsbyrå. Den information du får är avsedd som en allmän vägledning och bör inte betraktas som en garanti. Om du är osäker bör alltid kontakta en redovisningskonsult eller en byrå.

  Söksurfaren är en kostnadsfri tjänst. Vi kommer alltid att erbjuda Söksurfaren gratis. Söksurfaren kräver ingen registrering. Du behöver inte registrera dig eller lämna ut några användaruppgifter. Rådgivning eller vägledning ingår inte i Söksurfaren. Om du vill anlita oss som redovisningsbyrå kan du begära ett kostnadsfritt prisförslag. Lycka till med din redovisning!


  REKOMMENDERAT: Finansinspektionen | BokföringslagVerksamt.se